Scrie și tu în caietul de impresii!

Bună ziua! Doamne ajuta!
Cat costa un pomelnic de 40 zile la sfanta manastire?

Multumesc Sfintilor Arhangheli Mihail,Gavriil si Rafail pentru ajutor.Doamne ajuta!

Am un baietel de 3 anisiori, Angelos Mitas si din pacate are un sindrom... Imi doresc f. mult sa-l duc acolo la manastire... Au voie femeile? michaella_mita@yahoo.com
O rugaciune pt. baietelul meu sa se faca bine, va rog frumos...

""HARANA PENTRU SUFLET LA MANASTIRILE DIN MOLDOVA": 8-9-10 IUNIE 2012. Plecarea se va face din Ploiesti cu autocar 55 locuri, vizitand urmatoarele Manastiri: Manastirea Varatec, Manastirea Agapia, Manastirea Sihastria, Manastirea Secu, Manastirea Neamt, Manastirea Hadambu (dormit) - Manastirea Hadambu (Plecarea va fi la ora 08-00), Catedrala Mitropolitana din Iasi (Sfanta Parascheva), Biserica “Sfintilor Parinti” (Boroaia), Manastirea Camarzani, Manastirea Rarau (dormit) - M.Rarau (Sfanta Liturghie), M.Petru Voda - Ploiesti


Pentru mai multe informatii: 0729219125; 0749111218
Va multumim si Doamne ajuta!

Cu ani in urma l-am cunoscut pe parintele staret Mihail. Un om deosebit de placut, care-ti insufla putere, dragoste si speranta sa poti trece peste necazurile vietii.
Celor care au necazuri si poveri grele le recomand sa mearga, cu incredere si cu rugaciuni la aceasta Sfanta Manastire de la Rasca.
De asemenea va recomand sa vizitati si site-ul unui viitor sfant al romanilor Ioan Lumanarica, mare facator de minuni, necunoscut inca credinciosilor. www.luminarica.ro

CUM V AM MAI SPUS,AM FOST DE MULTE ORI,E UN COLT AL RAIULUI,VA DORESC SA O VIZITATI,SI SA VIZITATI SI CLOPORNITA,UNDE A STAT ARESTAT MIHAIL KOGALNICEANU,MULTA SANATATE LA TOATA OBSTEA SI DUMNEVOASTRA CARE CITITI ACESTE RANDURI!

STARET ARHIMANDRIT MIHAIL BALAN.

manastirea rasca este locul unde imi gasesc linistea de fiecare data cand merg si pr staret de acolo este un om special pt mine este un om credincios, un adevarat calugar sa i dea dumnezeu viata lunga si multa sanatate.

Am fost la sfarsitul lunii aprilie la Manastirea Rasca, este minunat, in zilele pe care le-am petrecut acolo nu m-am gandit la nimic altceva decat la familia mea. Vreau sa multumesc Parintelui staret Mihail impreuna cu obstea pentru ospitalitatea oferita grupului nostru. M-as duce in fiecare luna 4 zile, m-am simtit minunat, linistita, efectiv am venit de acolo mult mai relaxata.
Sa le dea Bunul Dumnezeu multa sanatate Parintelui Mihail impreuna cu obstea. Parintele Mihail este un om extraordinar, un foarte bun gospodar, un om al Lui Dumnezeu. Multumesc inca o data.

Toronto
MIHAI FERARU
In prag de moarte si foarte saraci, o familie de romani cu boli cardiovasculare grave se lupta sa-si salveze zilele, Singura lor speranta este Dumnezeu si ajutorul concret al crestinilor de pretutindeni.
Sa intindem o mana de ajutor acestei familii!
Bunatatea si milostivirea lui Hristos este in fiecare dintre noi, si prin actele noastre de milostenie si caritate, fata de semenii nostri ne vede Mantuitorul si ne va aduce mantuirea. Contactati familia FERARU Tel: 0764807565
Contul ce la deschis ptr a primi ajutorul de la handicap in valoare de 33,5 lei este la RAIFFAISEN BANK,

in LEI: ro93rzbr0000060001059026
Domnul Mihai Feraru a trimis Redactiei Las Vegas Romanian Journal copii dupa documente care dovedesc starea precara a sanatatii dumnealui si a sotiei, precum si scrisori semnate de Preotul Bisericii Ortodoxe din satul in care locuieste . Iata mai jos scrisoarea prin care Dl. Mihai Feraru ne cere tuturor ajutorul:
Sunt un om foarte bolnav , eu si sotia mea suntem 2 cardiovasculari, partial sunt paralizat, varsta noastra este de 52 ani, si singura sursa de venit a familiei noastre este doar o pensie pe caz de boala foarte mica si alte venituri nu mai avem, eu cu sotia nu putem efectua nici o activitate, numai Bunul Dumnezeu stie de viata noastra de aceea fac apel pe aceasta cale catre toti oameni cu suflet pentru oameni si care il iubesc pe Bunul nostru Dumnezeu, sa-mi ajute si familia mea greu incercata de atata necaz, Va rog, in numele lui Dumnezeu sa va ganditi ca cineva in grea suferinta asteapta ajutorul dumneavoastra. Dumnezeu v-ar putea ajuta atunci cand veti avea mare nevie pentru ceea ce veti face . Pot dovedi cu acte in regula. Diabetul este f mare imi fac zilnic 2 feluri de insulina de 4 ori pe zi..Dorim sa mai putem merge pe la clinici medicale ptr investigatii si tratament, ori-ce fel de ajutor la noi va fi bine-venit, sub ori-ce forma ar fi.Doamne ajuta , Multumim Anticipat. A-R

Va invit in Pelerinaj la Manastirile din Bucovina 29 aprilie - 2 mai 2010. Se viziteaza Manastirile: Putna, Dragomirna, Sucevita, Moldovita, Bistrita, Neamt, Secu, Sihastria, Varatec, Agapia, Boroaia, Rasca, Hagigadar, Voronet, Petru Voda. Inscrieri la tel 0742268568, 0724525041, pelerinaje_ro@yahoo.com

am fost de multe ori si va doresc sa ajungeti acolo,ii doresc la toti calugarii multa sanatate!Doamne AJUTA!

Acel colț de rai, la poalele munților, te cheamã mereu sã revii ori de câte ori poți.Am petrecut momente înãlțãtoare alãturi de obștea sf. mãnãstiri în timpul Sf. Liturghii,atunci predicau atât pãrintele David( atât de la obiect cu tot ce se întâmplã în lumea intreagã) cât și pãrintele Haralambie,nu în ultimul rând pãrintele Serafim( care acum lipsește pt. o perioadã)
Mergeți acolo și nu veți regreta!Veți scrie aici, poate mai mult și mai frumos decât noi.
Doamne ajutã!

Acel colț de rai, la poalele munților, te cheamã mereu sã revii ori de câte ori poți.Am petrecut momente înãlțãtoare alãturi de obștea sf. mãnãstiri în timpul Sf. Liturghii,atunci predicau atât pãrintele David( atât de la obiect cu tot ce se întâmplã în lumea intreagã) cât și pãrintele Haralambie,nu în ultimul rând pãrintele Serafim( care acum lipsește pt. o perioadã)
Mergeți acolo și nu veți regreta!Veși scrie aici poate mai mult și mai frumos decât noi.
Doamne ajutã! Fam. Leonte

Este locul unde te simti aproape de Dumnezeu, aici l-am intalnit pe parintele Serafim care te uimeste prin cuvintele pline de har atunci cand predica; nu ca ceilalti monahi ar fi mai prejos dar efectiv acest parinte fiind atat de tanar te uimeste prim modul de traire a credintei . Merg acolo de cate ori pot , ma reculeg la mormintele parintilor din cimitir punandu-le o lumanare ori de cate ori am ocazia. Va indemn faceti la fel, ca veti primi binecuvantare si multa liniste in suflet.

Sunt miscat de aceste frumoase meleaguri stravechi... As dori forte mult sa-l ajung sa vorbesc cu parintele staret... nu am avut ocazia, este greu de gasit... daca ma poate ajuta cineva...0755465350, va multumesc!

Domne ajuta

Incep aceste randuri prin ai multumi lui dumnezeu ca am placerea de al cunoaste pe Parintele staret arhimandrit MIHAIL ,este un om cu un suflet deosebit ,cu o inima de aur, care este strns legat de aceasta asezare duhovniceasca .Insasi asezarea in sine iti da o liniste aparte ce iti purifica inima si sufletul, insa idupa ce cunosti acei parinti calugari minunati si foarte primitori si vine timpul sa intri din nou in cele lumesti ,iti dai seam ca statul nostru nu face nimic pentru aceste manastiri minunate ,adevarate averi vii pe care incet vor sa le uite, sa uitam de inaintasii nostri,sa utam de tot ceea ce inseamna DUMNEZEU ,bunatate si credinta.Dumnezeu sa ma ierte daca gresesc dar asta e parerea me.Rog pe Bunul Dumnezeu sa ii dea putere Parintelui Staret sa poata , aduce aceasta minunata manastire acolo unde ne dorim c totii.Doamne Ajuta

spuneti o rugaciune si pt mine sa ma impac cu prietenul meu.

as dori adresa exacta si un nr de telefon si numele staretului sau parintele cui sa ma adresez si sa fiu sigura ca ajunge un acatist si banii pt slujbe
pt a transmite un acatist pentru probleme de sanatate
cine poate sa ma ajute
tf meu 0727862514

Cea mai frumoasã mãnãstire unde te simþi cu adevãrat mai aproape de D-zeu. Are un numãr de 8 cãlugãri slujitori care vieþuiesc în post, ascultare ºi multã rugãcine. Aici gãseºti liniºtea sufleteascã pe care toatã lumea ºi-o doreºte, poþi primi un cuvânt de învãþãturã de la stareþul acestei mãnãstiri arhimandritul Mihail ºi de la ceilalþi slujitori.
Aici eºti cu adevãrat mai aproape de Dumnezeu!
Meritã vãzutã!
Dumnezeu sã vã ajute pe toþi ºi sã vã întãreascã în credinþa duhovniceascã.

Imi doresc sa petrec sarbatorile de Pasti la aceasta Manastire dar, inca nu am un numar de telefon la care sa ma pot interesa.Daca ma poate ajuta cine, multumesc anticipat!!

Am scris si eu cateva randuri pe care le-am trimis la Sf. Manastire,dar am pus banii in plic ,sper sa nu fie probleme si sa ajunga cu bine, deoarece am unele probleme si imi doresc din tot sufletul sa vad o schimbare in bine . Daca ajunge scrisoarea va rog sa-mi dati si mie cateva sfaturi daca se poate. Va multumesc si Dumnezeu sa ne aiba in paza Lui!

Vreau sa-l salut pe calugarul Stefan care a facut armata la falticeni in 2004 si cu care am fost coleg la compania.
Daca mai este la aceasta manastire îl rog sa-mi trimita un raspuns sau macar un numar de telefon.
Nr meu este 0746 972 627.
Doamne ajuta.

am fost o singura data cu colegii mei si ii minunat...ca un vis frumos...:d.sper sa mai merg in acel loc de neiutat de superb

Un loc minunat ,unde ne putem regasi ,unde ne putem ruga mai intens ,unde ne impacam cu noi insine si Iisus ne Ajuta.

Am fost o singura data , si imi doresc sa mai ajung acolo , e un loc minunat unde te poti ruga la Maica fecioara si adevarat te vei simti alt om... DOAMNE AJUTA PE TOATA LUMEA ....SI D-ZEU SA NE FIE APROAPE TUTUROR....

La Man Rasca-am petrecut monente frumoase,deosebite ,sunt niste oameni minunati care mult se ostenesc.

Scrie în caietul de impresii