Mănăstirea Pasărea

Monument istoric, biserica a fost zidită de Sf. Calinic de la Cernica. De remarcat colecția mănăstirii de artă veche bisericească.


Scrie în caietul de impresii

Ultimele 10 impresii

Vezi toate impresiile
 1. Mănăstirea Pasărea
  Ajutati-ma sa capatam Darul, canonic al crucii toti pomenitii cu credinta.Bucura-te Marie cea plina de Dar Domnul este cu Tine binecuvantata esti Tu intre femei si binecuvantat rodul pantecului Tau care a nascut pe mantuitorul sufletelor noastre.
 2. Mănăstirea Pasărea
  nu trebuiesc luate in consideratie toate aceste mici incidente de parcurs... Biserica n-are nici o vina ca mai exista asemenea personaje pe langa ea... deci,sa nu pangarim Biserica cu "mizeriile" noastre cotidiane.Biserica este a lui Hristos,si deci este CURATA,suntem noi oamenii care trebuie sa ne curatim de pacatele noastre! Doamne ajuta!
 3. Mănăstirea Pasărea
  Buna seara , se mai tine slujba joi seara ?
 4. Mănăstirea Pasărea
  Bună seara Astăzi am scris ceva in caietul dvs. cu impresii care nu va slăveste deloc . De ce nu publicati pe site ceea ce v-am trimis? Publicati numai urările de bine? Verificați .Ceea ce am scris este adevarat.Aratati să vadă toți creștinii ce atitudine are mănăstirea fata de slujitorii ei. Sunt asa de indignată de atitudinea dvs.Am să scriu pe toate siturile ce se intampla acolo ,chiar dacă nu publicati. Dumnezeu sa va ierte păcatele!
 5. Mănăstirea Pasărea
  Sunt profund dezamăgită de indiferența conducerii mănăstirii pentru sănătatea slujitorilor săi. Sa fii suferind, să vrei să te tratezi, să ai programare pentru spital anunțată cu 6 luni inainte și să refuzi să dai aprobare pentru internare unei măicuțe , care este pâinea lui dumnezeu, este strigător la cer. Dacă nu este sănătate ce poti face cu o măicuța in folosuri administrative? Nu e păcat la dumnezeu ca tocmai dvs. instituție care îl slujiti să faceți asa nedreptate? Eu cred ca este o rusine sa faceti astfel de lucruri,dar Dumnezeu e sus și vede! Bine faci,bine primești. Dar unde este binele? Nu pot decat sa va spun: răspundeți in fata lui Dumnezeu pentru păcatele Domniei voastre. Este o rusine mare și o umbră adusă mănăstirii Pasărea. Sunt o creștină bolnavă, care nu se aștepta la asa nedreptate din partea maicii starete.
 6. Mănăstirea Pasărea
  Buna ziua,

  ieri, 04.05.2017, in jurul orelor 17.15 am ajuns pentru prima data la Manastirea Pasarea. Era intuneric afara, la poarta principala o lumina difuza, am intrat cu masina si am parcat. Mai erau doua masini in parcare, chiar imi faceam griji nu cumva sa fie inchis. Venisem din capatul opus al Bucurestiului, aproximativ o ora in trafic si mi-ar fi parut foarte rau daca era inchis.
  In drum spre biserica, in timp ce mergeam pe alee, a aparut dinspre biserica spre poarta, pe bicicleta, un tigan bine facut, in jur de 40 de ani, usor agresiv si foarte suparat ca nu am platit fabuloasa suma de 2 ron pentru parcare. I-am spus ca platesc fara probleme, dar nu am vazut niciun afis si nu era nimeni la poarta. Mi-a spus pe un tom taios, acuzator ca este un afis mic care nu se vede la acea lumina difuza chiar la intrare si ca el trebuia sa fie la poarta.
  M-am simtit foarte umilit de modul in care mi-a vorbit, mai ales ca:
  1. am mers o ora cu masina pentru a ma reculege la manastirea pasarea
  2. bineinteles ca pe langa timp si drumul costa bani
  3. la orice manastire merg dau un acatis (cu bani langa bineinteles pentru a ajuta biserica)
  4. platesc farqa nicio problema 2 lei la parcare, dar afisul nu se vedea si individul nu era la poarta sa imi faca semn, sa imi spuna
  5 la poarta nu era bariera etc
  6. m-a deranjat din principiu ca cineva sa ceara bani dupa ce am parcat si ma indepartasem aprox 50m de masina; Banii se cer inainte, la intreare, prin persoana dispusa acolo , prin afis vizibil etc, nu fortezi omul sa plateasca dupa ce a parcat fara sa aiba toate datele problemei

  I-am spus ca nu e nicio problema, daca imi vorbeste urat voi parca in fata manastirii, langa poarta, pe marginea drumului, i-am explicat ca oricum dau bani bisericii etc; castig bine si suma de 2 lei nu este o problema, insa modul in care mi-a vorbit m-a jicnit si m-a umilit

  Tiganul m-a amenintat ca voi ramane fara masina, „ca voi vedea eu ce patesc daca parchez acolo, ca au mai fost destepti ca mine si ca el chiar daca sta la poarta, se face ca nu vede ce se intampla la un metru de el”

  Am urcat in masina si am plecat cu un gust amar si cu promisiunea ca nu voi mai reveni vreodata la manastirea Pasarea. Nu stiu cine tolereaza astfel de exemplare la intrarea intr-un locas de cult. Persoana de la intrare este interfata cu omul umil (in cazul de fata UMILIT) care vine sa se roage si sa lase bani pe langa acatiste , carti sau lumanari. Este o RUSINE si o pata pentru manastirea Pasarea.

  Promit ca voi posta pe toate forumurile si site-urile de socializare acest incident. Merg des la biserica si la manastiri si nu am mai patit asa ceva, peste tot ajut biserica, platesc taxe etc, dar am pretentia normala de a mi se vorbi frumos, de a nu fi jicnit, mai ales ca nu era nimeni la intrare, nu se vedea afisul si m-am simtit amenintat si jecmanit.

  Sper ca persoanele care conduc acest Sfant lacas sa fie responsabile, sa ia masuri si sa posteze aceste masuri aici, pentru transparenta

  Cu stima, respect si dragoste crestineasca
 7. Mănăstirea Pasărea
  Buna ziua!
  Ma numesc Flavius, din Alba Iulia. Vreau sa-i multumesc Maicii Domnului, Sfantului Nectarie, Sfantului Mina, Serafim de Sorov, Arsenie Boca, Ioan Rusul si tuturor Sfintilor pentru ca s-au rugat si au mijlocit rugaciunile noastre catre Dumnezeu Tatal si Fiul pentru mama mea care a suferit un Accident Vascular Cerebral Hemoragic foarte grav......nu vreau sa-mi mai amintesc ce a fost mai ales primele doua sapatamani....acum e bine dupa 3 luni,a suferit avc-ul pe 29 oct 2011. Am citit zilnic timp de aprox 5-6 sapt ParaclisuMaicii Domnului si Acatistele Sfantului Nectarie, Mina, Ioan Rusul (nu am areusit chiar toate in fiecare zi, macar unul dintre ele pe zi)...MARE E PUTEREA LUI DUMNEZEU...PENTRU CINE DORESTE DETALII IN LEGATURA CU ACCIDENTELE VASCULARE II STAU LA DISPOZITIE CU MARE DRAG PE MAIL flavius_briciu@yahoo.com...un singur lucru va spun AVETI INCREDERE IN DUMNEZEU, CITITI ZILNIC ACESTE RUGACIUNI CU CREDINTA SI EVLAVIE !!!
 8. Mănăstirea Pasărea
  raspuns pentru giuglea ion. Sefa de la Atelierul de vesminte este Maica TEOFANA si are numarul de telefon 0723445395. Doamne ajuta!!!
 9. Mănăstirea Pasărea
  nu credeam ca exista asa ceva...asemenea oameni care au ales calea Domnului...ma refer la o maicuta din comuna Maieru Istrate Viorica care este la manastirea Pasarea si merge prin tribunale cu mama sa, sa ceara anumite drepturi care nu-s ale ei, vine acasa odata pe an si decat sa stea sa se roage la Dumneze mai bine umbla prin tribunale sa ia de fapt ceva ce nu-i al ei, exista un Dumnezeu acolo sus si le rezolva pe toate, nu judec pe nimeni dar sa fii slujitor al Domnului si sa faci asemenea chestii nu-i bine pt sufletul ei, am scris acest mesaj pentru ca maica stareta sa ia act la ceea ce face asazisa calugarita, si a mai avut o sora care tot asa s-a calugarit si dupa cativa ani a fugit si s-a maritat , un pacat foarte mare, Dumnezeu ii mare si are grija de toata lumea, Doamne ajuta
 10. Mănăstirea Pasărea
  as dori si eu un nr de tel de la manastire pt ca vreau sa comand un costum de ipodiacon

 Vezi toate impresiile

Scrie în caietul de impresii