Mănăstirea Pissiota

Biserica a fost construita intr-o maniera unica din punct de vedere artistic: catapeteasma din lemn de trandafir si cires, adus din Grecia, pardoseala din marmura rosie de Carrara, mobilierul din lemn de stejar decorat cu motive traditionale romanesti. In interiorul bisericii se gasesc icoane si candele din argint, in stil brancovenesc precum si trioade penticostare si octoihuri vechi.
Adresa de web: http://manastirea.pissiota.ro
 
Adresa secundara:


Scrie în caietul de impresii

Ultimele 8 impresii

Vezi toate impresiile
 1. Mănăstirea Pissiota
  Astăzi 16.10.2023,mi sa împlinit un vis. O dorință de a merge și a mă închină Sf icoane a maicii Domnului de la pissiota Prahova. Prima dată când merg. Un har,un acoperământ te învăluie. Simți că trăiești. Ești alt om. Nu poți gândi,pur și simplu Esti alt om. Grijile cotidiene din viața de zi cu zi. Nu exista. Știu că maica domnului mă aștepta. Știu că mă ajută. Va recomandam sa pășiți odată pe poarta mănăstirii pissiota.
 2. Mănăstirea Pissiota
  INVITATIE:
  Doamne ajuta, numele meu este Mihaela si as dori sa va invit pe toti care l-ati cunoscut pe sfantul Parinte ARSENIE BOCA, sa imi scrieti un mail pe adresa: miha2003rou@yahoo.com
  Un mail in care sa ne relatati intalnirea dumneavoastra cu sfantul parinte, indrumari, povete, sfaturi primite de la sfintia sa.
  Dorim sa alcatuim o culegere cu texte adunate de la toti cei care au avut bucuria sa il cunoasca pe sfantul Ardealului, pe sfantul parinte Arsenie Boca, pentru a le face cunoscute si celor care nu l-au cunoscut pe parintele Arsenie Boca.
  Va multumim din suflet pentru timpul pe care ni-l acordati, dar si pentru sinceritate.
  Bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa va rasplateasca jertfa.
  Doamne ajuta.
 3. Mănăstirea Pissiota
  Eu nu am vizitat Sfanta Manastire Pissiota dar am vizitat alte cateva.Ceeace vreau sa scriu aici este faptul ca chiar si o simpla rugaciune spusa in orice moment al zilei este foarte ajutatoare. Spun asta din proprie experienta.Domnul nostru Iisus Hristos si Maicuta Sfanta sunt pretutindeni cu noi,ba mai mult ,ne ajuta pe fiecare dupa credinta.Degeaba asteptam minuni daca nu avem credinta.
 4. Mănăstirea Pissiota
  Un petec de rai unde Linistea si Pacea Domnului sunt prezente, trainic intarite de Icoana Facatoare de Minuni a Maicii Domnului. Pios omagiu ctitorilor Pissiota.Pace lor,Pace noua!
 5. Mănăstirea Pissiota
  in Duminica din data de 15 martie 2009 am vizitat un lant de manastiri. printre care si Man.Pissiota, care va reprezenta pentru mine o amintire pretioasa, de-a lungul vietii.Manastirea Pissiota pastreaza in curtea sa, si cateva specii de struti si pauni, am observat eu, ceea ce aduce culoare unei drumetii la Pissiota. Ca orice punct eclesiaztic memorabil, aceasta manastire, pastreaza in pronaos, de-a stanga si de-a dreapta acestuia si 2 racle, printre care si vesmintele Cuvioasei Parascheva...
 6. Mănăstirea Pissiota
  Am vizitat si eu aceasta manastire si nu cred ca am vazut ceva mai frumos. Atata liniste care m-a facut sa ma simt in siguranta. Nici nu am cuvinte sa descriu ce a fost in inima mea cand am vazut frumusetea acestei manastiri si curtea ingrijita, iar de animale nu mai spun.Atata grija acordata de catre maicute oricarui lucru, oricarei flori...se simte de cum intri in manastire bunatatea acestora si este o armonie totala.As merge oricand cu drag si bucurie in locul acesta sfant.
 7. Mănăstirea Pissiota
  Sarut mana maica ALEXIA!
  La slujba din 8 Septembrie 2005-Nasterea Maicii Domnului-Hramul Manastirii Pissiota,am trait sentimentul ca am ajuns in rai.Ne-a fost permis noua credinciosilor sa stam pe iarba sub pomi-peri ,pe care si acum ii am in memoria mea incarcati de fructe frumoase.
  Ma rog la Bunul Dumnezeu ca tuturor sufletelor de acolo sa le dea sanatate si de cate ori voi avea posibilitatea sa vin la Pissiota,sa regasesc aceeasi liniste si sfanta frumusete a locului si nemarginita dvs.bunatate.
  Cu mult respect,Florica,Bucuresti
 8. Mănăstirea Pissiota
  Am vizitat la ziua de 5, in luna iunie a acestui an pentru prima data manastirea Pissiota. M-a impresionat in rimul rand numele frumos , sau mai degraba cu rezonanta. Apoi mi-a placut mult linistea, bunatatea sufletelor de acolo care, se pare, nu vor disparea niciodata..............si mi-au placut foarte mult florile.
  Vreau sa simt aceleasi lucruri de cate ori o sa ma reintorc la Pissiota.
  Cu consideratie, Florentina , 29 ani, Bucuresti

 Vezi toate impresiile

Scrie în caietul de impresii