Scrie și tu în caietul de impresii!

Multumesc parintelui David,pentru ca rugaciunile sale,mea vindecat copilul de leucemie. Nr parintelui 0751707049 Doamne sa ajute pe fiecare.

""HARANA PENTRU SUFLET LA MANASTIRILE DIN MOLDOVA": 8-9-10 IUNIE 2012. Plecarea se va face din Ploiesti cu autocar 55 locuri, vizitand urmatoarele Manastiri: Manastirea Varatec, Manastirea Agapia, Manastirea Sihastria, Manastirea Secu, Manastirea Neamt, Manastirea Hadambu (dormit) - Manastirea Hadambu (Plecarea va fi la ora 08-00), Catedrala Mitropolitana din Iasi (Sfanta Parascheva), Biserica “Sfintilor Parinti” (Boroaia), Manastirea Camarzani, Manastirea Rarau (dormit) - M.Rarau (Sfanta Liturghie), M.Petru Voda - Ploiesti


Pentru mai multe informatii: 0729219125; 0749111218
Va multumim si Doamne ajuta!

cum se ajunge la man putna?

Buna seara ! Cine ma poate ajuta sa ajung intr-un loc unde sa pot devenii PUSTNIC ? Va implor din inima. paveldragos87@yahoo.com

UMBRA CRUCII

PE MUNTE SUS IN CARAIMAN,
CRUCEA DOMNULUI ESTE INALTATA,
DE ANI CA SA PAZEASCA,
SI-N LUMINA ACUM ESTE IMBRACATA.

LA FIECARE SARBATOARE,
CU DRAGOSTE TOTI SA-NALTAM,
PE CER A NOASTRA CRUCE,
DE LUMINA SI NADEJDE.

SI DOMNUL DIN AL SAU TRON,
CU HAR NE LUMINEAZA CALEA,
PENTRU A PASII PE-AL VIETII DRUM,
IN PACE SI INTELEPCIUNE.


AMIN

Va rog, dac[ puteti sa ma lamuriti si pe mine cum trebuie citita Psaltirea. Am inteles ca se citesc doar un anumit numar pe zi, in ce zile, la ce ore, cine iti spune ce sa citesti?
Cand si unde poti da Psaltire la Manastiri, cand se citesc ele, sau tot ce puteti sa-mi spunetie binevenit.
Doamne ajuta!

imi spuneti va rog cum se ajunge? cu trenul pana in gara iar apoi din autogara trenul pana la sihla?

AM CRESCUT SUB POALELE ACESTOR LOCURI,IN GRADINA MAICII DOMNULUI,LINGA MANASTIREA PUTNA.ACUM MA AFLU DEPARTE DE CASA PRINTRE STRAINI DAR SUFLETUL MEU A RAMAS TOT ACOLO UNDE S-A NASCUT.MIE DOR DE TOT TRCUTUL MEU DE COPIL CIND MAMA MA LUA DE MINA LA SFINTELE SLUJBE,MIE DOR DE CLOPOTELE CARE MA TREZEAU DE DIMINEATA,CUM MI-AR FI SPUS,VENITI TOTI CEI LIPSITI SI IMPOVARATI SI EU VA VOI ODIHNI PE VOI.MIE DOR DE SFINTI PARINTI CARE SE SILESC CU MULTA DRAGOSTE PARINTEASCA SA-TI FIE APROAPE DE DURERILE SI SUFERINTELE OAMENILOR SI SA-TI ARATE UN DRUL MAI BUN SPRE DUMNEZEU.AM FOST IN INTUNERIC IAR EI M-AU SCOS LA LUMINA.PARINTE STARET MELCHISEDEC NU MA UITATI SI PE MINE PACATOASA IN RUGACIUNILE VOASTRE.CU RECUNOSTINTA SI PLECACIUNE,BINECUVINTATI.ARISTITA CU FAMILIA.

Manastirea Putna e o splendoare....Doamne ajuta!

Doamne ajuta! Cert este ca imi plac manastirile din, batrana noastra si plina de har, Moldova. Ascult slujbele de la aceasta manastire si ma umplu de dor dumnezeiesc...Am cumparat un CD "BRATELE PARINTESTI"- cu toate drepturile rezervate Sfintei Manastiri Putna,si am o mare rugaminte,daca se poate , spuneti-mi cum se numeste psaltistul...De atatia ani ascult ,cu plecaciunea sufletului meu , in mod special "Vai mie,innegritule, suflete !"glas VIII de Macarie Ieromonahul .Va rog, daca nu cer prea mult,raspundeti-mi ! Post usor! Dumnezeu sa ne ajute!

Am fost la aceasta Manastire si la multe altele in anul 2009.
A fost ceva de vis , ceva de nedescris .Ne-am intors de acolo foarte linistiti . Sper anul acesta sa mai ajungem si sa putem sta mai multe zile .Avem tara frumoasa si merita sa luptam sa ne plimbam si sa ne simtim bine la noi acasa . Multa sanatate.

Se poate trimite pomelnic prin posta? A trimis cineva? Tare mult mi-as dori.

''Tristã-i mãnãstirea Putnei,
Porþile deschise-aºteaptã
Strãlucit convoi ce vine
ªi spre ele-ncet se-ndreaptã.''

Se roaga la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului,Valentin Cosmin ptr sanatate sporul casei fericire,nastere usoara a sotie ,ptr parintii,socrii nasii,fratii,prietenii sa le fie bine si Bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa ne ajute.AMIN!

STARET ARHIMANDRIT MELCHISEDEC VELNIC-TELEFON 0230414119.

Va invit in Pelerinaj la Manastirea Putna si Manastirile din Bucovina 29 aprilie - 2 mai 2010. Se viziteaza Manastirile: Dragomirna, Sucevita, Moldovita, Bistrita, Neamt, Secu, Sihastria, Varatec, Agapia, Boroaia, Rasca, , Hagigadar, Voronet, Petru Voda. Inscrieri la tel 0742268568, 0724525041, pelerinaje_ro@yahoo.com

Fiecare dintre noi cautam,si cautam un refugiu,cautam liniste,pace si bucuria sufleteasca.Manastirea Putna a numito cineva 'LOCUL INIMI'si asa este.Intrind pe aleea care te duce direct in manastire,o putere Divina te ridica parca spre rai,brazi miros a tamie.Intrind pe poarta strimta,emotiile te covirsesc aproape ca nu mai respiri,zidurile Manastiri vorbesc despre sfintii trecutului care dorm in pacea Domnului,in sfirsit ai gasit locul unde inima ta vrea sa vorbeasca cu Dumnezeu,inima si sufletul au gasit pe cel ce este TOTUL IN TOATE!

Am fost de curand la Putna si am ramas placut impresionata. In afara de istorie gasesti tot ce poate fi mai bun dupa ore in sir de mers (Campulung Muscel). Felicitari tuturor celor care s-au implicat in bunul mers al lucrurilor de la manastire.Au cea mai buna organizare si ma refer la cazare pentru ca de multe ori la alte manastiri cu spatii de cazare ma refer aceasta este o problema. Ma bucur ca aici au reusit sa amenajeze in afara manastirii locuri de cazare astfel incat cei care doresc sa ramana sa nu deranjeze slujbele care au loc seara. Va recomand sa treceti pe lista de vacanta aceasta frumoasa manastire pentru ca aveti ce vedea. Doamne ajuta!

in luna mai 2009 am fost pentru prima data la manastirea Sihastria Putnei. este extraordinar. dupa ce am stat la rugaciune , ne-am atins de Sfintele Moaste ale Sintilor Paisie, Natan si Sila am primit o liniste sufleteasca extraordinara. Multumim parintelui Leontie pentru primire.Speram sa ne ajute Dumnezeu cat mai repede sa ajungem la Stanta manastire dar as dori sa stau mai multe zile la rugaciune . Multa sanatate si ajutor de la Dumnezeu la toata lumea

LA PUTNA SUNT ACASA!

Eu sunt din Putna si mi-au trebuit 29 de ani sa descopar binecuvantarea si trairea profunda de la Manastire,asta dupa ce Dumnezeu a ingaduit sa trec prin niste momente foarte grele sufletului meu,ca astfel sa-mi intorc fata spre EL!
Acum pot intelege cat adevar cuprinde marele poet Eminescu in frazã memorabilã pentru posteritate rostita cu prilejul sãrbãtorii de la 14-16 august 1871 la Putna: „Sã facem din Putna Ierusalim al nea­mului românesc ºi din mormântul lui ªtefan altar al conºtiinþei naþionale”!

FF frumos am fost, pensiunea Madalina e in PUTNA o gazda super, si preturi super. VIZITATI si SIHASTRIA PUTENEI MERITA drumu e un pic dificil k masina dar merge. amintirea manastiri putenei nu o poate lua nimeni.

"Va invit in pelerinaj la moastele Sf. Filofteia 7 dec. 2008. Se viziteaza si Man. Namaiesti. Plecare cu autocarul din Ploiesti si Bucuresti (ora 5,30 Gara de Nord). tel 0742268568, 50lei/pers. pelerinaje_ro@yahoo.com" Autor: Adriana

se poate ajunge in vreun fel la manastirea putna, acum dupa inundatii? *postat pe 2 august 2008

Asi dori sa trimit un pomelnic- 40 zile, cum sa procedez?Va multumesc din suflet, Mirela

Sunt din zona manastirii PUTNA,momentan sunt in strainatate,dar vreau sa spun ca nicaieri in lume nu poti gasii caldura si linistea sufleteasca pe care o poti gasii la manastirile din tara,iar SF.MARE VOIEVOD STEFAN MI-A AJUTAT FAMILIA FOARTE MULT.CRESTINILOR DIN TARA CARE AVETI POSIBILITATE,MERGETI SA VA RUGATI LA MORMANTUL SF.STEFAN PT CA E DE MARE AJUTOR SI FOLOS.DOAMNE AJUTA!

Cu ajutorul Domnului si al SF Stefan cel Mare si Sfant am ajuns si la Putna...minunata si unica Putna...leaganul de credinta si jertfa al Romaniei...Daca ajungi sa vezi m-rea Putna si celelalte din Bucovina:Humor..Voronet..Sucevita..Moldovita.poti spune ca sunt cele mai frumoase locuri vazute vreodata!Merita macar o data in viata sa le vezi.

mama mea isi doreste foarte mult sa ajunga la putna,suntem din republica moldova,as vrea sa le pot oferi o vizita ei si fratilor mei,va rog frumos sa ma indrumati cum am putea ajunge

Nu am fost niciodata la aceasta Manastire dar cred k e cea mai frumoasta din tara datotita domnitotului Moldovei Stefan cel Mare care orce manastrire a construit le-a facut de o exceptionala frumusete.........desi uni spun k Stefan nu este Sfan yo nu cred deoarece Dumnezeu nu ma-ai tinea Manastrirea atata vreme si atat de frumoasa.......

MA NUNESC BUTNARASU CAMELIA , PROFESOR DE RELIGIE LA UN LICEU DIN GALATI. MARTURISESC CA EU SI UN GRUP DE COLEGI SI ELEVII NE DORIM SA AJUNGEM IN PELERINAJ LA FRUMOASELE LACASURI SFINTE DIN BUCOVINA.
ROG FRUMOS SA NE AJUTATI IN ACEASTA PRIVINTA .
CUM PUTEM OBTINE CAZAREA SI MASA PENTRU UN GRUP DE 30 PERSOANE , TIMP DE SEDERE 2 NOPTI - 3 ZILE, PERIOADA 6-16 MAI 2007.
CU CINE POT LUA LEGATURA DINTRE MONAHII DE LA PUTNA , COZIA.
VA MULTUMESC ANTICIPAT

Am fost profund impresionat de aceasta manastire. Locurile, oamenii sunt mai aproape de Dumnezeu. abia astept sa ma reintorc!!!

interesant

Domane ajuta!Stiu ca ma abat de la subiect,dar am o mica problema.
In data 5 iulie 2004,am trimis la manastire un pomelnic cu 500.000 lei prin mandat postal(nr.1522)si as vrea sa stiu daca l-ati primit,
sau daca nu sa fac o reclamatie la posta(in timp de 6 luni).Va multumesc.
Doamne ajuta!
Adresa:Zalau,str.Iuliu Coroianu,bl B9,ap 14,jud.Salaj,cod 450124

Putna lui Stefan cel mare este o ctitorie desavarsita.Copilarinnd in aceste locuri de fiecare data cand ma reintorcaici ma incearca trairi profunde.Se pare ca aici rugaciunile ajung la cer.

Cea mai superba manastire pe care am vazut-o vreodata...

SF Stefan cel Mare, este pentru multi conducatori de state exemplu prin sustinerea unitatii nationale, apararea credintei, ctitor de locasuri sfinte, ceea ce ar trebui ca mai ales pe noi romanii sa ne inspaimante ideea tradarii tarii si a credintei strabune asa cum bine se stie ca fac majoritatea romanilor.Va multumesc

Scrie în caietul de impresii