Scrie și tu în caietul de impresii!

Am vizitat o de f multe ori.
Acolo se invirt f multi bani,oare de unde?
Insa vietuitoarele traiesc intro saracie cumplita.

Asezati 3 lumanari pe o farfurie plina cu zahar in locul cel mai inalt din casa, puneti-va 3 dorinte cind aprindeti lumanarile. Rugati-va la Sfintii Mihail, Gavriil si Rafail sa va ajute. Prima dorinta este pentru serviciu / afacere, a doua de dragoste si a treia una care stii ca este imposibila sau mai greu realizabila. Lasati lumanarile sa arda.Exact la 3 zile dupa acest lucru faceti public aceasta rugaciune pe un forum sau scrieti la ziar multumiri pentru Sfintii care va ajuta.... Amin
Multumesc din suflet Sfintilor Arhangheli Mihail, Gavriil si Rafail pentru ajutor. fie numele Domnului si a Maicii Domnului binecuvantat in veci. Amin

Stimati domni și părinți

Numele meu este Alina si am un copil Iulian de  16 ani. Suntem într-o situație dificilă și va rugam din tot sufletul sa ne puneti si pe noi la sfintele rugăciuni pentru a găsi un loc de muncă și pentru căsătorie. Va rugam din tot sufletul sa ne puneti si pe noi la sfintele slujbe.  Nu avem pe nimeni sa ne ajute ca părinții mei sunt si ei bolnavi ( Vasile bolnav de cancer si Meluta cu inima) si nu ne pot ajuta.
Va multumim din tot sufletul.
Lista noastră este:
Preotul Ștefan
Preotul Adrian
Preotul Florin
Vasile bolnav de cancer
Meluta
Iulian sa învețe și să isi gaseasca un loc de muncă
Alina pentru un loc de muncă bun si căsătorie.
Dumnezeu sa ne ajute pe toți.
Amin. Amin. Amin.

Multumesc din tot sufletul Sfintilor Arhangheli Mihail, Gavril si Rafail pentru ajutorul dat.
Multumesc Sfinte Arhanghele MIHAIL!
Multumesc Sfinte Arhanghele GAVRIL!
Multumesc Sfinte Arhanghele RAFAIL!
Va multumesc! Va multumesc! Va multumesc!
Fie Numele Domnului binecuvintat! ALELUIA! ALELUIA! ALELUIA!
Va multumesc pentru ajutorul dat.
Ana

Buna ziua,


Ma numesc Mihaela si ingrijesc de mama mea de 28 de ani.
Mama sufera de psihoza ( o boala psihica) dar este foarte linistita, politicoasa, afectuoasa si cu simtul umorului. Probllema este ca nu mai stie sa isi poarte de gija. Este pe picioare dar trebuie sa locuiasca cineva cu ea permanent.
De 3 ani, pentru a supravietui, eu vin acasa numai o data la 2-3 luni, incercand sa asigur toate cele necesare acasa pentru ea si cele 3 pisicute care locuiesc cu noi in casa.

Am nevoie urgent de o persoana care sa locuiasca cu mama si sa aiba grija de ea si de casa, in Bucuresti.

As avea rugamintea sa imi trimiteti un email in cazul in care cunoasteti o femeie echilibrata, grijulie si de incredere ce poate locui cu mama permanent in Bucuresti si poate avea grija de gospodarie.
Pentru mai mutle informatii, va rog sa imi trimiteti un email sau sa imi dati numarul de telefon al persoanei pe care o recomandati.

Va multumesc mult!

Doamne ajuta!

Mihaela

O manastire extrem de frumoasa in care Dumnezeu se afla in mijlocul calugaritelor care sunt acolo si care si-au lasat viata lor cea pamanteasca pentru a-I sluji lui Dumnezeu si sa devina locuitorii Impartatiei Ceresti promise de Iisus Hristos!!

RUGĂCIUNE MIRACULOASĂ
Se face 9 zile la rând, în fiecare zi se aprinde o lumânare albă. În a noua zi publicaţi rugăciunea . Se pun 3 dorinţe – una de bani (afaceri) şi două imposibile. Ele se vor îndeplini chiar dacă nu vă vine să credeţi.
Rugăciunea:
Maică iubită, sfântă Fecioară din Juquila, Fecioară a speranţei noastre, iartă-mi păcatele pentru că sânt multe, viaţa noastră e a ta, fereşte-ne de tot răul şi dacă în această lume de nedreptate, mizerie şi păcat vezi că viaţa noastră a luat-o razna nu ne abandona!
Maică iubită protejează pelerinii. Fii alături de noi în toate drumurile noastre!
Acoperă-i cu mantia ta pe sărmanii fără ajutor. Şi pâinea care le-a fost furată, dă-le-o înapoi! Fii lângă noi toată viaţa noastră şi eliberează-ne de orice tip de păcat! Amin!
Îi mulţumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amin!
Se spune de 9 ori Bucura-te Marie
Bucură-te Marie plină de har Domnul este cu tine, binecuvântată eşti tu între femei şi binecuvântat este rodul pântecelui tău Iisus. Sfântă Marie maica lui Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoşii, acum şi în ceasul morţii noastre.Amin!

Pt Popa Valentin.
Aceeasi intrebare as avea... cum ii mai spune parintelui Constantin, ce varsta are, cum pot sa dau de el?Nu mai este numarul valabil.

POPA VALENTIN: Cum ii mai spune parintelui Constantin?Am sunat la manastire si sunt 3 parinti cu acest nume.Numarul de telefon nu mai este valabil.Ma puteti indruma?

pt Popa valentin
unde este preot acest pr Constantin,cati ani are,ce intelegeti prin har?

Hristos a anviat,multumin parintelui Constantin,pentru rugaciunile si harul sau datorita lui urmez calea spre credinta,si mia vindecat sotia de o boala rara,sai dea Dumnezeu viata lunga,parintele poate fi gasit la nr.0758915219.familia Popa.din Austria.

Pentru Vasile: oamenii care au case de zeci de ani construite pe terenul manastirii care este proprietate de sute de ani sa ceara dreptate la statul roman si sa lase pamanturile manastirii in pace. Nu manastirea poarta vina ca in vremea inceputurilor comuniste li s-au confiscat pamanturile. Iar oamenii sa incerce sa vada adevaratii vinovati si sa nu mai ponegreasca staretii de manastiri.

Buna ziua.Am mare nevoie de ajutor pentru a-mi limpezi gandurile si a-mi salva casnicia aflata pe muchie de prapastie.Ce ar trebui sa fac sa primesc ajutor,moral macar,si spiritual.Va multumesc.Doamne ajuta

Pentru LILIANA DIN ITALIA
Daca mai ai acele stari de tristete eu te pot ajuta printr-o terapie cu LUMINA SI IUBIRE care se face la distanta cu plata extrem de mica.De altfel si ceilalti care citesc si vor sa-si rezolve diferite probleme pot sa-mi scrie la nicolaelena08 pe messenger.Este o terapie universala care ajuta multi oameni sasi rezolve probleme.

La Agapia oamenii care au case acolo de zeci de ani sunt amenintati si tarati in judecata de maica stareta cu avizul mitropoliei, pentru a mari averile manastirii.
BOR va lua masuri crestine sau de alt fel?
Cum se impaca iubirea crestina cu santajul si alungarea din cimitire

UMBRA CRUCII

PE MUNTE SUS IN CARAIMAN,
CRUCEA DOMNULUI ESTE INALTATA,
DE ANI CA SA PAZEASCA,
SI-N LUMINA ACUM ESTE IMBRACATA.

LA FIECARE SARBATOARE,
CU DRAGOSTE TOTI SA-NALTAM,
PE CER A NOASTRA CRUCE,
DE LUMINA SI NADEJDE.

SI DOMNUL DIN AL SAU TRON,
CU HAR NE LUMINEAZA CALEA,
PENTRU A PASII PE-AL VIETII DRUM,
IN PACE SI INTELEPCIUNE.


AMIN

Buna seara, adresa Sfintei Manastiri Agapia este urmatoarea :Localitatea AGAPIA, Judetul NEAMNT, COD 617005, maica OLIMPIADA CHIRIAC.Doamne Ajuta.

buna ziua , imi ziceti si mie adresa mansatirii agapia?doamne ajuta

saraca maica stareta....si nu e singura ponegrita ...poate si mai rau ca ea!Ceai ce fac asta nu isi dau seama ca o ajuta la mintuire?ea cu siguranta se roaga pt mintuirea lor!

Ptr D-l Daniel Bujor!
Se poate sa vb cu dvs in mod personal? Ma numesc Bianca si vreau sa o reintalnesc pe maica Modesta! Multumesc anticipat!

Moaste-o racla cu moaste de la mai multi sfinti.Icoana MAICII DOMNULUI-Icoana facatoare de minuni.

MANASTIREA-AGAPIA,COMUNA AGAPIA,COD-617010,JUD.NEAMT.

Pentru Liliana: Iti recomand sa mergi la M-rea Sihastria, com. Vanatori-Neamt, jud. Neamt, unde pentru cateva zile ai cazarea si masa gratuita. Aici eu imi regasesc intotdeauna puterea sa merg mai departe... E multa liniste si incarcatura duhovniceasca. Pana si in cimitirul manastirii simti cum cunoscutii Parinti adormiti intru Domnul: Cleopa, Paisie si Ioanichie iti sunt alaturi si iti dau putere prin rugaciunile lor. Aici gasesti duhovnici binecuvantati, Icoana Maicii Domnului facatoare de minuni si multa pace. Nu dispera, caci niciodata nu suntem singuri pe lume. Doamne-ajuta!

Conform Exod cap. 26 si Ezechiel cap. 43 si 47, Dumnezeu a poruncit ca usa Cortului (usa Bisericii din vechime) sa fie cu fata spre rasarit si spatele spre apus. Toate bisericile ortodoxe au intrarea spre apus si altarul spre rasarit. Cine a intors Casa Domnului tocmai invers si de ce ?

Buna ziua ,ma numesc Liliana am 49 de ani si locuiesc in Italia de foarte multi ani,de citiva ani sunt vaduva si ma simt foarte singura si trista .As dori sa ma indrumati sau sa-mi dati informatii referitor la inchirierea la o manastire de o camaruta si 3 mese pe zi ca sa pot sa hotarasc ceia ce vreau sa fac de acum inainte.Sunt foarte trista si demoralizata de strainatate ,am nevoie de multe rugaciuni ca sa pot sa-mi prind fortele in mine insumi.Cu respect va multumesc celor ce citesc si ma pot indruma cu adrese si numere de tel pentru contact in legatura cu cererea mea.Liliana

5 locuri disponibile pt. pelerinajul de la Manastirea Cotmeana pt. 26-27 iunie 2010.
Pretul este de 70 RON. Detalii la tel: 0742.268.568-Adriana!

Hristos s-a inaltat! As vrea sa stiu cum as putea sa ma inscriu la seminarul de la Agapia...daca ma poate ajuta cineva va rog sa ma contactati pe adresa alina_sweet_005@yahoo.com sau nr de telefon: 0758680404. Multumesc

TELEFON-0233244736.STARETA STAVROFORA OLIMPIADA CHIRIAC.

Va invit in Pelerinaj la Manastirile din Bucovina 29 aprilie - 2 mai 2010. Se viziteaza Manastirile: Putna, Dragomirna, Sucevita, Moldovita, Bistrita, Neamt, Secu, Sihastria, Varatec, Agapia, Boroaia, Rasca, Hagigadar, Voronet, Petru Voda. Inscrieri la tel 0742268568, 0724525041, pelerinaje_ro@yahoo.com

va rog imi puteti timite pe adresa de mail un nr de tel al manastirii va rog frumos,multumesc anticipat

Raman la parerea ca "omul sfinteste locul".Ca si alte manastiri din zona Neamtului,Manastirea Agapia reprezinta o adevarata vatra de cultura.Pentru noi,simpli credinciosi,pelerinajul la aceste locuri sfinte,ar trebui sa ne faca sa meditam mai mult la pacatele noastre.

maica aceasa este nebuna de'a binelea, o interesaza numai banii, chinuieste oamenii si maicile din imprejurimi. Se judeca cu toti, maica vrea sa ii scoata pe toti din case in drum. Unde s'a mai vazut asa ceva asa rautate la o manastire de renume.

Ma leaga de acest loc jerfa unui suflet de îngrijire sia inchinat toata viata sa lui Dumnezeu, în acest loc bine cuvintat de Bunul Dumnezeu cel intreit în Finta de aceia eu cred ca viata sunt ONU sens sa ne cunoastem pe noi si in acelas timp sa nu uitam de CEI strabuni îngrijire trasatura au pentru noi, aceasta Finta mult iubita de Cler si de popor este Maica.IUSTINIANA BALABAN o jerfa vie si un model demn de urmat pentru totii CEI vor grijã de un inbratisa viata monahala nepotul maici IUSTINIANA BALABAN, Ieromonahul Ambrozie .. . DOMNUL BINE SA CUVINTEZE PE TOTI NEVOITORI SI VIETUITORI SF.M-RI Agapia. Amin

Am fost si la aceasta frumoasa manastire, este foarte frumos, cand am intret in curte-a manastiri parca am uitat de toate si eram asa de linistit si fericit ca nu pot exprima in cuvinte. Am 2 verisoare un verisor si o matusa care slujesc la manastire de mult timp, este foarte frumos duceti-va si vizitati manastirea. ilie bergamo italia.

O rog din suflet pe Maica Stareta sa se roage si pentru familia meaAMALIA,CODRUTA ,IOANA ,ELENA pentru sanatate si prosperitate.DOAMNE AJUTA-NE.

am vizitat manastirea,Agapia este un loc mirific unde te poti linisti sufleteste in timpul petrecut acolo.as dori si eu adresa completa a manastirii pt ca doresc sa trimit acatiste.

ma numesc Daniel si de la virsta de 8 ani am crescut in minastirea Agapia alaturi de sora mea SCHIMONAHIA MODESTA (o maica foarte respectata in minastire exceptie facind stareta actuala Olimpiada Chiriac , eu o cunosc decind a venit la minastire , pe atunci era o tinara vlavioasa care cauta mintuirea , acum nu stiu ce vrea , stiu ca pe sora mea nu o inghite . De cind a devenit stareta si-a schimbat fata acum se crede imparateasa . Sora mea a ales pustinicia de nevoie a stat 12 ani in pustie undeva la vreo 6 km. de minastire intr-un loc numit Pahomia (terenul minastiri)IN ACESTI 12 ani stareta nu a lasato in pace pe sora mea o tinea in stres si amenintari, un grup de oameni au vrut sa construiasca pe acel loc un paraclis , au fost in audienta la stareta minastiri , i-au dat spaga doua sute de milioane de lei ca sa ii lase sa construiasca acel paraclis , oameni s-au pus pe treaba si au construit bisericuta din lemn , temelia biserici si stareta minastiri cred ca a vrut m-ai multa spaga deoarece a zis ca nu au voie sa m-ai construiasca nimic acolo , oameni razvratiti s-au dus la ea si ce raspuns credeti ca a dat stareta la intrberea oamenilor de spaga data? (mie nu mi-at dat nimic.)...... si ce sa va m-ai spun ca sora mea dupa 40 de ani de minastire a fost alungata ca un ciine asta este viata in minastirea Agapia .stareta se ocupa sa dea lumea in judecata , la dat in judecata si pe primarul comunei Agapia si toti oameni din sat .v-am spus asta ca sa stiti si voi ca acum nu se m-ai duce lumea la minastire pentru mintuire sufletului ci vin dupa functii , mincatorii si birfe .

am vizitat Agapia si este un coltisor de rai, de liniste si de frumos. as vrea tare mult sa pot lua legatura cu maica stareta de la manastire.ma poate ajuta cineva? multumesc!

O rog din suflet pe maica stareta sa ma pomeneasca in rugaciunile Sfintiei sale si pe mine pentru ca trec prin incercari grele.
Doamne ajuta!
Florentina

CINE se ocupa de acest sait sa-l actualizeze.Pagina de prezentare este depasita,tocmai s-au incheiat lucrarile de ,cele mai ample de ,renovare ce au durat citiva ani

Buna ziua as dori si eu adresa completa pt manastirea Agapia daca o stie cineva sa imi dea si mie un mail pe adresa anairam_unid@yahoo.com si as mai dori sa stiu daca se poate trimite acatist prin posta

Pentru toti cei care aveti diverse probleme in familie, cu copii, pentru diverse patimi, amintiri neplacute, evenimente tragice petrecute in copilarie care inca va marcheaza etc. va sfatuiesc sa incercati sa asculttai conferintele maicii Siluana. Un punct bun de plecare este www.sfintii-arhangheli.ro
Gasiti pe site si raspunsuri la multe intrebari si fireste ca puteti si voi sa ii adresati o intrebare insa cel mai bine e sa si acultati ce spune in conferinte si in cartile are sunt deja publicate (Mestesugul bucuriei, Impreuna dumiriri pe cale volumul 1 si 2, Unde-ti este Bucuria, omul lui Dumnezeu?. Pe site are si un Seminar al iertarii care va asigur ca nu e tocmai usor de facut dar cine incearca va simti rezultatele. Multe din ce ni se intampla sunt pentru ca nu vrem sa ii iertam pe cei care ne-au facut rau si nici pe noi insine. Iertarea nu inseamna uitare spune maica Siluana. Cautati pe internet si restul de conferinte care nu-s pe siteul pe care l-am mentionat mai sus. Sa va fie de folos si Dumnezeu sa va indrume!

24/01/2009 Mamastirea Agapia e o bucata rupta din rai si pusa de Dumnezeu intr-un loc in care nu s-ar fi putut gasi altul mai potrivit.Am fost de nenumarate ori in acel sfant locas si nu gasesc cuvintele potrivite pentru a va explica cum m-am simtit odata intrat.Te simti mult mai aproape de Dumnezeu,acolo te simti atras de peisajul extraordinar care e de jur in prejur,vorbind cu preotii de acolo gasesti raspunsuri la toate intrebarile pe care le ai,intrebari care ni se par inexplicabile si te indruma pe calea cea buna.Imi lipsesc enorm de mult acele peisaje unice si clopotele care bat atat de frumos care te fac sa te simti ca plutesti.Distanta foarte mare de acest loc ma impiedica sa mai vizitez cand vrau acea bucatica de rai. Citind intregul caiet de impresii am ramas fara cuvinte si cu lacrimi in ochi,cazul acelui copilas bonlav care cere ajutoru si nimeni nu-l aude.Stiu ca gresesc facand asta asta dar domnul GRIGORE ar fi mai bine sa vada cazul copilului bonlav decat sa aduca acele cuvinte urate maicii starite.Noi nu trebuie sa judecam alte persoane ci trebuie sa ne vedem pe noi si sa avem grija de sufletele noastre.Imi cer mii de scuze pentru observatia pe care am facut-o dar nu m-am putut opri.Eu va rog sa va rugati si pentru romanii care sunt in strainatate pentru ca au nevoie.IERTARE si DOAMNE AJUTA

stareta minastiri agapia este nebuna , se judeca cu toti oameni din sat si se poarta foarte urit cu maicile din minastire . credeti-ma , daca ea este maica atunci eu sunt drac

Deschide,citeste,actioneaza si fa cunoscut si altora proiectul "Speranta si Credinta de Craciun.Acum in prag de Sarbatoare, urmeaza calea Domnului Iisus."Iubesteti aproapele ca pe tine insuti!"
http://fundatiasfantulierarhcalinic.blogspot.com/2008/12/speranta-si-credinta-de-craciun.html

buna ziua ,as dorii sa va rog furmos daca se poate sa-mi dati si mie adresa minastirii Agapia.si as dori sa va mai intreb daca as putea trimite acatist si liturghie pt.40 zile la aceasta minastire.Va multumesc anticipat

Un copil se stinge-ncet.Viata abia-i mai palpaie in trupul slabit, la fel ca o lumanare ajunsa la capatul fitilului.
Cu voce slaba si tremuranda intreaba mereu: “- Cat mai am de trait mama?”
Lacrimile i se scurg siroaie pe obrajii-i palizi. Cat iubeste viata si cata dragoste are pentru parinti si pentru oameni. Ar vrea sa stea cat mai mult, aici, pe pamant, langa ei si langa prietenii lui de joaca.
Plange el… Plang si parintii… Plang si prietenii lui…
Cata durere in inima lui cea mica. Se roaga mereu Maicii Domnului sa-l ocrotesca si sa faca o minune ca sa-l salveze.
Matei Vasile are numai 8 anisori. I-a implinit de curand, in luna august, dar destinul i-a jucat o festa. A fost depistat in urma unei cazaturi cu leucemie acuta limfoblastica. Acum este sub tratament cu citostatice.
Ce mult i-ar place sa alerge din nou alaturi de copiii cu care se juca, dar acum, este pironit la pat.
Se fac apeluri catre semeni. Nici un raspuns pana acum. Oare ce s-a-ntamplat cu romanii? Ei sunt un neam nobil, sensibil si saritor. Unde-i mila romanului? Ce s-a-ntamplat cu sufletul lor?
S-au facut apeluri catre cei puternic financiar. Nici un raspuns…sau...scuze nemotivate pentru a ascunde indiferenta in fata neputintei unui mic baietel.
Cat de greu este sa daruiesti macar zece lei? Daca stai sa te gandesti, poti sa-i pierzi pe strada si nici sa nu-ti para rau. Dumnezeu da, Dumnezeu ia.
Frati romani, puneti-va in locul lui. Ce ati face in situatia lui? Ce ati face daca copilul vostru ar fi in situatia acestui baietel? Ce ati gandi daca v-ati striga durerea si nimeni nu v-ar auzii?
Fie ca acest mesaj sa patrunda in inimile voastre la fel ca si cum durerea ar fi a voastra.
Se zice, si nu-i minciuna: “Daruind vei dobandi”.
Fie ca fapta voastra sa fie vazuta de Bunul Dumnezeu si acesta sa va rasplateasca pentru binele ce il veti face acestui biet copil donand cat de putin.
Depuneti in CONT : RO46 RZBR 0000 0600 0638 3620 Raiffeisen BANK – Agentia Apusului
cu mentiunea “Pentru Matei Vasile”.
Va multumim, si, Dumnezeu sa va ajute in tot ceea ce ganditi.

ROG DIN TOT SUFLETUL SI TOATA INIMA PE MAICA STARETA OLIMPIADA CHIRIAC SA POMENEASCA IN RUGACIUNILE DOMNIEI SALE SI FAMILIA MEA,FAMILIA PAVLIUC DIN PLOIESTI,CARE TRECE PRIN MAI MULTE INCERCARI ALE VIETI!MULTUMESC DIN SUFLET!DOAMNE AJUTA!

Am fost acum cativa ani la manastirea Agapia.Eram mica...aveam 15 ani dar din toate manastirile pe care le-am vizitat Agapia ma impresionat cel mai tare.am fost o singura odata dar nu uit ce am vzaut.Si daca as avea ocazia asa mai merge.Doamne ajuta!!!

la agapia am fost foarte bine primiti am fost cand am fost la olimpiada nat de biologie !o zona impresionant de pitoreasca , un loc de spiritualitate ortodoxa nemaintalnita !!!doamne ajuta si sanatate maicilor!

LA AGAPIA AM MANCAT CELE MAI BUNE SARMALUTE IN FOI DE VITA DE POST, IAR DE ZONA CE SA MAI ZIC.

avem o impresie foarte buna despre aceasta manastiere.multa sanatate maicii starite Olimpiada Chiriac si intregului sobor. C@t@Lyn Galbeaza!!!!!!!!!!!!

Scrie în caietul de impresii