Scrie și tu în caietul de impresii!

Un colt de Rai ,cuvintele sunt prea putine pentru a descrie sentimentele ,anul aceata a fost al treilea ,in care am revenit cu inima deschisa,odata ajunsi aici cu siguranta te vei intoarce.multa sanatate si putere ,tuturor ce slujesc acest Sfant Lacas .Doamne ajuta !

Asa ceva vezi doar in povestile bunicilor

Va multumesc parinte POLICARP pt faptul ca va rugati pt noi impreuna cu toata obstea .Va doresc sanatate liniste si sa ne pastoriti asa cum ati facuto dea lungul anilor.Cu respect Traian si Melania


23.07.2012" am auzit de acesta manastire cu oameni deosebiti,speram cu ajutorul lui dumnezeu sa apucam sa traim citeva clipe atit de aproape de curata credinta ortodoxa,cu drag liviu,rebeca,maria,daniel-Timisoara.

de cate ori am ocazia vizitez impreuna cu familia ,acest sfant lacas, sincer va spun aceasta manastire prin sf sa parnte Policarp cu care am vorbit si am reusit sa trec peste cateva probleme grave ce erau in familia mea, este o minune parintele Policarp! ii doresc multa sanatate si multa fericire! pe aceasta cale salut cu respect pe pr Ieronim ,dumnezeu sa va ajute ,sa aiba grija de voi ! cu respect Marcel si Mihaela!

Am revenit pentru a treia oara la Sfanta Manastire Crasna (Gorj). De data aceasta am stat cateva zile. Nu se poate exprima in cuvinte sfintenia locului, caldura si ospitalitatea acelor minunati rugatori. Ma rog Bunului Dumnezeu sa ma invredniceasca sa mai ajung in acel minunat loc. Oricum, sufletul meu a ramas acolo. Doamne, ajuta! Pastreaza linistea acelui loc.

sant o impatimita a manastirii crasna. un colt de rai cu preoti
blinzi si cu parintele staret NICODIM desprins ca din poveste. te primeste cu drag si te face sa iti pui sufletul pe tava.m-as duce saptamanal sa pot, dar multumesc,BUNULUI DUMNEZEU ,MAICII DOMNULUI SI PARINTELUI ARSENIE PRAJA ca am ajuns de citeva

ori. Parintele Nicodim m--a ascultat si m-a ajutat muulttttt.

Varog sa im spuneti daca ma rog la maica domnului si sfantulioan rusul ma vor ajuta sa mai ajung macar odata la manastire?

Va rog sa-mi spuneti cum se poate ajunge din Cluj N la aceasta manastire.va multumesc.

Un colt de Rai

ACATIST MANASTIREA CRASNA!

Buna ziua. Am trimis joi un acatist la Manastirea Crasna.Am trimis plicul cu confirmare de primire.Vineri mi s-a intors confirmarea de primire dar fara sa fie semnata de cineva. Ati mai patit asa ceva? Cum pot sa aflu daca acatistul meu a ajuns la manastire?Multumesc!

Daca sunt persoane, sau familie caer pleaca saptamanal sau ocazinal spre manastirea cotmeana, sau lainici,sau Frasinei v-as fi recunoscator daca m-ati putea lua si pe mine, daca mai aveti loc :-) Eu sunt din bucuresti , iar adresa mea de mail este il_divinno@yahoo.com, sau tel 0767515257 sau 0723375574

Sfanta Manastire Crasna din Gorj este unul dintre cele mai pline de sfintenie locuri vizitate de mine. Fiind departe ,ajung rar sa revad MINUNEA de acolo, acea catapeteasma ce "loveste" in vizitatori cu credinta si speranta in mila lui Dumnezeu. Recomand tuturor sa mearga sa primeasca putere de a merge mai departe cu ajutorul lui Dumnezeu, la aceasta Sfanta Manastire. doamne ajuta-ne pe toti pacatosii!

Fiind din Bucuresti, poti merge cu un autocar pana ala Tg. Jiu(de la autogara militari) si din aceeasi autogara(Tg. Jiu) iei un microbuz pana la Crasna de Gorj. Rogi soferul microbuzului sa iti spuna unde sa cobori. Este cam la 30 km de Tg. Jiu. Succes.

as dori sa ajung in pelerinaj cit de curind la manastire,am auzit ca este foarte frumos acolo dar as dorii sa stiu cum pot ajunge.eu sint din bucuresti;
va rog daca imi puteti da mai multe informatii,cum pot ajunge la manastire.
ma refer la mijloace de transport???

Scrie în caietul de impresii