Mănăstirea Lepșa

Așteptăm texte de la voi despre această mănăstire!


Scrie în caietul de impresii

Ultimele 2 impresii

Vezi toate impresiile
 1. Mănăstirea Lepșa
  Prea Cuvioase Maici, din tot sufletul, va rog, binevoiti a pune la pomenit, la morti, la Sfanta Proscomidie, pe parintii mei, TRIFAN si DOMNICA.
  Tata a murit recent si ne-a pricinuit mare durere (inca nu are 40 zile). Singura speranta sunt sfintele biserici si manastiri. Problema este ca apelez cu aceasta puternica rugaminte, dar fara a va putea rasplati cumva, ci doar cu nespusa recunostinta sa va multumim, daca va veti indura de noi mult pacatosii si veti impini dorinta noastra. Nu stiu, la dv. se slujeste zilnic Sfanta Proscomidie? Daca ar fi si la Sfinte Parastase ar fi extraordinar. Un mic raspuns ne-ar alina durerea si ne-ar aduce mangaiere.
  Cu adanca smerenie va multumim din tot sufletul.
  Pacatosul Teofil si familia
 2. Mănăstirea Lepșa
  M-am indragostit de munte. Atat de puternic a fost sentimentul trait in momentul in care am descoperit acele locuri. Era pentru prima data cand mergeam acolo iar pe masura ce ma apropiam de sfantul locas simteam cum un nod mi se urca in gat si nu mai puteam respira iar lacrimile abea de le mai tineam sa nu tasneasca din ochi. Un fior puternic imi strabatea intreg corpul iar sufletul fremata sub impresia lasata de acele locuri. Doar unde exista DUMNEZEU poti trai o asemenea experienta. Simteam cum DUMNEZEU e langa noi si noi suntem aproape de EL Atat de multa spiritualitate nu gasesti in multe locuri si te duce cu gandul la viata pe care o duci in lume. Cat de efemere sunt toate pe lumea aceasta si ce sublim e tot ce e creat de DUMNEZEU. Cat de desavarsita e creatia SA si ce inconstienti suntem de o distrugem prin vorbe, fapte si ganduri meschine. La Manastirea Lepsa e un colt de rai si astea nu sunt vorbe goale. Acolo, apropierea de DUMNEZEU e atat de mare incat mi-e teama sa nu o distrug cu un gand sau o idee mai putin dreapta. Cu siguranta voi mai reveni, cu speranta de a reusi sa-mi adun gandurile, si sa pot face rugaciuni pentru mine, familia mea, serviciu si o viata linistita. Sa-mi ajute bunul DUMNEZEU sa duc postul cu bine si sa pot ajunge la Lepsa sanatoasa. DOAMNE AJUTA.

 Vezi toate impresiile

Scrie în caietul de impresii