Scrie și tu în caietul de impresii!

Am o deosebita satisfactie si implinire sufleteasca pentru ca am facut parte din echipajul elicopterelor, care prin bunavointa si milostenia enoriasilor din Com. Ceahlau si din imprejurimi am desavirsit ridicarea acestui lacas de cult spre vesnica amintire,cu hramulpe 06.august" Schimbarea la fata,,

Din Durau ce traseu se urmaza pana la aceasta manastire, este marcat sau trebuie sa mergi cu cineva care cunoaste drumul?

UMBRA CRUCII

PE MUNTE SUS IN CARAIMAN,
CRUCEA DOMNULUI ESTE INALTATA,
DE ANI CA SA PAZEASCA,
SI-N LUMINA ACUM ESTE IMBRACATA.

LA FIECARE SARBATOARE,
CU DRAGOSTE TOTI SA-NALTAM,
PE CER A NOASTRA CRUCE,
DE LUMINA SI NADEJDE.

SI DOMNUL DIN AL SAU TRON,
CU HAR NE LUMINEAZA CALEA,
PENTRU A PASII PE-AL VIETII DRUM,
IN PACE SI INTELEPCIUNE.


AMIN

Va rog tare mult,este cineva dintre dvs care cunoaste numarul de telefon al parintelui CIPRIAN de pe Ceahlau?VA MULTUMESC FRUMOS.

Nu am fost la aceasta manastire pana acum,dar sper sa ajung. As dori sa intreb daca stie cineva: exista in judetele Arad, Alba, Bihor,Hunedoara sau Timis preoti sau calugari "VAZATORI CU DUHUL".Imi cer iertare de intrebare dar raman cu speranta ca ma ajutati,am mari necazuri. Va multumesc mult si sa va dea Dumnezeu numai bucurii si fericire ".

Buna ziua! As dori sa cunosc numarul de telefon de la Manastirea
SHIHÃSTRIA RARÃU. Va multumesc!

as vrea sa stiu numere de telefon de la manastiri, va rog sa imi trimiteti de la manastirile di jud.suceava.

Dumnezeu sa va ajute.

STARET PROTONSINGHEL CASIAN FLOREA-TELEFON 0766568506.

Am avut fericita ocazie sa vad Giulgiul care a acoperit chipul Mintuitorului,dupa rastignire. Ma aflu la fratele meu in Italia si Giulgiul se scoate pentru ,crestini o data la 10 ani .Bucuria este imensa cind vezi citi pelerini vin din toata lumea . Asteapta ore intregi intr-o tacere desavirsita si cu o rabdare ,nemaiiintilnita .

Pentru Claudia.
Nu am auzit aºa ceva, nu ºtiu dacã se pot trimite fotografii pentru slujit.Trimite (la orice mânãstire, nu e musai sã trimiþi la cele ale cãror adrese le-am postat eu) pomelnic. Cred cã cel mai indicat ar fi sã discuþi cu un preot.Preotul te va îndruma ce anume sã faci, e cea mai indicatã persoanã care îþi poate da sfaturi ºi care te poate ajuta.Tu roagã-te sã se facã voia Lui Dumnezeu.Numai bine.

poate cineva sa-mi spuna dak la aceste manastiri se pot trimite si fofografii pt slujit, adik in situatia mea care sunt despartita de prietenul meu dak trimit pozele noastre si bani o sa le ia cineva in considerare. Astept raspuns, va rog.

Pentru Claudia.
Nu stiu daca acest site este citit si de cãtre pãrinþi (mã refer la preoþi).Adrese de manastiri sunt foarte multe pe net, inclusiv numerele de telefon ale mânãstirilor le gãseºti pe internet.Eu am postat numai ce am avut salvat ca document în calculator.Numai bine.

Pt Anca de la Claudia: multumesc mult pt adrese, sti dak aceste mesaje le citeste vreun preot ca as vrea sa intreb ceva?

Pentru Claudia.

ADRESE MÂNÃSTIRI

1. ARHIMANDRIT - IOAN NEAGOE LARION
MÂNÃSTIREA SHIHÃSTRIA RARÃU
STR. IZVORUL ALB NR.160
LOCALITATEA – CÂMPULUNG MOLDOVENESC
JUDEÞUL – SUCEAVA
COD 725100

2. PROTOSINGHEL - IUSTIN PÂRVU
MÂNÃSTIREA PETRU VODÃ
COMUNA – POIANA TEIULUI
SAT – PETRU VODÃ
JUDEÞUL - NEAMÞ
COD – 617346

3. STAREÞ – IOASAF BOICIUC
MÂNÃSTIREA COTMENA
LOCALITATEA – COTMEANA
JUDEÞUL – ARGEª

4. PREOT – VENIAMIN BAICAN
MÂNÃSTIREA RARÃU
LOCALITATEA CRUCEA
JUDEÞUL SUCEAVA
COD – 5931

5. STAREÞ NEONIL ªTEFAN
MÂNÃSTIREA FRÃSINEI
CUMUNA – MUEREASCA
JUDEÞUL – VÂLCEA

6. PROTOSINGHEL – ANTONIE LIÞÃ
MÂNÃSTIREA – SFÂNTUL PANTELIMON
COMUNA – SILIªTEA GUMEªTI
JUDEÞUL – TELEORMAN
COD – 147350

va rog sa-mi raspunda si mie cineva care stie adresele la aceste Manastiri si sa-mi spuna cineva daca aceste mesaje le vede vreun preot. Astept raspuns.

vede vreun preot aceste mesaje

va implor rugativa si pt mine sa ma impac cu prietenul meu Lucian.Ma numesc Claudia Elena Maria si el Lucian

Doresc sa multumesc tuturor celor care m-au ajutat sa-mi gasesc fratele , acum stiu ca el este bine acolo unde este in afara tarii.
Va multumesc ,
Oana Balacean

Poate cineva sa-mi spuna cum se ajunge din bucuresti la shit? Nu ma masina si as veni cu trenul . Va multumesc.

adresa mea de email este roman.oanaadina@yahoo.com.va rog sa ma contactati

Am urcat de multe ori la schit dar din 2002 nu am mai putut urca.as dori nr. de telefon de acolo deoarece as vrea sa urc si sa raman peste noapte.si va rog sa-mi spuneti cine e staret acum?nr. tel. 0768638092.multumesc mult. Doamne ajuta.

de 3 ori am urcat muntele ceahlau este de nedescris cata frumusete ne-a lasat Dumnezeu pe pamant,daca aveti posibilitate sa ajungeti acolo va veti incarca cu energie duhovniceasca si cu siguranta va veti intoarce mai buni,chiliile sunt in pamant datorita temperaturi ridicate iarna,iar bisericuta din lemn cu o frumusete nemaintalnita!merita vazut.luati si cate o sticla de miere de albine ca mare rasplata primiti de la Dumnezeu si lasati-o calugarilor,vor fi tare incantati

As dori sa impartasesc citeva impresi despre SF.Manastire Nicula din JUD. Cluj am fostin pelerenaj cu trenul plecam seara din timisoara si ajungeam dimineata la 8 in manastire,nimic nu ni sa parut greu fiindca stiam ca o sa fim rasplatiti de MAica SFINTA care a lacrimat pentru noi pacatosi si mai lacrimeaza si acum.Este un loc minunat.Manastirea Nicula este un colt de raisi este benefica pentru fiecare crestin care are macar un gram de credinta.Mergeti la manastirea Nicula si va incarcati spiritual sufletele.Maica Sfinta sa vegheze si sa ne vegheze pe noi pacatosi siasupra tari noastre Doamne ajutane pe noi pacatosi.

Bun aziua
Numele meu este Balacean Oana,Va aduc la cunostinta ca fratele meu pe nume Balacean costin in varsta de 30 ani posesor al C.I seria kl.nr.181028,eliberat de pol calarasi,cu domiciliul stabil in localitatea Stefan-Voda judetul Calarasi,a disparut de acasa in data de 04.11.2008,spunand ca merge la Manastire pentru a se calugari,iar din acea data si pana in prezent nu a dat nici un semn de viana,motiv pentru care eu sunt foarte ingrijorata ne avand nici un semn de la el.A plecat in costum de culoare negru,a luat cu el o geaca albastru inchis avind si culoare portocalie pe aceasta.Semnalmente: 183 innaltime,fata rotunda ,ochi mari caprui.Va rog sa ma contactati al adresa de mail: balacean_oana@yahoo.com
Va rog sami trimiteti un nr.de trlefon la care pot vorbi cu el daca este la Dumneavoastra, Sau ma puteti contacta la
Nr.0766,24,99,99

Va multumesc pentru intelegere

e foarte mnijto!!!
am fost si yo si sper sa mai ajung pe acolo!!!

...am urcat la acest schit acum doi ani, prin august. eram patru persoane si a fost o incercare buna pentru noi, o ora mergand prin niste nori/ceata din care ne ploua din toate partile. rasplata a venit sus, totul luminandu-se astfel incat ne-am putut bucura de o priveliste de vultur pe mai multi versanti, de spatiile spectaculoase prin stanci si golurile alpine, importate parca din Fagaras.
staretul coborase in vale si am fost primiti cu bucurie de un frate ce urma sa fie tuns in monahism peste cateva saptamani. asezamantul te odihnea prin simplitatea lui si intuiai sufleteste puterea rugaciunilor de aici. ne-am inchinat in mica biserca de lemn si am coborat pe alta poteca. la intoarcere vremea a fost perfecta si ne-am putut bucura de un zmeuris considerabil....

Scrie în caietul de impresii