Scrie și tu în caietul de impresii!

Va multumesc frumos! Locul sfînt unde m-am vindecat de tumoare Doamne ajuta tuturor!

Pelerinaj duminica la sfanta manastire izbuc grup 4persoane plecari din orasul Lugoj Timisoara Adrian0727932947.

Pentru un om bolnav care nu poate merge pe jos .Se poate merge cu masina pana la sfanta manastire ?

Se poate merge cu masina pana la manastire ?

Doamne ajută, tuturora!
Din dorinţa de a ne întoarce măcar puţin spre noi înşine, fugind de bulversările lumii actuale, poposim adesea acolo unde ne sunt călăuziţi paşii. Aşa am ajuns la Mănăstirea Izbuc: iarna, pe viscol, cu greu, dar mulţumitori celor ce ne-au întâmpinat călduros aici. A fost greu şi drumul de întoarcere, uneori chiar dincolo de puterile noastre. Am vrea să revenim, atunci când vremea e mai mult în sprijinul nostru, dar până atunci păstrăm căldurarea părinţilor şi a călugărilor rugători din mănăstire cărora le adresăm şi pe această cale, mulţumirile noastre.
În numele părintelui care a condus grupul de pelerini clujeni, şi a acestora, de la cel mai mic la cel mai mare,
eu, Ramona.

" la poalele masivului Moma, nu Marna".

Exista posibilitatea de cazare pe aproximativ 3 luni in schimbul muncii si niste bani(putinul pe care il am sa dau) doresc sa tin post cu apa(de izvor) prelungit pentru vindecare(sanatate-am auzit ca izvorul de aici are puteri vindecatoare). De asemenea daca exista posibilitatea de cazare exista dusuri(apa calda) la aceasta manastire?Multumesc anticipat!

rugati-va oameni buni pentru sufletul ratacit printre neamuri am mai fost acolo ajutatl rugatil pe bunul D-zeu sa-i dea posibilitatea sa fie pe pamant ca-si doreste mult d-le stareti aducetiva aminte nu ma omoriti dati-mi voie sa fiu pe pamant caci sunt folosit cercetati-mi cazul cu atentie rog din suflet vreau sa fiu sii eu sa fiu om ca tot omul sint prins la mijloc de ani de zile rugati-l pe Domnul sa-mi faca dreptate in sufletul meu n-am avut un Paste fericit n-am avut un Craciun fericit rugati-l pe bunul Dzeu sa pot fi si eu ca toti ceilalti oameni Imi revin un pic si iarasi istoriile mi se repeta ajutati-ma sa fiu si eu in randul oamenilor sper ca nu ma-ti uitat mai ales staretul care a fost dragut cu mine multa sanatate si ginditi-va la mine un biet om care-si doreste libertate . rog din suflet rugati-va incet si cu putere pentru Simea Ciprian care-si doreste cu adevarat sa fie om ca toti oamenii faceti rugaciuni pentru el caci inselatoriile nu sau terminat nici acum atata lupt cu toate ca nici nu mai inteleg care-i situatia problemelor mele daca aveti suflet faceti tot timpul rugaciuni pentru Simea Ciprian Alin nu ma uitati ati fost draguti cu mine mai ales calugarul acela blond.
Va multumesc

Manastirea Izbuc este un loc unde linistea trupeasca si sufleteasca se inbina prin apropierea de Cer si de Dumnezeu. Am vizitat de mai multe ori Manastirea Izbuc si am ramas foarte placut impresionat de manastire si locurile inconjuratoare precum si de izvorul ce iese de sub munte.As vizita aceasta manastire ori de cate ori as avea ocazia.

Scrie în caietul de impresii