Scrie și tu în caietul de impresii!

Una dintre cele mai frumoase manastiri din Romania, noi participam de multi ani la Sarbatorile Maicii Domnului in Maramures, de Adormirea Maicii Domnului. Cativa ani pentru Sfanta Liturghie si Prohodul Maicii Domnului am ales sa mergem cu grup de pelerini la Manastirea Barsana. Am ramas impresionati de dragostea oamenilor pentru Maica Domnului, linistea exemplara la slujba desi sunt prezenti mii de oameni, hainele de sarbatoare pe care le imbraca si care definesc respectul pe care fiecare il poarta pentru cele sfinte. De la cel mai mic bebelus pana la bunica cea mai in varsta nu lipseste costumul popular. O atmosfera in care iti este drag sa traiesti, fie si numai pentru cateva zile. Pelerinajul nostru de Adormirea Maicii Domnului se va face si anul acesta in jurul datei de 15 august. Daca vreti sa traiti momente de exceptie va invitam sa ne insotiti la Manastirea Barsana, la Moisei, la Nicula, la Rohia alaturi de miile de sate venite in pelerinaj sa cinsteasca pe Maica Domnului. Inscrieri la telefon 0724525041, Facebook Pelerinii

Buna ziua Sant Mathe Karoly din Gheorgheni Jud Harghita
Sfantele Sarbatori de Craciuni sa va aduca fericire cata poate mosul sa duca, bucurie, cat pot spiridusii, sa care si multe dragoste, cata pot renii sa zboare.

E un colt de Rai. Sa dea Bunul Dumnezeu să se țină făclia aprinsă până la sfârșit,nu până la părăsit! Doamne Ajuta!

Aici am dost cand a fost ADORMIREA MĂICUŢII DOMNULUI şi am plâns să imi facă Dumnezeu o minune şi mi-a facut. TAINĂ

Doamne ajuta

Suntem o capela in incinta spitalului de cardiologie din Timisoara. Constructia a fost facuta de ceva timp pentru a servi la ajutorul duhovnicesc a celor internati la spitalului de boli cardio-vasculare din Timisoara, a ramas in faza de semifinisare interioara si partial exterioara.
Totodata datorita timpului care a trecut peste constructia capelei, aceasta a avut parte de o serie de degradari.
Neavand posibilitate de autosustinere si intretinere care ar fi dat-o o parohie, bolnaviilor nu li s-a pretins nimica atceva decat suportul lor sufletesc prin rugaciuni facute catre Dumneazeu. Respectiv Suportul duhovnicesc si moral acordat de parintele slujitor Preot Zisu Nicolae la acest micut locas de cult.
In ceea ce priveste semifinisarea interioara mentionez ca nu avem in biserica construit un mic iconostas despartitor intre altar si biserica respectiv un mic proscomidiar.
Iar din punct de vedere exterior tigla lasa de dorit ca si etansietate si durabilitate de acum in colo la vreme si timp, punandu-se problema periclitarii picturii daca se continua cu acoperisul din tigla in stadiul in care este.
Pe aceasta cale dorim sa va impartasim rugamintea daca s-ar putea sa ne ajutati financiar sa punem la punct degradarile exterioare si sa putem face un iconostas la interior si ce ar mai fi pentru un minim necesar realizarii frumoase a slujbelor.
Pentru donatii puteti pune banii in contul RO61BTRLRONCRT0248598501, Respectiv daca se doreste trimiterea prin mandat postal puteti trimite la adresa:

Preot Zisu Nicolae Strada Florilor BL49E AP18 ET 4 Zona Steaua Localitate Timisoara Judet Timis.
Specificati pe mandatul postal de trimitere a banilor, daca doriti donatie pentru constructie biserica.

Pentru orice discutii si lamuriri aveti numarul parintelui slujitor al capelei Preot Zisu Nicolae telefon 0762491731

Scrie în caietul de impresii