Scrie și tu în caietul de impresii!

Stimată STAVROFORA BENEDICTA TATULICI,

Clubul Cicliştilor Amatori din Republica Moldova, Intitutul de Cultură şi Artă al Moldovei la Paris și www.voxlex.net, organizează I-a ediţie a evenimentului:
,, ÎN ROMÂNIA CU BICICLETA,,
Traseul: Chişinău – Iași – Putna - Brașov - Chişinău.
08.07.2016 - 15.07.2015
520 km
Pe data de 08 iulie 2016 cicliștii Clubului Cicliştilor Amatori din Republica Moldova, vor porni spre mun. Iași, România.
Din data de 09.07.2016 pînă în data de 15.07.2016 cicliștii vor parcurge traseul Putna – Brașov, distanța de 520 km.
Pentru prima ediție, ne propunem drept scop vizitarea lăcașurilor sfinte din Bucovina, un pelerinaj frumos cu bicicleta la mănăstirile și bisericile:
Putna, Sucevița, Moldovița, Humor, Voroneț, Sihăstria Rarăului, Biserica Adormirea Maicii Domnului din Măieruș, Biserica sf. Ioan Botezătorul din Rotbav, Biserica Sfînta Maria din Feldioara și lăcașele sfinte din Brașov.
Cu cea mai mare resposabilitate și dorință de a parcurge acest traseu, despre care facem un film documentar.â
Stimată STAVROFORA BENEDICTA TATULICI, vin cu rugămintea la Dumneavoastră de a ne sprijini prin acordarea unui spațiu pentru cazare pentru o noapte. Vom fi 15 cicliști.
Știu că Vă cerem o favoare, dar Vă suntem profund recunoscători avînd în vedere că bugetul programat ne ajunge doar pentru alimentație.
Am avea o plăcere deosebită, dacă am putea să asistăm la Sfânta Liturghie. Pe data de 10.07.2016 seara vom ajunge la Mănăstirea Moldovița.
Vă comunicăm că despre acest proiect se face un film documentar, care cu mare drag îl vom oferi Dumneavoastră la finele lunii septembrie 2016.

Cu respect, Vasile Fotescu,
Lector superior universitar,
magistru în drept
+373 69303194

STARETA STAVROFORA BENEDICTA TATULICI-TELEFON-0230336348.

Va invit in Pelerinaj la Manastirile din Bucovina 29 aprilie - 2 mai 2010. Se viziteaza Manastirile: Putna, Dragomirna, Sucevita, Moldovita, Bistrita, Neamt, Secu, Sihastria, Varatec, Agapia, Boroaia, Rasca, Hagigadar, Voronet, Petru Voda. Inscrieri la tel 0742268568, 0724525041, pelerinaje_ro@yahoo.com

frumos( doar k maiciile sunt un pic dure k vizitatorii)

Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" va invita sa-i vizitati pagina personala, deschizand urmatorul link:
http://fundatiasfantulierarhcalinic.blogspot.com/
Daca va confruntati cu probleme, va deranjeaza ceva, doriti un sfat ori sprijin, contctati-ne pe adresa: officesfantulierarhcalinic@gmail.com,
sfantul_calinic@yahoo.com.
Tot pe blog, la Parohia "Inaltarea Domnului" puteti gasi sfaturi duhovnicesti, rugaciuni de grabnic ajutor, pentru dezlegari, pentru casatorie, catre Sfantul Antonie cel Mare, rugaciuni de multumire.
Doamne ajuta!

O MANASTIRE IMPRESIONANATA SI CU O VECHIME FOARTE MARE!DEACEEA M-AM GANDIT SA INTREB CU SE POATE TRIMITE UN ACATIST DE MILA PTR FAMILIA MEA DEOARECE SE AFLA IN MARE SI GREA SUFERINTA!ACESTA ESTE ADRESA MEA DE E-MAIL!VA MULTUMESC SI ASTEPT RASPUNSUL DUMNEAVOASTRA!DOAMNE AJUTA!!!!

In vacanta de Paste am vizitat Manastirea Moldovita si mai multe manastiri din Moldova.De la fiecare mi-am luat cate o amintire:iconite,vederi... .Manastre Moldovita mi-a placut cel mai mult si nu spun asta ca va scriu voua ci chiar asta mi-a placut.La religi am avut de facut cate un referat despre Manastirile din Moldova,Dobrogea sau Transilvania iar grupa mea am ales Manastirile din Moldova.Fiecare membru al echipei a scris despre o Manastire,iar eu am scris despre Manastirea Moldovita.Mi-a placut mult si sper ca voi mai ajunge pe la aceasta frumoasa manastire.P.S.:eu ma numesc Marginean Sorina,din Satu Mare si sunt eleva la Colegiul National 'Mihai Eminescu'.V-a trimis mesaj de pe email-ul mamei mele.

Scrie în caietul de impresii