Scrie și tu în caietul de impresii!

Mănăstirea Râmeț - poartă către cer, poartă către Dumnezeu!

Am trecut acum o săptămână acest loc minunat și încărcat de istorie, este un peisaj care aduce liniste lăuntrică, merită vizitat!

Rugaciune facatoare de minuni catre pururea Fecioara Maria


Preasfinta Stapina de Dumnezeu Nascatoare spre tine i-mi indrept gandul, inima si toate simturile si te rog cu lacrimi:
Pina cind Maicuta a milostivirii va fi aceasta durere necontenita pe pamant?
Pina cind vrajmasii nevazuti ai neamului omenesc vor da lovituri atit de puternice bietilor oameni?
Pina cind vor pangari si vor necinsti trupurile, sufletele si vietile lor? Inselindu-i ca sa nu cunoasca adevarul, sa nu indeplineasca poruncile divine si sa nu dea slava si cinste pururi maritului Dumnezeu Cel in Treime inchinat: Tatal, Fiul si duhul Sfint?
Ridica-te Stapana Atotbuna si zdrobeste pe vrajmasii nostrii si ai Fiului Tau iubit Isus Hristos,ingrozindu-i cu nebiruita-ti Sfintenie, indreptande-ne pe cararile mantuirii, ca sa dam mereu marire lui Dumnezeu.
Roaga-te Fecioara pentru Sfanta biserica, pentru propovaduirea Evangheliei pe intreg pamantul, pentru poporul acesta, conducatorii lui, rudele mele, pentru vaduve, orfani, bogati, saraci, necajiti, bolnavi,pentru cei prigoniti pentru credinta, pentru salvarea celor ce au ratacit in secte, pentru cei raposati. Ajuta-ne sa ne pocaim toti oamenii de pacatele noastre, sa iubim Biserica, sa ne spovedim adesea, sa renuntam la pacate, vicii si necredinta. Ajuta-ne sa nu fim insensibili la chemarea divina a Blandului tau Fiu care a venit sa sufere chinuri barbare pentru bietele oite ranite atat de mult de vrajmas.
Roaga-te Maicuta Sfanta si pentru aceste nevoi ale mele (rosteste necazurile pe care le ai si dorintele pe care vrei sa ti le implineasca Maica Domnului)
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh in vecii vecilor.Amin.

Rosteste aceasta RUGACIUNE de 5 ori pe zi timp de 10 zile consecutive.
Zece exemplare din aceasta rugaciune vor fi depuse zilnic intr-o Biserica sau date la crestinii prezenti in Biserica.
La sfarsitul zilelor dai o paine, o lumanare si pomelnicul familiei la altarul unei Biserici. Dai de pomana la unsarac din Biserica o sticla de ulei, 1kg faina, 1kg fructe si ce te mai lasa inima si spui: „In cinstea Maicii Domnului“

Ciao as dori nr de tele dela manastirea ramet multumesc

Pt. Maria Jarjoaba acatist special pentru casatorie este Acatistul Sfantului Nicolae si se citeste mai ales joia. Dar ar fi bine sa il citesti in fiecare zi timp de 40 de zile, iar in timpul celor 40 de zile sa ai pomelnic pus macar la 3 manastiri sau biserici unde se face Sfanta Liturghie in fiecare zi. Si citerea Psaltirei este f. buna si Acatistele Maicii Domnului.

0 sf. liturghii , vii CONSTANTIN, VASILE ,MARIA, ANTONELA, MARIA, STEFANIA, CRISTINA.
Sf. MASLU - CONSTANTIN, VASILE ,MARIA, ANTONELA, MARIA, STEFANIA, CRISTINA. Acatist pentru casatorie MARIA -Mirela.


Sunt pensionara de boala ,cu 498 lei penise,am 41 ani din timisoara,divortata cu o fata de 15 ani ,ma descurc foarte greu,numai d-zeu ma ajuta sa-mi pot creste fata,eu sunt bolnava nu mai pot lucra .Asi dori si eu acatist pt. casatorie ca este greu singura,de 12 ani sunt singura. Doamne ajuta.

"Nu am fost la manastire pana acum,dar sper sa ajung. As dori sa intreb daca stie cineva: exista in judetele Arad, Bihor, Alba Hunedoara sau Timis preoti sau calugari "VAZATORI CU DUHUL". Imi cer iertare de intrebare dar raman cu speranta ca ma ajutati, fiindca am mare nevoie sunt tare necajit si am mari necazuri. Va multumesc mult si sa va dea Dumnezeu numai bucurii."

Am fost in pelerinaj ,acum 3 ani la Sf, Manastire cu un grup de credinciosi de la Topolovatul Mare din jud Timis .Am ramas profund impresionata de frumusetile inconjuratoare ,de curatenia si de bine organizarea ,si gospodarirea manastiri. Este manastire de maicute si este amplasata la poalele unui munte este inconjurata de piriease de apa limpede si curata care izvoraste de undeva din munte . Chiliile sunt asezate pe cite o colina ,si sunt de o curatenie impecabila . Biserica este inconjurata de brazi arginti care banuiesc ca acum sunt mai frumosi .Subt vechea biserica care a ramas un fel de muzeu pentru pelerini ,se gaseste un izvor cu apa sfintita ,izvorul se gaseste chiar sub altarul biserici .Este foarte frumos si inaltator . La slujba miezonoptici glasurile maicutelor suna ca niste clopotei ,inalta rugaciuni catre Bunul Dumnezeu ,pentru tara noastra ,pentru cei ce o conduc ,pentru poporul acesta asa de greu incercat pentru noi toti pacatosi .Este foarte frumos merita sa mergeti in pelerinaj atunci cind o sa aveti ocazia ,si sunt convinsa ca nu o sa va para rau .

Cuvintele nu tin loc de imagine,privelistea,linistea ,credinta ospitalitatea si daruirea sunt uluitoare. Am fost de cateva ori in acest sfant lacas si am ramas impresionata de ceea ce am vazut. As dori sa putem merge mai des sa vizitam aceste sfinte lacasuri de cult.Am mai vizitat si alte sfinte manastiri dar gandul mi-a ramas doar la RAMET. Credinta este bunul pe care nu ni-l poate lua nimeni oricat de vitrege ar fi vremurile.Vizitati aceasta manastire si nu va va parea rau.(cu siguranta ca ve-ti reveni).
DOAMNE AJUTA!

DOAMNE AJUTA !!! NU POT SA AM DECIT CUVINTE DE UIMIRE SI LAUDA PENTRU ACEST LACAS DEOSEBIT.INCEPIND DE LA MAICA STARETA CARE ADMINISTREAZA ACEST LOC SFANT APOI,PREOTII,APOI LA MAICA AMBROZIA CARE ESTE UN OM DE O SENSIBILITATE RAR INTILNITA ,CE NE-A PREZENTAT ACEL MUZEU,SI ISTORIA ACESTEI MANASTIRI,CU ATITA DARUIRE SI SINCERITATE ,NU MAI VORBESC DE VREDNICIA MAICILOR DE ACOLO,CE FIECARE ,BANUIESC CA TOT TIMPUL ARE CEVA DE FACUT. ALTFEL NU AR EXISTA ACEASTA FRUMUSETE,RAIUL DE PE PAMINTUL ROMANESC, INCONJURAT DE MUNTII TRASCAULUI.ESTE PENTRU PRIMA DATA CIND VIN IN INIMA ARDEALULUI,CEL LAUDAT DE MULTE ORI, CARE MERITA SA FIE "FRUNCEA".AM FOST FOARTE PLACUT IMPRESIONATA DE CURATENIA,PRIMIREA SI TOT CE ESTE SI SE CONSTRUIESTE IN ACEA MANASTIRE.IMI PARE RAU CA SUNT O PENSIONARA CARE,A PARTICIPAT CU PUTIN ,DREPT MULTUMIRE MUNCII ASIDUE IN ACEST LACAS SFANT.ACOLO ESTE "RAIUL DE PE PAMINT"[MA REPET].EU ASTA AM SIMTIT ACELE[5-6-7.oct.2007]TREI ZILE PETRECUTE ACOLO. DORESC TUTUROR MAICILOR SI CELOR CE DEPUN O MUNCA IN ACEL LOC, PENTRU REIINOIREA SI MENTINEREA ACESTEI MANASTIRI;MULTA,MULTA SANATATE SI SFANTUL IERARH
GHELASIE SA II OCROTEASCA SI SA LE DEA PUTERE IN TOT CE FAC.
MA PLEC IN FATA ACESTOR MIINI HARNICE SI PLINE DE CREDINTA !

"manastirea din satul rogoz,albac,jud.alba,cu hramul sf,prooroc ilie"este locul unde il cunosti cu adevarat pe dumnezeu,si spun asta pentru ca pe mine m-a impresionat tot cea ce exista acolo,si nu pot sa spun ca doar acolo este frumos caci oriunde,in orice biserica si manastire e prezent dumnezeu,dar acest loc e minunat.si va spun ca moastele sfintilor de acolo chiar FAC MINUNI.iar maicutelor de acolo nu poti sa nu le observi fumusetea pe care dumnezeu le-o daruieste,si aici ma refer la frumusetea sufleteasca care din care o lasa si chipului.cand te uiti la ele observi ca au o frumusete care vine de la dumnezeu fata noi femeile care atat ne tot corectam pentru a fi cat mai frumoase folosind tot felul de lucruri care sa ne faca perfecte dar sufleteste suntem cele mai urate.

\"AM FOST LA MANASTIRE SI ESTE EXTRAODINARA,FRUMOASA SI PLINA DE LUMINA. TE RIDICA SPIRITUAL SI ITI OFERA TOT CE AI NEVOIE PENTRU SUFLET. DOAR SA ITI DESCHIZI INIMA SI SA LASI GRIJILE LUMESTI SI SA TE PREOCUPI MAI MULT DE SUFLET.\" DOAMNE AJUTA!

Rugati-va pentru sufletele Simea Ciprian Alin acum rugati-l pe buna dreptate sa fie si el ca toti oameni rugati-va mult pentru inselaciunile lui Cartes poate false ajutati-l sa-si indrepte sufletul spre slava lui Dumnezeu desi isi doreste mult sa fie sanatos 100% rugati-va pentru familia Simea mai ales pentru Estera mama mea. Rugati-va faceti slujbe de binecuvintari rog mult cercetati cu dinanism inimile noastre si nu ne omoriti mai ales ca eu sunt de 26 de ani .

As dori ca daca ati facut site de ghid sa dati mai multe date.Asa cum este acum nu foloseste nimanui.
Va rog sa puneti in ghid ;ruta,mijloace de transport,telefonele,si persoanele de contact.

Multumim Domnului ca sunteti linga noi
cerem iertare ca nu putem veni mai des
sa va aducem si rezultatele intaririi noastre in credinta de cind am facut prima vizita.
DOAMNE AJUTA!

Eu nu am fost sa vad dar am auzit ca este un loc mirific,unde iti gasesti pacea si linistea sufleteasca ca in orice casa a Domnului si chiar cred ca un "talisma" cu Sfantul Ghenadie(Ghelasie eu asa stiam),mi-a adus noroc ,un loc cu oameni primitori ,o zona superba a frumoasei Romanii,care odata cu trecerea timpului aduce mai multa stralucire si noi lacasuri care speram sa ne indrepte spre credinta si sa nu ne lepadam de ceea ce avem mai de pret si anume CREDINTA.

Scrie în caietul de impresii