Biserica a fost construita intr-o maniera unica din punct de vedere artistic: catapeteasma din lemn de trandafir si cires, adus din Grecia, pardoseala din marmura rosie de Carrara, mobilierul din lemn de stejar decorat cu motive traditionale romanesti. In interiorul bisericii se gasesc icoane si candele din argint, in stil brancovenesc precum si trioade penticostare si octoihuri vechi.
Adresa de web:
http://manastirea.pissiota.ro
 
Adresa secundara:
 

Ultimele 3 impresii

Vezi toate impresiile
 1. Mănăstirea Pissiota
  INVITATIE:
  Doamne ajuta, numele meu este Mihaela si as dori sa va invit pe toti care l-ati cunoscut pe sfantul Parinte ARSENIE BOCA, sa imi scrieti un mail pe adresa: miha2003rou@yahoo.com
  Un mail in care sa ne relatati intalnirea dumneavoastra cu sfantul parinte, indrumari, povete, sfaturi primite de la sfintia sa.
  Dorim sa alcatuim o culegere cu texte adunate de la toti cei care au avut bucuria sa il cunoasca pe sfantul Ardealului, pe sfantul parinte Arsenie Boca, pentru a le face cunoscute si celor care nu l-au cunoscut pe parintele Arsenie Boca.
  Va multumim din suflet pentru timpul pe care ni-l acordati, dar si pentru sinceritate.
  Bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa va rasplateasca jertfa.
  Doamne ajuta.
 2. Mănăstirea Pissiota
  Eu nu am vizitat Sfanta Manastire Pissiota dar am vizitat alte cateva.Ceeace vreau sa scriu aici este faptul ca chiar si o simpla rugaciune spusa in orice moment al zilei este foarte ajutatoare. Spun asta din proprie experienta.Domnul nostru Iisus Hristos si Maicuta Sfanta sunt pretutindeni cu noi,ba mai mult ,ne ajuta pe fiecare dupa credinta.Degeaba asteptam minuni daca nu avem credinta.
 3. Mănăstirea Pissiota
  Un petec de rai unde Linistea si Pacea Domnului sunt prezente, trainic intarite de Icoana Facatoare de Minuni a Maicii Domnului. Pios omagiu ctitorilor Pissiota.Pace lor,Pace noua!

Scrie în caietul de impresii