Mănăstirea Pasărea

Monument istoric, biserica a fost zidită de Sf. Calinic de la Cernica. De remarcat colecția mănăstirii de artă veche bisericească.


Scrie în caietul de impresii

Ultimele 10 impresii

Vezi toate impresiile
 1. Mănăstirea Pasărea
  Buna ziua!
  Ma numesc Flavius, din Alba Iulia. Vreau sa-i multumesc Maicii Domnului, Sfantului Nectarie, Sfantului Mina, Serafim de Sorov, Arsenie Boca, Ioan Rusul si tuturor Sfintilor pentru ca s-au rugat si au mijlocit rugaciunile noastre catre Dumnezeu Tatal si Fiul pentru mama mea care a suferit un Accident Vascular Cerebral Hemoragic foarte grav......nu vreau sa-mi mai amintesc ce a fost mai ales primele doua sapatamani....acum e bine dupa 3 luni,a suferit avc-ul pe 29 oct 2011. Am citit zilnic timp de aprox 5-6 sapt ParaclisuMaicii Domnului si Acatistele Sfantului Nectarie, Mina, Ioan Rusul (nu am areusit chiar toate in fiecare zi, macar unul dintre ele pe zi)...MARE E PUTEREA LUI DUMNEZEU...PENTRU CINE DORESTE DETALII IN LEGATURA CU ACCIDENTELE VASCULARE II STAU LA DISPOZITIE CU MARE DRAG PE MAIL flavius_briciu@yahoo.com...un singur lucru va spun AVETI INCREDERE IN DUMNEZEU, CITITI ZILNIC ACESTE RUGACIUNI CU CREDINTA SI EVLAVIE !!!
 2. Mănăstirea Pasărea
  raspuns pentru giuglea ion. Sefa de la Atelierul de vesminte este Maica TEOFANA si are numarul de telefon 0723445395. Doamne ajuta!!!
 3. Mănăstirea Pasărea
  nu credeam ca exista asa ceva...asemenea oameni care au ales calea Domnului...ma refer la o maicuta din comuna Maieru Istrate Viorica care este la manastirea Pasarea si merge prin tribunale cu mama sa, sa ceara anumite drepturi care nu-s ale ei, vine acasa odata pe an si decat sa stea sa se roage la Dumneze mai bine umbla prin tribunale sa ia de fapt ceva ce nu-i al ei, exista un Dumnezeu acolo sus si le rezolva pe toate, nu judec pe nimeni dar sa fii slujitor al Domnului si sa faci asemenea chestii nu-i bine pt sufletul ei, am scris acest mesaj pentru ca maica stareta sa ia act la ceea ce face asazisa calugarita, si a mai avut o sora care tot asa s-a calugarit si dupa cativa ani a fugit si s-a maritat , un pacat foarte mare, Dumnezeu ii mare si are grija de toata lumea, Doamne ajuta
 4. Mănăstirea Pasărea
  as dori si eu un nr de tel de la manastire pt ca vreau sa comand un costum de ipodiacon
 5. Mănăstirea Pasărea
  SAT-PASAREA-COD-077032.ICOANE FACATOARE DE MINUNI-ICOANA MAICII DOMNULUI,ICOANA MANTUITORULUI(DOMNUL MINUNAT).MOASTE-PARTICELE DE LA SF.PANTELIMON,SF.MINA,SF.MERCURIE.
 6. Mănăstirea Pasărea
  STARETA MIHAELA -COSTACHE.
 7. Mănăstirea Pasărea
  Am fost impresionat de frumusetea locului!
 8. Mănăstirea Pasărea
  Buna seara.V-as ruga sa imi scrieti pe adresa de e-mail , daca aveti un camin pt bolnavi alzhaimer, deoarece tatal prietenului meu estebolnav, iar mama lui este paralizata.Daca, exista, va rog sa imi spuneti , cat costa.

  Va multumesc mult, Doamne-ajuta!

  Teodora Murea
 9. Mănăstirea Pasărea
  Viata cãlugãreascã este viatã de culme, viatã de mare înãltime moralã si adâncã trãire lãuntricã, si cine nu se sileste sã o trãiascã dupã legile ei, acela mai bine ar fi fost sã nu se fi nãscut.

  Viata cãlugãreascã este, mai înainte de toate, viatã de renuntare, de tãiere a voii si de mare înfrânare, si cine nu se sileste sã priceapã si sã împlineascã aceste precepte divine ale ei, mai bine i-ar fi fost de nu ar fi cunoscut-o.
 10. Mănăstirea Pasărea
  Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca la manastire exista un centru pentru persoane cu handicap, deoarece ma interesez pentru o fata de aproximativ 35 de ani, caruia i-au murit parintii. acum este singura, sufera de comportament discordant, si este linistita. Va rog sa imi da-ti un raspuns pe adresa de e-mail.

 Vezi toate impresiile

Scrie în caietul de impresii