Scrie și tu în caietul de impresii!

Buna ziua!
Ma numesc Flavius, din Alba Iulia. Vreau sa-i multumesc Maicii Domnului, Sfantului Nectarie, Sfantului Mina, Serafim de Sorov, Arsenie Boca, Ioan Rusul si tuturor Sfintilor pentru ca s-au rugat si au mijlocit rugaciunile noastre catre Dumnezeu Tatal si Fiul pentru mama mea care a suferit un Accident Vascular Cerebral Hemoragic foarte grav......nu vreau sa-mi mai amintesc ce a fost mai ales primele doua sapatamani....acum e bine dupa 3 luni,a suferit avc-ul pe 29 oct 2011. Am citit zilnic timp de aprox 5-6 sapt ParaclisuMaicii Domnului si Acatistele Sfantului Nectarie, Mina, Ioan Rusul (nu am areusit chiar toate in fiecare zi, macar unul dintre ele pe zi)...MARE E PUTEREA LUI DUMNEZEU...PENTRU CINE DORESTE DETALII IN LEGATURA CU ACCIDENTELE VASCULARE II STAU LA DISPOZITIE CU MARE DRAG PE MAIL flavius_briciu@yahoo.com...un singur lucru va spun AVETI INCREDERE IN DUMNEZEU, CITITI ZILNIC ACESTE RUGACIUNI CU CREDINTA SI EVLAVIE !!!

raspuns pentru giuglea ion. Sefa de la Atelierul de vesminte este Maica TEOFANA si are numarul de telefon 0723445395. Doamne ajuta!!!

nu credeam ca exista asa ceva...asemenea oameni care au ales calea Domnului...ma refer la o maicuta din comuna Maieru Istrate Viorica care este la manastirea Pasarea si merge prin tribunale cu mama sa, sa ceara anumite drepturi care nu-s ale ei, vine acasa odata pe an si decat sa stea sa se roage la Dumneze mai bine umbla prin tribunale sa ia de fapt ceva ce nu-i al ei, exista un Dumnezeu acolo sus si le rezolva pe toate, nu judec pe nimeni dar sa fii slujitor al Domnului si sa faci asemenea chestii nu-i bine pt sufletul ei, am scris acest mesaj pentru ca maica stareta sa ia act la ceea ce face asazisa calugarita, si a mai avut o sora care tot asa s-a calugarit si dupa cativa ani a fugit si s-a maritat , un pacat foarte mare, Dumnezeu ii mare si are grija de toata lumea, Doamne ajuta

as dori si eu un nr de tel de la manastire pt ca vreau sa comand un costum de ipodiacon

SAT-PASAREA-COD-077032.ICOANE FACATOARE DE MINUNI-ICOANA MAICII DOMNULUI,ICOANA MANTUITORULUI(DOMNUL MINUNAT).MOASTE-PARTICELE DE LA SF.PANTELIMON,SF.MINA,SF.MERCURIE.

STARETA MIHAELA -COSTACHE.

Am fost impresionat de frumusetea locului!

Buna seara.V-as ruga sa imi scrieti pe adresa de e-mail , daca aveti un camin pt bolnavi alzhaimer, deoarece tatal prietenului meu estebolnav, iar mama lui este paralizata.Daca, exista, va rog sa imi spuneti , cat costa.

Va multumesc mult, Doamne-ajuta!

Teodora Murea

Viata cãlugãreascã este viatã de culme, viatã de mare înãltime moralã si adâncã trãire lãuntricã, si cine nu se sileste sã o trãiascã dupã legile ei, acela mai bine ar fi fost sã nu se fi nãscut.

Viata cãlugãreascã este, mai înainte de toate, viatã de renuntare, de tãiere a voii si de mare înfrânare, si cine nu se sileste sã priceapã si sã împlineascã aceste precepte divine ale ei, mai bine i-ar fi fost de nu ar fi cunoscut-o.

Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca la manastire exista un centru pentru persoane cu handicap, deoarece ma interesez pentru o fata de aproximativ 35 de ani, caruia i-au murit parintii. acum este singura, sufera de comportament discordant, si este linistita. Va rog sa imi da-ti un raspuns pe adresa de e-mail.

Buna ziua!Va deranjez cu o intrebare:mai functioneaza in cadrul manastirii "Caminul de Batrani?".daca da as dori sa stiu care sunt conditiile de acceptare a unei doamne de 80 ani,bolnava de parkinson!!care sunt tarifele sau procedurile necesare?astept raspunsul Dvs pe adresa de mail!va multumesc din suflet si Doamne Ajuta!!

buna ziua .sint o nepoata a maicutei miropia din comuna stefan -voda .si ii transmit salutarii si dorim sa ajungem la sf.minastire.noi suntem bine ceea ce va dorim si dv.doamne ajuta.

Speranta moare ultima.
Ajutor Umanitar
Buna ziua.
Este umilitor sa ceri AJUTOR si totusi, cand simti ca viata te-a ingenuncheat si nu mai poti sa te ridici nu ceri ajutor?
Am scris atatea mesaje, detailand suferinta mea, dar oamenii nici macar nu se mai obosesc sa citeasca, poate am obosit cu totii de atata suferinta.
Poate ni se par sarlatani oamenii care cer ajutor sau pur si simplu nu intereseaza, dar oameni buni, Dumnezeu spune sa fim milostivi. Daca un om, ca si mine, este in suferinta si cere ajutor nu ar trebui sa ne deschidem sufletul?
Eu inca mai cred in oameni si in sufletul lor. Sunt de 10 ani in pensie de boala (320lei) si traiesc din medicamente. Acum sunt intr-o situatie mai delicata, inima mea ar necesita schimbare de valava mitrala. Nu imi permit dar am speranta ca bunul Dumnezeu imi va da un raspuns prin oameni, m-ar bucura si un optimism prietenesc, trimis prin
tel.
Multumesc
Cont deschis la Raiffaisen Bank Vaslui pe numele Mihai Feraru cu nr:
RO93RZBR0000060001059026 in lei
RO72RZBR0000060004438690 in euro
cod swift: RZBRROBU

tel: 0764807565 , rog pe bunul dumnezeu sa-i vada pe toti cei care ma vor ajuta, si sa-i rasplateasca asa cum stie el,, Doamne ajuta,,

am diabet fac insulina lantus, de 2 ori infarct miocardic, de 2 ori avc paralizie etc

Am fost forte impresionata de locatie si arhitectura este o oaza de lumina pentru noi.

Am fost forte impresionata de locatie si arhitectura este o oaza de lumina pentru noi.

Scrie în caietul de impresii