Scrie și tu în caietul de impresii!

Manastirea Cetatuia -Iasi, un loc binecuvantat cu tot ce are nevoie sufletul si spiritul celor care ajung aici sa viziteze sau sa participa la slujbe si rugaciuni.
Parintele Staret al manastirii are un har desavarsit si impreuna cu intreaga obste face ca fiecare slujba sa aiba ceva divin, sa patrunda cu fiecare rugaciune in colturi uitate ale sufletului, sa trezeasca spiritul poate "obosit" uneori de incercari, desnadejde si neputinta de a intelege sensul vietii. Sa descoperim cu ochii sufletului alte valori care ne pot fi ghid in cursul vietii, alta ordine a prioritatilor si altfel de repere.
Descoperim credinta, rabdare, iertare, bunatate si dragoste infinita!
Doamne ajuta!

Buna seara!
As dori sa stiu daca se mai fac slujbe de dezlegări la aceasta Mânăstire. Multumesc!

Doamne ajuta. Mila Domnului sa se reverse peste noi toti. Cine incearca sa ajunga la M.Cetatuia si implicit si la mormantul P.C. Parinte Teofan, va avea o mare fericire in suflet si o dorinta ascunsa si de neinteles, pentru a mai ajunge o data si apoi alta data si inca o data. Eu personal am fost la mormantul acelui parinte Sfant si am aprins o lumanare, am aprins candela care intamplator era stinsa, dar sunt rare cazurile cand este stinsa, am pus cateva flori si m-am rugat simplu si curat cu sufletul, ca parintele sa ma ajute in problemele mele. Va marturisesc sincer si din toata inima, ca rezultatele sunt pe masura. Este de ajuns sa pleci capul pe crucea de la mormant a parintelui si sa te rogi ca un copil cu cuvintele tale, simple si omenesti(fara a folosi citate din cartile sfinte), si parintele Teofan te aude si te vede asa cum a lasat cuvant de folos la despartirea de aceasta lume, iar ajutorul vine in chip minunat. Credeti-ma ca ma incarc de energie si parca plutesc atunci cand ma aflu acolo.
Incercati, parintele va asteapta. Sa va fie de folos si Maica Domnului sa va ajute si sa va ocroteasca neincetat. Domnul sa va daruiasca sanatate si multe ganduri frumoase si spor duhovnicesc atat voua pelerinilor cat si Sfintilor parinti care vietuiesc la M.Cetatuia, dimpreuna cu minunatul staret Protos. Partenie Petric.

"HARANA PENTRU SUFLET LA MANASTIRILE DIN MOLDOVA": 8-9-10 IUNIE 2012. Plecarea se va face din Ploiesti cu autocar 55 locuri, vizitand urmatoarele Manastiri: Manastirea Varatec, Manastirea Agapia, Manastirea Sihastria, Manastirea Secu, Manastirea Neamt, Manastirea Hadambu (dormit) - Manastirea Hadambu (Plecarea va fi la ora 08-00), Catedrala Mitropolitana din Iasi (Sfanta Parascheva), Biserica “Sfintilor Parinti” (Boroaia), Manastirea Camarzani, Manastirea Rarau (dormit) - M.Rarau (Sfanta Liturghie), M.Petru Voda - Ploiesti
PREOT INSOTITOR!
Pentru mai multe informatii: 0729219125; 0749111218
Va multumim si Doamne ajuta!

Este foarte frumos, e liniste cu toate ca se vede tot orasul.As vrea sa mai ajung acolo cat de repede.

Este o manastire deosebita.Am fost acolo,si eu si prietenii mei de mai multe ori.Ne-am gasit pacea in haosul zilnic.

MOASTE-PARTICELE DE LA SF.ARSENIE CEL MARE.

STARET PROTOSINGHEL PARTENIE PETRIC-0232222319.

cu ce se ajunge din bucuresti?

anca un an,de cuvoasa bucuria bucuiei

Scrie în caietul de impresii