Mănăstirea Sămurcășești

Biserica se remarca prin arhitectura brancoveneasca cu 3 altare. Se pastreaza 2 fragmente din pictura lui Gh. Tattarescu. Sfanta manastire are o colectie bogata de icoane si arta bisericeasca veche, tot aici aflandu-se depozitul de carte veche pentru judetul Ilfov si Giurgiu.


Scrie în caietul de impresii

Ultimele 10 impresii

Vezi toate impresiile
 1. Mănăstirea Sămurcășești
  FIE CA BUNUL DUMNEZEU SA-L ASEZE IN CEATA DREPTILOR PE DRAGUL NOSTRU PARINTE MARTINIAN, DISPARUT ATAT DE FULGERATOR DINTRE NOI. LACRIMI, IUBIRE SI RECUNOSTINTA CELUI CARE ANI DE ZILE NE-A INCANTAT CU SLUJBELE SI VOCEA SA DE MARE TINUTA.VESNICA LUI POMENIRE DIN NEAM IN NEAM.GABI SI LAURA.
 2. Mănăstirea Sămurcășești
  Buna seara,As dori sa stiu programul Manastirii,, se ti masluri, dezlegari Sfantului Vasile, daca da, in ce zile.ore?
  multumesc
 3. Mănăstirea Sămurcășești
  e o manastire extrem de frumoasa, un loc de liniste sufleteasca si eu cred ca multa lume trebuie sa mearga acolo
 4. Mănăstirea Sămurcășești
  Este intr-adevar un colt de Rai, de cum pasesti in curtea Manastirii..te simti...minunat!te umpli de pace si liniste suflteasca!cu siguranta este un loc plin de Duh Sfant, de acolo iesi un alt om, mai bun, mai linistit, mai "usor"...si mai plin de IUBIRE, NEDEJDE si CREDINTA!
  Maicutele canta divin, la fel si Parintele Martinian si ambii Preoti tin o slujba minunata, SLAVA LUI DUMNEZEU PENTRU TOT SI TOATE!!! Iar slujbele sunt divine...nu iti mai vine sa pleci din acel loc binecuvantat!
  ..Si pe langa asta..tin sa mai spun ca acolo am cunoscut multi frati si surori minunati, care mereu m-au intampinat cu multa caldura.
  Nu am cuvinte sa-I multumesc Bunului Dumnezeu pentru absolut tot!!! si pt. ca m-a facut sa ajung in acest loc binecuvantat..si mi-a dat sansa sa fiu atat de aproape de aceasta Manastire binecuvantata si sa pot sa ajung acolo cel putin in fiecare duminica..este o mareee binecuvantare pentru mine, nevrednica!
  Va recomand din toata inima si din tot sufletul sa veniti in acest loc binecuvantat de Bunul nostru Dumnezeu si TATA si sunt sigura ca o sa va fie de un mare ajutor, face bine la suflet..si nu numai! :-)
  Doamne ajuta!!!
 5. Mănăstirea Sămurcășești
  Ma numesc Vasile Ana Maria Georgiana, am varsta 11 ani, sunt eleva in clasa a-V-a la scoala Dragomiresti-Dealm, va multumesc anticipat, ca am avut harul Dumnezeiesc, sa fiu botezata in cadrul manastirii dumneavoastra.
 6. Mănăstirea Sămurcășești
  va rog din suflet pe toti cei care cititi aceste mesaje sa ma ajutati si pe mine cu o ruga, rugativa pentru mine Claudia Elena Maria sa ma impac cu prietenul meu Lucian.
 7. Mănăstirea Sămurcășești
  sper sa fii tu olteanu elena eliza,io sunt bucur elena iuliana eram foarte bune prietene mi-ar face placere sa vb cu tine daca esti tu,io locuiesc tot in italia
 8. Mănăstirea Sămurcășești
  este manastirea sufletului meu,in care am pasit ptr.prima data in viata monahala...Este o m-re f.f.frumoasa,cu maici deosebite,de o harnicie si o conduita morala si duhovniceasca ireprosabila.Este un minunat colt de rai,un loc sfant de care o sa-mi fie vesnic dor...Pentru cei care nu ati ajuns niciodata in aceasta m-re,o recomand cu responsabilitate si,credeti-ma,nu veti regreta!
 9. Mănăstirea Sămurcășești
  De un an de zile de cand particip cu desavarsire la slujbele acestei manastiri, de cum patrund pe potile manastiri simnt o schimbare brusca , desi vin cu sufletul impovarat , simnt unirea Cu Dumnezeu, uit toate grijile , acesti parinti cu o privire balnda si blajina te incata sufleteste iti insufla o dragoste puternica pentru credinta.
  Traisc ceva mirific ce nu am traitpana acum ,am fost la multe manastiri dar niciodata nu am trait sentimentele care le-am trait aici.

  Ii multumesc bunului Dumnezeu ca mi-a indreptat pasi sprea aceasta manastire
 10. Mănăstirea Sămurcășești
  Dumnezeiasca, raiul pe pamant.Sa ne ajute bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa ridicam una asemanatoare pe meleagurile bihorene

 Vezi toate impresiile

Scrie în caietul de impresii