Scrie și tu în caietul de impresii!

As dori sa stiu daca pot fi trimise acatiste sau pomenirea la 40 de Sfinte Liturghii la Sfanta Manastire,daca pot fi transmise pe e-mail sau prin posta, .
Doamne Ajuta

aceasta manastire m-a impresionat cu peisajele care te linistesc dar mai ales caldura maicutelor care te face sa simti ca esti aproape de Dumnezeu. Am avut ocazia sa particip la o tabara de langa aceasta manastire "LICAR DE LUMINA" de aceea am fost foarte placut impresionata sa vad aceasta manastire. In ultima zi im care am stat acolo pur si simplu am plans ca plec de acolo. V-a multumesc tuturor pentru caldura cu care ne-ati primit celor care au participat la aceasta tabara.

STARETA STAVROFORA RAISIA LUNGU-0233256674.

merg la manastiri in toata tara,cu grup de 8 persoane,minibus nou .rezervarila tel.,0744 689 987. gigi dumitrache.

Am vizitat Manastirea Durau in cadrul unei excursii,organizata de biserica mea parohiala.Sunt ceva ani de atunci,dar mi-au ramas intiparite adanc in minte si in suflet cateva lucruri:frumusetea peisajului,atmosfera placuta din biserica,amabilitatea maicutelor si....tristetea ca a trebuit sa plecam prea repede din acest loc sfant.Am simtit dupa intoarcerea in lume,ca mai avem multe de implinit fata de Dumnezeu,care este atat de Bun si Rabdator cu noi.Doamne iata-ne,ca suntem pacatosi...

Am fost si anul acesta la poalele Ceahlaului, dar cu durere constat ca statiunea nu mai este ce-a fost altadata. Zgomot, enorm de mult zgomot, gunoaie peste gunoaie in fiecare petec sau coltisor de padure si un furnicar de turisti care , se pare, ca si-au uitat bunele maniere acasa (asta, daca le-au avut candva). Sincer mi-e mila de saracele maicute care numai de liniste monahiceasca nu mai au parte acolo. Un ex. sambata noaptea (25.07.2009), discoteca de la hotelul Bradul a "urlat" pana la 2 noaptea cu usile deschise...Inadmisibil, dar asta-i turismul romanesc....Pacat !!!

Cred ca este o greseala, din cate stiu eu, manastirea este manastire de maici,si nu de calugari, merita vizitata, mai ales ca deseori Preasfintia sa Daniel, si mai nou Preasfintia sa Teofan obisnuiesc sa se retraga acolo. Nu este exclus ca de multe ori asistand la slujba, sa il vedeti.Mergeti in pelerinaje pe la toate manastirile, ca toate sunt frumoase, si o sa va gasiti linistea. Mai ales ca Sfintii Ingeri ne masoara pasii... Doamne ajuta!

Am fost la aceasta manastire ,doar in treacat ( pelerinaj ) si va pot spune ca e un colt din rai . Si parintele staret asculta cu rabdare toate problemele celor ce-i cer ajutorul . A fost initiat de PARINTELE IUSTIN de la PETRU-VODA .Este icoana Maicii Domnului facatoare de minuni . Doamne ajuta tuturor!

Am petrecut cateva zile de vis in cele trei vizite pe care le-am facut in acest loc minunat. Asezarea are toate darurile naturii, iar oamenii de la manastire sunt curati. Aici te poti incarca cu har divin de la natura, oameni, si lacas. Dezvoltarea moderna a acestui asezamant monahal ar putea fi un bun exemplu pentru alte manastiri pentru serviciile pe care le face ortodoxiei, poporului si tarii. Iubesc acest loc!

Manastirea Durau, are un farmec aparte, dintre toate manastirile pe care l-am vizitat pana in prezent.
Momentan nu sunt in tara, dar cu prima ocazie, sigur o vei vizita.
Sa ne ajute Dumnezeu.
Pe curand

Scrie în caietul de impresii