Scrie și tu în caietul de impresii!

Multumesc Sfintilor Arhangheli Mihail, Gavriil si Rafail pentru ajutor.
Fie numele Domnului si a Maicii Domnului binecuvantat in vecii vecilor. Amin
Multumesc! Multumesc! Multumesc!

Ne vorbește DUHUL SFANT prin Măicuțele de la Sfânta Mănăstire Clocociov .Cine vrea tămăduire DUHOVNICEASCA SI TRUPEASCA să se roage Maicii Domnului și să pornească cu nădejde spre Sfânta Mănăstire și Maica Domnului dimpreună cu Sfinții Arhangheli ocrotitorii Sfintei Mănăstiri luând în ajutor și Sfinții ale căror SFINTE MOASTE sunt prezente dimpreună cu rugăciunile MAICUTELOR îi vor TAMADUII .Maica Domnului să ajute Noul Israel :)

Multumesc Sfintilor Arhangheli Mihail, Gavril si Rafail pentru ajutorul dat.
Multumesc! Multumesc! Multumesc!
Ana

nu te mai duce la ghicitori ca e pacat...sunt vrajitori du-te la pr STEFAN ARGATU...0237256938 E NR DANSULUI.DOAMNE AJUTA!

Astea-s impresii de la Sf. Mănăstire Clocociov? Fraților, nu vă temeți de Dumnezeu? Nici un pic de respect? Ce, aici e agenție matrimonială? Vi-a luat diavolul mințile?

Cer ajutor de la dumneavoastra ma numesc Florentina si am 35 de ani si nu am fost casatorita niciodata . Nu reusesc sa sa-mi gasesc pe cineva , care sa ma iubeasca . Ma puteti ajuta cu niste rugaciuni ?

Avem 8 ani de cand locuim cu socrii si nu reusim sa ne mutam singuri.Va rog daca se poate sa ne dezlege Preasfintia.MIHAELA,FLORIN SI COSETTE MARIA.

rugativa si pt.ileana, ovidiu, tatiana, anca, bianca, emil, adina, ionut, cristina, antonia, iulia.

Doresc ajutor din parte dvs pentru rezolvarea unor probleme , nu avem spor la nimic , nu reusim sa ne mutam in casa noua , desi e aproape gata , nu ne putem aduna , parca suntem legati de un blestem , toate ne ies pe dos , incepem un lucru si nu il terminam ,ceva ne lipseste si nu mai reusim sa ajungem la acel ceva , dorim sa platim niste slujbe la un preot rugator la dumnezeu .

cred ca sunt blestemata de mama mea si surorile ei de acea orice fac mi se intoarce numai rau este foarte grea aceasta povara spunetimi ce trebuie sa fac sa scap de aceste blesteme.Astept raspuns pe aceasta adresa de email deoarece am plecat la munca in cipru si aici am numai probleme oricat as vrea sa strang bani nu pot asa cum iau bani asa se duc ca si cum ai spulbera vantul va rog spunetimi ce trebuie sa fac nu mai pot am ajuns la capatul puterilor

foarte frumos, am si eu o problema , am un proiect si imi trebuiesc mai multe detalii despre clopotnita , unde pot sa ma documentez?

ROG PE PREASFINTIA SA-L POMENEASCA PE IUBITUL MEU LAURENTIU IN RUGACIUNILE SALE PENTRU SANATATE,LINISTE SUFLETEASCA,GASIREA UNUI LOC DE MUNCA STABIL.,DEZLEGARE DE BLESTEME DIN PARTEA MAMEI SALE.MULTUMESC

va rog sa imi transmiteti daca pot sa las un sarindar pt. mama mea ana care a murit fara lumanare , ne impartsita, ne-spovedita, si cum terbuie sa procedez si cati bani trebuie sa trimit pt. un an.
Cu multumiri

MANASTIREA CLOCOCIOV-STRADA MANASTIRII NR.3 SLATINA,COD-230038,JUD.OLT.

ESTE MANASTIREA NOASTRA DE SUFLET A fost minunat...Nu pot descrie frumusetea, linistea si pacea pe care am trait-o acolo...Multumesc Domnului Maicii Starete si Maicutei Elisabeta . Doamne ajuta.

STARETA MONAHIA IULIA BAGACEANU-TELEFON 0249435489.

cum pot trimite si eu un pomelnic deoarece am avut un accident de masina
astept raspuns pe adresa de email
va multumesc

DOMNISOAREI - DIANA-GABRIELA.
DISCUTAÞI URGENT CU UN PREOT. CU CÂT MAI REPEDE CU ATÂT MAI BINE.DOAMNE AJUTÃ! AVEÞI ÎNCREDERE ªI CREDINÞÃ, CUNUNIILE SE DEZLEAGÃ ªI PRIN BISERICÃ (SUNT ÎN ACEEAªI SITUAÞIE ÎNSÃ LUPT ÎN CONTINUARE DEªI AM 33 DE ANI). ANCA-ELENA

Ma rog la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului sa ma ierte pentru ca am fost la 3 ghicitori care mi-au spus ca am cununia legata si de atunci nu-mi mai gasesc linistea. Ce ar trebui sa fac sa fiu iertata dar in acelasi timp sa fiu si dezlegata pentru a ma putea casatori. Va rog din suflet da-ti-mi un sfat, ajutati-ma. Doamne ajuta.

rog pe preasfintia sa ma pomeneasca si pe mine in rugaciunile sale.pt. dezlegarea cununiilor si pt. casatorie.amin

ROG PE PREASFINTIA SA MA POMENEASCA SI PE MINE IN RUGACIUNILE SALE!NU REUSESCSA MA CASATORESC!
MULTUMESC BUNULUI DUMNEZEU SI MAICII DOMNULUI SI PREASFINTIEI SALE CARE SE ROAGA PTR MINE!
AMIN
PAVLIUC VALENTIN COSMIN

Scrie în caietul de impresii