Scrie și tu în caietul de impresii!

E un loc foarte frumos pentru culegere și rugăciune. Era în anul 2008 o măicuță ghid care stătea mereu la întrare în Schitul Bisericani. Nu îmi mai aduc aminte exact numele, știu ca era tare de treabă și blajină. Parcă o văd, de statură mai mică, plinuta, cu fața mereu deschisă. Locuia într-o căsuță în incinta mănăstirii, peste drum de schit. Mai trăiește, e sănătoasă, nu mai știu nimic de dânsa de mult. Rugămintea mea, e dacă trăiește sa îmi spuneți unde o pot găsi și pe ce nume. M-aș bucura foarte mult sa pot relua legătura cu dânsa, dacă ar fi în viață. Cu mulțumiri, Iuliana.

Va rog din inima pomeniți.l si pe fratele meu GHEORGHE bolnav rau nu stim ce are sigur! Unii medici zic ca ar fi parkinson, alții nu! Cert e că e la pat????????????

Dorim sa fim pomeniți la icoana maicii Domnului Ion Viorica va mulțumim Doamne ajuta!

De vizitat vizitam,dar ce culegem în urma lor?căutăm preoți cu har? Pai toți au Har,altfel n-ar mai fi Preoti si daca au Har(citește Dar),vin dracii cu cetele lor de necredinciosi-tare se mai duc după ei,ca fac ce vor,nu ce trebuie,si-i ponegresc cum doresc. D'aia ajungem tot la zicală bătrânilor:Unii Fac si Alții Trag!!! Rușine tuturor celor ce vorbesc urât de călugări si Preoți. Voi puteți fi ca ei,cei ce v'as ti pus în scaunul lui Hristos?

Bunaziua domnu sa ne bine cuvinteze avem mare rugaminte la dumneavoastra in preuna cu domnu sa ne ajutati in pragul sar batori de craciun am doi copii si avem mare nevoe de ajutorul dumneavoastra pentru caldura va multumim domnu sa fie cu noi

Am fost de puţin timp pe la Bisericani şi am văzut biserica veche în paragină. Oare n-ar trebui refăcută? Cine ar trebui să se implice? Bănuiesc că e nevoie de mulţi bani, dar cred că n-ar trebui să uităm de trecutul nostru religios şi istoric.

UMBRA CRUCII

PE MUNTE SUS IN CARAIMAN,
CRUCEA DOMNULUI ESTE INALTATA,
DE ANI CA SA PAZEASCA,
SI-N LUMINA ACUM ESTE IMBRACATA.

LA FIECARE SARBATOARE,
CU DRAGOSTE TOTI SA-NALTAM,
PE CER A NOASTRA CRUCE,
DE LUMINA SI NADEJDE.

SI DOMNUL DIN AL SAU TRON,
CU HAR NE LUMINEAZA CALEA,
PENTRU A PASII PE-AL VIETII DRUM,
IN PACE SI INTELEPCIUNE.


AMIN

ICOANE FACATOARE DE MINUNI-ICOANA MAICII DOMNULUI DIN STEJAR.

Este un loc plin de har la Bisericani. Atata frumusete, liniste si pace... Simti prezenta Maicutei Domnului si a Sfintilor.

Mi-a spus cineva ca in Jibou ar fi un preot cu foarte mare har. Stie cineva cum il cheama sau are vreun numar de telefon? D-na respectiva nu stia mai multe detalii. Multumesc!
Roxana

MANASTIREA-BISERICANI,COM.VIISOARA,JUD.NEAMT-COD617507.TELEFON-0233241721-STARET PROTOSINGHEL SERAFIM MIHALI.

Va invit sa ne insotiti in Pelerinaj la Manastirile din Bucovina in 29.04-02.05.2010. Vizitam Manastirile: Bistrita, Varatec, Voronet, Agapia, Neamt, Secu, Sihastria: mormantul Parintelui Cleopa Ilie, Boroaia: moastele Pr. Argatu, Rasca, Dragomirna, Hagigadar, Putna, Sucevita, Moldovita, Petru Voda. Cazare la manastiri, transport cu autocarul. Inscrieri la tel 0742268568, 0724525041, pelerinaje_ro@yahoo.com

Este foarte frumos la aceasta manastire am fos de mai multe ori deoarece staretul este un verisor primar de-al meu si cand ma antorc an tara ancerc sa ma duc pe la manastiri an special la Bisericaniasa a-mi gasesc linistea dupa un an de stainatate si sper ca bunul dumnezeu sa ma ajute sa pot merge an fiecare an cand ma antorc an tara.ilie bergamo italia

unde este aceasta manastire Bisericani...poate posta cineva adresa exacta ....multunesc

Ma ajutat d-zeu si am ajuns de 2 ori aici. Am participat la slujba din biserica de la spital. A fost nemaipomenit.Si maicuta care povesteste de icoana din copac are un dar de a povesti foarte frumos.Sa le ajute Maica Domnului sa reuseasca cu constructia cea noua. Eu am fost in 2008 si erau la inceput.Mergeti sa vedeti credinta si rabdare la staretul de acolo.Va doresc sanatate si sa puteti ajunge cat mai multi acolo.

ESTE SUPERB ACOLO,AM FOST SI EU NU DEMULT CRED CA ACOLO CALUGARI SE ROAGA FF MULT,SUNT FF EVLAVIOSI,ASTA ESTE PAREREA MEA,IMIPARE RAU CA NU STAT MAI MULT.

As vrea sa trimit acatiste la Man. Bisericani.Se poate si prin e-mail?

Scrie în caietul de impresii