Scrie și tu în caietul de impresii!

Buna ziua si Cristos a inviat! Mii de scuze ca deranjez,as dori si eu o informatie,daca se poate,caut o sora care am dat disparuta,de peste 10 ani,si am aflat acum,ca la dumneavoastra ar fi cazata o fata,Mangiurea Mariana Cornelia,o cautam de multi ani va rog din suflet daca e la dumneavoastra spunetei ca o cauta sora mare,si vrem sa stim de ea nimic mai mult,daca e in viata,sa dea un nr de tel sa o contactam,va rog frumos fie- tiva,mila de mine caut de multi ani, si nici un rezultat,va rog foarte frumos,fie ca paste sa fie binecuvantat

Bună ziua sunt din bucuresti vreau sa ajung si eu la aceasta Mînăstirea cum ajung aici

Doamne ajuta. Va rog sa pomeniti pe 40 de zile pomelnicul meu la Sfanta Liturghie si Parastas,
la Vii: Andrei, Pavel-Lucian, Adriana, Eveline-Maria, Irina-Aurelia si
la Adormiti: Dumitru, Dennis, Cristina, Gheorghe-Paul, Simona-Lacramioara.
Multumesc mult,
Adriana, pacatoasa

UMBRA CRUCII

PE MUNTE SUS IN CARAIMAN,
CRUCEA DOMNULUI ESTE INALTATA,
DE ANI CA SA PAZEASCA,
SI-N LUMINA ACUM ESTE IMBRACATA.

LA FIECARE SARBATOARE,
CU DRAGOSTE TOTI SA-NALTAM,
PE CER A NOASTRA CRUCE,
DE LUMINA SI NADEJDE.

SI DOMNUL DIN AL SAU TRON,
CU HAR NE LUMINEAZA CALEA,
PENTRU A PASII PE-AL VIETII DRUM,
IN PACE SI INTELEPCIUNE.


AMIN

HRAM-ADORMIREA MICII DOMNULUI,NASTEREA MAICII DOMNULUI,

Manastirea Balaciu, este o insula de credinta ortodoxa, rugaciune si liniste in Baragan. Parintele staret Serafim Rotaru si ceilalti vietuitori continua munca vesnicului de pomenire parinte staret Teofil , creend aici in mijlocul campiei un loc unde iti gasesti linistea sufleteasca si duhovniceasca.

MANASTIREA BALACIU-COM.BALACIU,COD 927040,JUD.IALOMITA,STARET-IEROMONAH SERAFIM ROTARU-TELEFON 0243317043.

DOAMNEI/DOMNIªOAREI SIMONA
EU CÂND AM TRIMIS AM PUS PLICUL CU POMELNICUL FIE RECOMANDT, FIE CU CONFIRMARE DE PRIMIRE IAR BANII PRIM MANDAT POªTAL. NU E OBLIGATORIU SÃ COMPLETAÞI PE MANDAT CNP-UL, CEL PUÞIN MIE NU MI-AU CERUT POªTÃRIÞELE SÃ-L SCRIU. SÃNÃTATE MULTÃ ªI SÃ VÃ DEA DUMNEZEU CEEA CE VÃ ESTE DE FOLOS. DOAMNE AJUTÃ.

Doamna ANCA-ELENA am vrut sa trimit plic la manastirea FRASINEI dar plata prin mandat postal presupune si cunoasterea unui CNP pentru ca banii sa poata fi ridicati. Datele pe care le-ati scris mai sus le am si eu dar dvs ati trimis?
Va rog sa ma sfatuiti cum trebuie sa procedez pentru a putea trimite plicul. Va multumesc

Nemultumita de sprijinul oferit de fundatie, mama copilului Matei Vasile ameninta cu scandal public.
Incepand cu data de 03.02.2009, Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" isi retrage sprijinul in favoarea lui Matei Vasile, pentru santaj si actiuni de rea credinta din partea familiei acestuia. Fundatia a fost amenintata in scopul de a se obtine bani pentru interese obscure.

Deschide,citeste,actioneaza si fa cunoscut si altora proiectul "Speranta si Credinta de Craciun.Acum in prag de Sarbatoare, urmeaza calea Domnului Iisus."Iubesteti aproapele ca pe tine insuti!"
http://fundatiasfantulierarhcalinic.blogspot.com/2008/12/speranta-si-credinta-de-craciun.html

DOAMNEI NICOLETA.
TRIMITEÞI UN POMELNIC (VII) ÎN CARE TRECEÞI NUMELE SOÞULUI DUMNEAVOASTRÃ ªI AL DUMNEAVOASTRÃ SPECIFICÂND PE POMELNIC PENTRU CE VÃ RUGAÞI. PUTEÞI SCRIE ªI O SCRISOARE ÎN CARE SÃ PRECIZAÞI PROBLEMA DUMNEAVOASTRÃ. CEL MAI BINE AR FI SÃ DISCUTAÞI CU UN PREOT (ÎNCÃ MAI AVEM ÎN ÞARÃ "SFINÞI VII"), EXISTÃ SI POSBILITTEA DE A PURTA PÃCATELE MORÞILOR (POATE AR TREBUI TRIMIS SI POMELNIC PENTRU MORÞI, PENTRU ASTA SPUN CÃ AR FI BINE SÃ DISCUTAÞI CU UN PREOT). PLICUL CU POMELNICUL ÎL PUNEÞI LA POSTÃ FIE RECOMANDAT, FIE CU CONFIRMARE DE PRIMIRE IAR BANII PRIN MANDAT POªTAL. ADRESA MÂNÃSTIRII FRÃSINEI ESTE URMÃTOAREA: STAREÞ NEONIL ªTEFAN, SFÂNTA MÂNÃSTIRE FRÃSINEI, COMUNA MUEREASCA, JUDEÞUL VÂLCEA. SÃ VÃ AJUTE BUNUL DUMNEZEU SÃ STRÃNGEÞI CURÂND ÎN BRAÞE PROPRIUL ÎNGERAª. SÃRBÃTORI CU LINIªTE SUFLETEASCÃ ªI NUMAI BUCURII. CU STIMÃ ANCA-ELENA

pentru prima data am auzit de aceasta manastire la biserica din incinta spitalului polizu din bucuresti avand ca hram sf IOAN RUSUL doamna care vindea lumanari m-a sfatuit sa pun un acatist la sf manastire FRASINEI .Ma numesc NICOLETA,sunt casatorita de 3 ani cu LAURENTIU si bunul dumnezeu nu nea invrednicit si pe noi cu copii:am probleme de sanatate si doctorul mia zis ca nu o sa pot sa fac copii pe cale naturala,asi dori sa trimit un acatist ptr 40 zile poate bunul dumnezeu o sa ne invredniceasca si pe noi sa fim parinti;ne dorim din tot sufletul un copil macar ..........nici nu stim cum sa mai procedam ........ doamne ajuta . Poate ne ajutati si pe noi cu sfaturi si cum sa procedam cu acatistul ......multumim NICOLETA si LAURENTIU PAVELESCU PLOIESTI 0722671511

Va invit sa cunoasteti activitatile fundatiei "SfantulIerarh Calinic" vizitand: http://fundatiasfantulierarhcalinic.blogspot.com/

01/09/2008 19:35 "Salvati-l pe Matei Vasile
Matei Vasile are numai 8 ani si sufera de leucemie acuta limfoblastica.
El este deja sub tratament cu citostatice.
Posibilitatea lui de vindecare este in mana tuturor semenilor nostri.
Va rugam, daca puteti, sa-l ajutati, dupa posibilitati, cu o suma de
bani pe care o puteti depune prin:
Fundatia “Sfantul Ierarh Calinic”
Cont: Lei RO46 RZBR 0000 0600 0638 3620
EURO RO61 RZBR 0000 0600 0638 3641
Raiffeisen BANK – Ag.Apusului, Bucuresti, Romania
“Pentru Matei Vasile”
Telefon de contact:
FIX: O372939069;
GSM 0726/488.768;
E-mail: sfantul_calinic@yahoo.com
Vom face public in presa gestul si numele dumneavoastra.
Cu respect, Eugenia Enescu

Cautati pe Google Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic"" Autor: Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic"

FAMILIE MELE II MERGE FOARTE RAUNU STIM INCOTRO S-O LUAM AS DORI SA TRIMIT SI EU UN ACATIST SI NU STIU CUM SE PROCEDEAZ!VA MULTUMESC DIN SUFLET!DOAMNE AJUTA!!!

As dori sa cumpar Monografia manastirii Balaciu. Florin Sinca, Bucuresti, 0721440740.

Vreau sa trimit un acatist la sf. manastire. Imi puteti spune, va rog frumos, cat costa un acatist pentru 40 de zile?

In intinsa Campie a Baraganului, m-rea Balaciu este o adevarata oaza de verdeata, de liniste si de rugaciune. Vesnica pomenire regretatului Parinte staret Teofil, pentru tot ceea ce a facut in acest loc minunat. Un loc ce merita vizitat.

Scrie în caietul de impresii