Scrie și tu în caietul de impresii!

Am fost de curând la această frumoasă mănăstire, vă recomand să mergeți. De la an la an este mai înfloritoare. În primul rând vă va primi Maica Domnului cu chipul ei blând din icoană, în ,,căsuța" ei din piatră (biserica). Apoi, măicuța stareță de la muzeul mănăstirii. E un loc de vis!...????

Cum se numește icoana Maici Doknului de la manstirea Namaiesti făcătoare de minuni ce hram are?

Manstirea Namaiesti este un vis ești în rai Maica Domnului îndeplinește dorințele sănătate
și frumos îți aduce sanatate și liniște

Am fost acolo și am simțit o încărcătură spirituala și mulțumesc Maci Domnului ptr tot AMIN

Bia ziua! Mănăstirea Namaiesti e deschisă și pt vizitatori? Sunt din București și mâine doresc sa vizitez mănăstirea? Va multumesc!

0722482717. De obicei Răspunde un călugăr sau însuși Parintele Ioanichie. Doamne Ajuta!

Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu datele de contact de la Mânăstirea Namaiesti (telefon, email)?Stiti daca aici se oficializează si slujbe pentru cununii religioase?

Eu am fost azi, din Bucuresti cu masina. 2h13min pana acolo. Drumul e bun, parcare in fata.

Cine a fost la Manastirea Namaiesti ...cum este drumul???se poate ajunge cu masina???

Sunt din Suceava. Vreau si eu sa trimit am un mare necaz

Astăzi am ajuns la Mănăstirea Namaiesti, o mănăstire pe care eu o iubesc foarte mult si care mi- a adus de câte ori am vizitat-o multă liniște sufleteasca si ajutor. Bucuria mea a fost foarte mare, când, intrând in mănăstire am văzut ca icoana Maicii Domnului era deferecata si ma puteam ruga si atinge Icoana făcătoare de minuni. Am fost foarte emotionata, mâinile tremurau, parca nu mai ascultau de mine. După ce m- am rugat intens lângă icoana, când m am ridicat, măicuța care aștepta lângă icoana mi a luat mâinile in mâinile ei si mi a zis: tot ceea ce te- ai rugat sa se împlinească! Am simțit ca am in fata mea un înger si ceea ce ea mi- a zis se va împlini! De emoției nu am reușit o întreb pe măicuța cum se numește.... Dar aveam sa aflu: era maica stareță Lucia, care prin bunătatea care i se citea pe chip si prin cuvintele spuse mi-a dat impulsul de care aveam nevoie sa merg mai departe pe calea mea! Liliana Dinca 26.02.2017

Ma rog la Dumnezeu sa imi redea sanatatea ca sa pot sa lucrez din nou.Va rog mult sa va rugati pentru mine,va multumesc.Amin.

O spun cu toata convingerea : ICOANA MAICII DOMNULUI ESTE FACATOARE DE MINUNI ' am trait aceste minuni si le-am simtit .
Mergeti si va rugati MAICII DOMNULUI , si ve-ti simtii puterea .
Vizitati MANASTIREA NAMAIESTI .
DOAMNE AJUTA !

Nu am fost niciodata la Manastirea Namaiesti au fost insa unii vecini ai mei.Nu pot spune ca sint vreo persoana perfecta dimpotriva sint o pacatoasa.Port in suflet mari suparari si cred ca numai bunul Dumnezeu mai poate face ceva sa ma mingiie.Nu sint un om prea tare dimpotriva sufar precum un ciine. toate imi merg rau nu am decit rar unele mici bucurii si izbinzi. cea mai mare suparare amea e ca am pe tata la pat bolnav si pe fratele meu bolnav rau cu inima.Am mai pierdut un frate tot de inima si iubita mea mama.Sint distrusa nu mai maninc nu mi mai trebuie nimic.Ce sa fac nu mai suport atita rau.

Numele meu este Sanda si sunt fericita ca am putut sa revedem aici in Bucuresti Sf.Icoana Facatoare de Minuni a Maicii Domnului de la manastirea Namaiesti.Am vazut-o prima data prin anii '90 si pe atunci maica Lucia ne-a povestit multe despre sf.Icoana si despre minunile care s-au savarsit de-a lungul anilor.Am revenit cu sotul in 2001 si am stat 2 zile in manastire si am putut participa la sf. slujbe.Cu cateva zile inainte de a citi despre venirea icoanei in Bucuresti chiar vorbeam ca in aceasta vara sa mai venim la Namaiesti sa ne rugam la Maica Domnului si iata ca a venit Maica Domnului la noi.Am trimis mesaje la toti prietenii si rudele care stiam ca au evlavie la Maica Domnului si au fost fericiti ca aveau asa o ocazie ( le povestisem noi despre valoarea deosebita a icoanei ).Am avut marea surpriza ca 2 persoane care nu prea merg la biserica sa-mi dea telefon chiar in acele zile,am stat in cumpana dar pana la urma le-am spus!Ambele persoane au mers,una sa se roage pentru nepotica ei si cealalta ca va fi operata maine,28.03.2013.Sa-i ajute Maica Domnului pe toti ca nu degeaba i-a adunat alaturi de Sfanta Ei Icoana si sa-i ajute si pe cei care nu au fost acolo!Doamne ajuta si Post luminat in continuare,pace in suflete si iubire !

Mergeti la Namaiesti ,nu veti regreta, orice rugaciune spusa din suflet strabate cerul ,Maica Domnului chiar face minuni .Pe 21.11.2012 este hram ,haideti sa fim prezenti linga Mama noastra ,langa Buna noastra nu se stie in viata ce nevoie vom avea de Maica Domnului si ea cu siguranta ne va ajuta ,nu ne va lasa nerasplatiti .Multumesc Maicii Domnului pentru tot ajutorul dat.

am vizitat manastirea o singura data,nu-mi amintesc exact cand dar mi-am propus sa o vizitez dupa 10 aug 2012,Doamne ajuta!

mie dor de manastire lelica

Am fost de foarte multe ori la namaiesti am visat ca trebuie sa ajung acolo icoana MaiciDomnului face minuni mergeti si nu veti regreta copii mei iubesc aceasta manastire foarte mult baiatul meu cel mare cand se inpotmoleste in problemele vieti merge mereu si se roaga si Maicuta Domnului il indruma mereu pe calea sau ii lumineaza mintea in decizile pe care le ia e manastirea noastra de suflet.

am fost la manastirea Frasinei am participat la slujba si m-am bucurat foarte mult ca am putut sa ajung impreuna cu fica mea care se roaga necontenit sa reuseasca la examenul de rezidentiat si sa prinda un post.

Mirela as vrea sa vorbim .....uite iti las adresa mea de mess....n_madalina2000@yahoo.com

Imi doresc foarte mult o familie si nu reusesc sa-mi intemeiez. Oare de ce? O fi dorinta prea mare? Astept un sfat de la cineva. Va multumesc anticipat.

as vrea si eu un nr de tel de la Manastirea Frasinei

Am ramas impresionata de mesajele citite.Doresc sa trimit un acatist. Banii trebuiesc trimisi prin mandat postal ? Imi doresc din suflet sa ajung la manastire.Va multumesc.

informatii de neuitat. DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE. RUGATI-VA SI PENTRU NOI;ILEANA-STELUTA, OVIDIU-ALEXANDRU.ADINA,ANCA.EMILT,TATIANA.BIANCA.IONUT. DOAMNE AJUTA.

STARETA MONAHIA LUCIA NEDELEA 0248557101.

As dori sa vorbesc la telefon cu cineva de acolo.Pot avea un numar de telefon de la aceasta manastire?

Ma numesc Claudia,as vrea sa vorbesc cu o stareta sau cu un preot,sunt foarte trista pentru o problema de familie,am nevoie de ajutorul dvs.Cum pot sa va contactez,aveti o adresa de email?Va multumesc anticipat.

Manastirea Namaiesti
Sat Nãmãieºti, com. Valea Mare - Pravaþ, jud. Argeº, cod postal 117606.

Doamne ajuta!Stie cineva cum putem trimite la Manastire un sarindar??????????Sarindar,inseamana citirea 40 de zile ale unui pmelnic,40 de lumanari,40 de colivi....

am o problea cu fata .vreau sa fie cu un anumit baiat .ce sa fac .rugativa pt fiica mea bianca si baiatul e ovidiu .astept raspuns

Cine a trimis acatiste la manastirea Namaiesti imi poate spune cat trebuie sa trimiti pentru un acatist pe 40 zile? Multumesc.
Andreea

buna ziua doresc si eu adresa manastiri unde sa trimit si eu acatiste cine mi-o poate trimite pe adresa aceasta mitica_29@yahoo.com si cum sa procedez si ce suma de bani sa trimit !!sunt si eu la necaz si numai in bunul Dumnezeu b si Maica Sfinta am speranta !! numai bine va doresc si doamne ajuta!

Chiar ieri am fost cu mama si sora mea la Sfanta Manastire Namaiesti. E un coltisor de Rai care emana o liniste sufleteasca ce nu poate fi descrisa in cuvinte. Daca aveti posibilitatea, mergeti si va veti convinge. Inca ceva... icoana Maicii Domnului de la Namaiesti chiar este FACATOARE DE MINUNE. Va spun sigur! II multumesc Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului, Facatoare de Minuni, pentru tot. De cate ori voi putea, voi merge la Manastirea Namaiesti. Mergeti si dumneavoastra cu incredere si credinta si nu veti fi dezamagiti.

Adresa Sfintei Manastiri NAMAIESTI: Maica Emilia Dan. Sat Nãmãieºti, com. Valea Mare - Pravaþ, jud. Argeº. Trimit mereu acatiste si-mi merge foarte bine. II multumesc Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului pentru tot ce Au facut pentru mine.

MANASTIREA NAMAIESTI-STARETA MONAHIA ANA LUCIA NEDELEA/MANASTIREA CRASNA-STARET ARHIMANDRIT NICODIM DIMULESCU/MANASTIREA SIHASTRIA-STARET VICTORIN OANELE.

MANASTIREA-NICULA-STARET ARHIMANDRIT ANDREI COROIAN.MANASTIREA CALDARUSANI-STARET ARHIMANDRIT LAVRENTIE GATA.MANASTIREA SLANIC-STARET ARHIMANDRIT TEOFIL BADOIU.MANASTIREA HADAMBU-STARET NICODIM GHEORGHITA.

29/04/2009 12:43 "Manastirea NICULA
ARHIM DUMITRU COBZARU
LOC NICULA NR 257
407278 NICULA OP DEJ2
CLUJ ROMANIA

MANASTIREA CALDARUSANI
PR VICHENTIE DOBRE TELEFON 0745933351
COM. MOARA VLASIEI
JUD. ILFOV
COD. 077130

MANASTIREA SLANIC
ARH.TEOFIL
COM ANINOASA
JUD ARGES

MANASTIREA SFANTUL MINA
STARET ENE VARNAVA
SAT ROSIORI
COM. FORASTI
JUD. SUCEAVA

SCHITUL SFANTUL ILIE
STARET PARFENIE NICA
COM. VALIUG MUNTELE SEMENIC
JUD CARAS-SEVERIN


MANASTIREA HADAMBU STARET
COM. MOGOSESTI
SAT HADAMBU
JUD.IASI

MANASTIREA SF. NICOLAE BALAMUCI
PT.STARET
COM.GRADISTEA SITARU
SECT AGRICOL ILFOV


MANASTIREA RARAU
STARET VENIAMIN BAICAN
COM CRUCEA
JUD.SUCEAVA
COD.5931

MANASTIREA NAMAIESTI
COM VALEA MARE PRAVAT
JUD.ARGES

MANASTIREA ROHIA
STARET JUSTIN HODEA
ORASUL LAPUS
JUD.MARAMURES

MANASTIREA CRASNA
STARET GALACTION
COM IZVOARELE
SAT SCHIULESTI
JUD.PRAHOVA

MANASTIREA CETATUIA
PT. STARET
COM CETATENI
JUD ARGES

MANASTIREA GHIGHIU
PT STARET
COM BARCANESTI
SAT GHIGHIU
JUD.PRAHOVA


MANASTIREA SIHASTRIA
PR SIMEON ZAHARIA
COM.VANATORI NEAMT
JUD.NEAMT

MANASTIREA TURNU
CALIMANESTI
JUD.VALCEA

MANASTIREA STANISOARA
PT. STARET
LOC.CALIMANESTI
PE VALEA PAUSA STANISOARA
JUD.VALCEACHILIA SFANTUL IPATIE
SFANTUL MUNTE ATHOS
GRECIA KARYES
63086 P.OBOX 25
GRECIA


SPER SA VA FIE DE FOLOS...." Autor: ayda
29/04/2009 12:12 "Adresa este:P.C.Ioasaf Boiciuc
Man.Cotmeana
Com.Cotmeana
Jud.Arges
Cod.117685
Sanatate multa.Doamne ajuta.""

PT ANDREEA!

Sat Nãmãieºti, com. Valea Mare - Pravaþ, jud. Argeº, cod postal 117606.
Andreea

a-si vrea si eu adresa sa pot trimite un acatist daca vrea cineva sa mi-o dea,vreau sa trimit acatistul pt ca am farmece si imi merge foarte rau in casnicie.va multumesc

CU Ajutorul Bunului Dumnezeu si a Maicii Domnului as vrea sa ajung cat de curand la Manastirea Namaiesti,sunt foarte impresionata de tot ce-am citit.
Pentru cei care au m-ai fost de la Manastirea Namiesti cat km mai sunt pana la Manastirea Cetatuia?
MULTUMESC.

Sã revin la tema ,ºi obsesia mea privind lagarele din Balta Brãilei.În copilãria mea ,împreunã cu bunica mea mergeam la biserica satului ,pe malul Dunarii.Preotul Cheleº mã aºeza în faþa oamenilor ºi spuneam Crezul.Dar abia aºteptam duminica urmãtoare, nu pentru a mã mîndri cu acest lucru ºi nici pentru bomboana pe care o primeam de la bunica dupã slujba.Era o curiozitate care nu-mi dadea pace. La stranã alãturi de dascãlul Crãciun,cînta cu glas de inger un tînãr îmbrãcat cu o hainã lungã neagrã ,care parcã nu era din aceastã lume.Nu înþelegeam de ce preotul nostru avea haine aºa frumoase, iar acest tânãr nu.Aveam 10 ani ºi iscodind pãrinþii am aflat cã era deþinut din colonie,care la rugãmintea preotului era învoit sã vinã la bisericã.Peste ani ºi ani (dar in subconºtientul meu mã obseda) aveam sã aflu cã era calugar ºi respectul meu pentru aceste haine sfinte au fost ºi vor rãmane.Dumnezeu in marea Lui bunãtate a fãcut ca in cãlãtoriile mele prin þarã sa ajung la Mãnãstirea Nãmãeºti impreunã cu un grup mai mare.Pãrintele un bãtrîn venerabil ne întreba pe fiecare de unde venim.Fiecare spunea din ce localitãþi sânt, iar sfinþia sa întreba dacã nu e nimeni de la Brãila .Atunci eu am spus cã eu ,dar nu chiar din oras ci din Insula Mare aºa cum e numitã acum .Am spus numele satului ºi pe obrajii Pãrintelui au ºiroit lacrimi!Era calugãrul din copilãria mea !Mare a fost bucuria ºi întrebãrile nu conteneau despre locuri, despre oameni....Parintelui Filoteu Movileanu ... recunostnþã vie cã prin imaginea lui din copilãrie Dumnezeu a fost aproape de mine pãcãtoasa.

este intr-adevar o manastire deosebita.dar si manastirea cetatuia nu trebuie ocolita,chiar daca urcusul e cam greu,Maica Domnului ne ajuta intotdeauna.multa sanatate tuturora!

De cand am aflat de Manastirea Namiesti mi-am dorit foarte mult sa ajung acolo.In fiecare zi la serviciu si acasa intram pe internet si ma rugam la icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului a acestei manastiri, dorindu-mi foarte mult sa ajung acolo. Si am ajuns in data de 15.08.2009 cand plecam in concediu.De ceva timp nu ma simteam atat de bine. Am intrat in manastire si in timp ce ma rugam s-a produs un fenomen care mi-a adus multa alinare.Acel rau venea din interiorul intestinului gros.Curatindu-se prin cheaguri de sange m-am facut bine fara medicamente sau sa merg la doctor, ci, doar cu ajutorul rugaciunilor. MULTUMESC DOMNULUI SI INTREGII DIVINITATI pentru aceasta minune.OAMENI RUGATI-VA NEINCETAT.

AM AVUT PRILEJUL SA VIZITEZ ACEASTA MANASTIRE IN 14 IUNIE 2009 CIND MA INTORCEAM DE LA HATEG DE LA MORMINTUL PARINTELUI ARSENIE BOCA.NU AM STIUT DE EA FINDCA SINT DIN MOLDOVA SI CUNOSC MANASTIRILE DIN ACEASTA PARTE DE TARA.AM RAMAS PROFUND IMPRESIONATA DE ISTORICUL ACESTUI LACAS SI DE ICOANA SFINTA A MAICUTEI,UNDE AM INGENUNCHIAT SI M-AM RUGAT PENTRU AJUTOR.II MULTUMESC BUNULUI D-ZEU CA M-A AJUTAT SA TREC PRIN ACEST LOC SI SA VAD INDICATORUL SPRE MANASTIRE. ASA AM AVUT NOROCUL SA O TREC PE LISTA MANASTIRILOR VIZITATE SI SA O RECUNOSC DINTRE TOATE CELELALTE CA FIIND UNA SPECIALA.

Astept cu nerabdare sa vizitez SFManastire.Dumnezeu sa ne ajute la toti!

FIE CA MAICUTA DOMNULUI SI BUNUL DUMNEZEU SA MA ajute sa ajung la NAMAIESTI.De mult doresc aceasta deoarece ma copleseste atata istorie si atata DUH in acest coltisor apostolesc.AMIN

din Bucuresti sunt 2 rute
1 Bucuresti-Pitesti-Campulung Muscel, se tine spre Brasov , urmati indicator Namaesti si la cca 300 m stanga este manastirea
2. Bucuresti-Targoviste-Campulung Muscel, de la intersectia cu E573 Brasov Pitesti atentie dreapta indicator Namaesti
este mirific

Cum pot ajunge din BUCURESTI la aceasta manastire? Nu am masina.Imi poate spune cineva?

Maica Domnului de la Namaiesti este icoana de suflet a familiei mele . Stau si ma gandesc ... A fost oare vreo cerere pe care sa i-o spun Maicii si sa nu mi-o implineasca ??? Nu ! Cu certitudine - NU ! Am avut copilasul bolnav de 2 ori . Mi l-a vindecat . Am cerut ajutorul in probleme personale ... M-a ajutat ! Si ... desi sunt la doar 10 km de ea ... nu o vizitez in fiecare saptamana ... spre rusinea mea . Si Maica ar putea spune ... Vi la Mine ... numai cand ti-e greu ... Dar nu o face . Iata cata iubire are fata de noi ... cu adevarat iubire de MAMA . Indrazniti si veti birui lumea ! AMIN

va rog sa ma ajutati sa imi spuneti ce sa fac,ce sa citesc m-am despartit de sotul meu de 3 saptamani si as vrea sa ma impac cu el.Am tinut post,un preot mi-a facut slujbe de dezlegare de farmece dar parca tot mai rau e.Nici nu vrea sa auda de mine.Sunt disperata va rog sa ma ajutati.Cum pot plati un pomenilc sa ma pot impaca cu el.Am fost 5 ani impreuna,maicute dragi va rog rugati-va pentru mine.VA MULTUMESC.

Am fost la aceasta SF.Manastire Namaiesti cu familia mea,cu toti ne-am rugat la Sf.Icoana si vreau sa va spun cu mana pe inima ca atunci cand m-am apropiat de Icoana fruntea mea era plina de mir.Voi mai vizita Manastirea pentru ca acolo m-am simtit extraordinar,merita vizitata...

in ce judet este manastirea Namaiesti?

PTR MARGARETA :DRAGA SORA CA SA AI SPOR SI AJUTOR LA DRUM CERE SFATUL SI NEAPARAT BINECUVANTAREA PARINTELUI DUHOVNIC SAU A UNUI PREOT.DUMNEZEU SA VA CALAUZEASCA PASII.

Am auzit de aceasta Sfanta Manastire si de minunile de aici, dar nu reusesc sa ajung acolo. De cate ori imi propun mereu apare cate ceva si-mi da totul peste cap.
Mi-a promis cineva ca merge cu noi, eu si sotul meu neavand masina, dar mereu apar piedici.
Imi doresc enorm de mult sa ajung acolo, dar nu stiu c um, prin ce minune.
Margareta

Va invit in pelerinaj la moastele Sf. Filofteia 7 dec. 2008. Se viziteaza si Man. Namaiesti. Plecare cu autocarul din Ploiesti si Bucuresti (ora 5,30 Gara de Nord). tel 0742268568, 50lei/pers. pelerinaje_ro@yahoo.com

Un copil se stinge-ncet.Viata abia-i mai palpaie in trupul slabit, la fel ca o lumanare ajunsa la capatul fitilului.
Cu voce slaba si tremuranda intreaba mereu: “- Cat mai am de trait mama?”
Lacrimile i se scurg siroaie pe obrajii-i palizi. Cat iubeste viata si cata dragoste are pentru parinti si pentru oameni. Ar vrea sa stea cat mai mult, aici, pe pamant, langa ei si langa prietenii lui de joaca.
Plange el… Plang si parintii… Plang si prietenii lui…
Cata durere in inima lui cea mica. Se roaga mereu Maicii Domnului sa-l ocrotesca si sa faca o minune ca sa-l salveze.
Matei Vasile are numai 8 anisori. I-a implinit de curand, in luna august, dar destinul i-a jucat o festa. A fost depistat in urma unei cazaturi cu leucemie acuta limfoblastica. Acum este sub tratament cu citostatice.
Ce mult i-ar place sa alerge din nou alaturi de copiii cu care se juca, dar acum, este pironit la pat.
Se fac apeluri catre semeni. Nici un raspuns pana acum. Oare ce s-a-ntamplat cu romanii? Ei sunt un neam nobil, sensibil si saritor. Unde-i mila romanului? Ce s-a-ntamplat cu sufletul lor?
S-au facut apeluri catre cei puternic financiar. Nici un raspuns…sau...scuze nemotivate pentru a ascunde indiferenta in fata neputintei unui mic baietel.
Cat de greu este sa daruiesti macar zece lei? Daca stai sa te gandesti, poti sa-i pierzi pe strada si nici sa nu-ti para rau. Dumnezeu da, Dumnezeu ia.
Frati romani, puneti-va in locul lui. Ce ati face in situatia lui? Ce ati face daca copilul vostru ar fi in situatia acestui baietel? Ce ati gandi daca v-ati striga durerea si nimeni nu v-ar auzii?
Fie ca acest mesaj sa patrunda in inimile voastre la fel ca si cum durerea ar fi a voastra.
Se zice, si nu-i minciuna: “Daruind vei dobandi”.
Fie ca fapta voastra sa fie vazuta de Bunul Dumnezeu si acesta sa va rasplateasca pentru binele ce il veti face acestui biet copil donand cat de putin.
Depuneti in CONT : RO46 RZBR 0000 0600 0638 3620 Raiffeisen BANK – Agentia Apusului
cu mentiunea “Pentru Matei Vasile”.
Va multumim, si, Dumnezeu sa va ajute in tot ceea ce ganditi.

am ajuns la aceasta manastire este ceva extraordinar am simtit o liniste sufleteasca puterea MAICII DOMNULUI dumnezeu sa va ajute

cum se ajunge din bucuresti acolo nu am masina stie cineva?multumesc

buna ziua vreau sa platesc un acatist de 40 dezile ruginduma de impacarea intre florin si alina prietena baia tului meu as vrea sa se intimple ecasta minune inainte de 1 septembrie ne rugam la maica domnului si la bunul dumnezeu sa i ia rautatea din suflet acestei fete cu credinta carp constanta autor carp constanta

Pentru cei care vor sã trimita un acatist, un pomelnic sau o scrisoare catre sfintii parinti adresa sfintei manastiri este: Valea- Mare, com. Pravãþ, sat Nãmãieºti, jud. Argeº. Cod. 117811. Dumnezeu sã vã ajute.Trimiteþi cu încredere ºi credinþã în suflet.

chiar nu stie nimeni cine stie sa spuna multumesc

va rog spuneti cu ce se ajunge acolo cine stie din bucuresti ce masini ajung acolo?

am fost anul acesta impreuna cu colegii pt a sarbatori absolvirea scolii generale. atat eu cat si ceilalti colegii am fost profund impresionati d ceea c am vazut. pe mine una m-a impresionat mai ales felul cum a fost construita aceasta biserica. ii multumesc Bunului D-zeu ca am apucat sa trec pentru prima data(si sper s nu fie ultima data)acolo sh ca desi am plecat d acas a practic fara nimic duhovniceste,m-am intors acasa puternic miscata,si totusi am simtit ca ceva s-a intamplat. Cu dragoste si sinceritate Emma Popescu

rog ,pe oamenii cu suflet bun care au mers la manastirea Namaiesti sa ne dea si noua adresa celor ce dorim sa trimitem acatiste.va multumesc din inima,Aura

va rog sa mi souneti cum se poate ajunge din bucuresti pana la manastire daca am timp antro singura zi? multumesc

buna ziua.doresc sa trimit un acatist crezind ca minune se va intimpla inainte de 29 iulie 2008 de ziua mea de nastere eu nascindu-ma in 1968 si rugindu ma si pentru ziua de nastere 9 iulie 1964 a prietenului meu de peste ocean cu inima trup si suflet oriunde ma aflu.va rog sa ma contactati la e-mailul meu daca este posibil iomdacia_rogrosso@yahoo.ca va multumesc si dumnezeu sa binecuvinteze toate maicutele care se roaga si pentru mine si familia mea mama Marcela vindecare frate Alin vindecare si noroc rude si prietenul meu Kevin vindecare si impacare cu mine si sa dea cel de sus, sa ne luam cu noroc.Intimplator am intilnit in Egypt o maicuta pe nume de Valentina linga manastirea Sfinta Caterina.M-am bucurat foarte si in mumele ei va transmit toate cele bune si Doamne AJUTA.

vreau sa jung la aceasta manastire si nu stiu cum/va rog sa ma ajutati.Doamne ajuta.

Sant din Targoviste o mama indurerata pentru fiul meu de 23 ani care chiar in data de 8 sept.2007 a facut infarct miocardic .fecioara sfanta mi l a salvat.Baiatul il care ca preot duhovnic pe preotul Chivulescu Gheorghe nu a apucat sa stea de vorba cu dansul ca l am dus la facultate la Buc.Stiu ca la dv.maica stareta este sora dansului si de acea va rog sa mi spune ti ce sa fac sa ajung acolo ,eu am probleme cu picioarele si nustiu daca pot urca.Pana atunci va rog sa l numiti la Sfantul maslu pentru insanatosirea grabnica si puterea de a termina cu bine ultimul an de facultate sa ne traiasca,este singurul copil al nostru si l iubim ca pe lumina ochilor.daca puteti sa mi raspunde ti tot pe email si spuneti mi ce am de facut cand sa vin acolo si cu ce?Multumesc din suflet!

sunt verisoara cu maica stareta ii doresc multa sanatate si vreau sai trasmiteti adresa mea

FIULE A LUI DUMNEZEU IISUS HRISTOS MANTUITORUL SUFLETELOR NOASTRE MILUIESTENE SI NE MINTUIESTE PE NOI PACATOSII. doresc daca se poate sa mi se trimita si mie adreesa SF MANASTIRI. va multumesc din suflet pacatosul nicolae

Cu ajutorul Domnului am ajuns si cu Ascor Bucuresti pe aceste meleaguri ...minunate si nespue de frumoase...bogatia florilor...naturaletea simpla a albului si pictura deosebita te impresioneaza..iar Icoana Maicii Domnului facatoare de minuni este unicat...o splendoare!

Hristos a inviat !
Sunt din Bacau , vreau sa platesc un acatist de 40 zile pentru mine si copii mei,va rog daca se poate sa-mi trimiteti adresa. (adresa: fedoreac_adriana@yahoo.com)
Va multumesc.

Este impresionant inauntru: sa crezi ca Sf. Apostol Andrei a intrat prin turla si a lasat icoana facatoare de minuni a Sfintei Fecioare Maria si Maica Dumnezeului Nostru!

Este extraordinar ca s-au intamplat minunile astea la noi in tara si se intampla minuni!
Am fost si eu si m-a uimit atat icoana Maicii Domnului a carei putere mintea mea o poate percepe, dar si interiorul manastirii!
Cu mare credinta,
Vali Danila

Scrie în caietul de impresii