Scrie și tu în caietul de impresii!

Cred întru unul Dumnezeu, Tatăl atotţiitorul, Făcătorul cerului şi al pământului, văzutelor tuturor şi nevăzutelor. Şi întru unul Domn Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, Unul-Născut, care din Tatăl S-a născut mai înainte de toţi vecii; Lumină din Lumină, Dumnezeu adevărat din Dumnezeu adevărat, născut, iar nu făcut; Cel de o fiinţă cu Tatăl, prin care toate s-au făcut. Care pentru noi oamenii şi pentru a noastră mântuire, S-a pogorât din ceruri şi S-a întrupat de la Duhul Sfânt şi din Maria Fecioara şi S-a făcut om. Şi S-a răstignit pentru noi în zilele lui Pilat din Pont, şi a pătimit şi S-a îngropat. Şi a înviat a treia zi, după Scripturi. Şi s-a înălţat la ceruri şi şade de-a dreapta Tatălui. Şi iarăşi va să vină cu slavă, să judece viii şi morţii, a Cărui împărăţie nu va avea sfârşit. Şi întru Duhul Sfânt, Domnul de viaţă făcătorul, Care din Tatăl purcede, Cel ce împreună cu Tatăl şi cu Fiul este închinat şi slăvit, care a grăit prin Prooroci. Întru una, sfântă, sobornicească şi apostolească Biserică. Mărturisesc un Botez întru iertarea păcatelor. Aştept învierea morţilor. Şi viaţa veacului ce va să fie. Amin!

Hristos a inviat Am un mesaj pentru PR.Mihai Munteanu nu stiu cum ii spune numele de calugarie eu am fost colega cu dansul la cls.V-VIII la Scoala Mera si ma bucur nespus ca a ales aceasta cale i se vedea bunatatea pe chip inca de pe bancile scolii .Dumnezeu sa-l tina sanatos sa se roage pentru noi pacatosii .As putea sa va trimit un pomelnic prin posta Va multumesc

Am vizitat manastirea Secu in anul 1993.Era o zi de sfarsit de martie,pe care nu o voi uita niciodata.Grupul mixt care a coborat din autocar,a pornit cu zgomot catre manastire.Eram usor debusolati,dar un calugar tanat ne-a intampinat,spunand ca Prea Sfintia...ne-a spus sa mergem la etaj,in paraclis.Mica bisericuta mi-a creat o impresie deosebita.Era pictata in culori frumoase,vii,iar razele soarelui patrunse prin fresca,luau parca forme ceresti.Ne-am inchinat fiecare,poposind in fata Sfintelor icoane,pentru a ne rosti in minte cate o rugaciune.Mica librarie din pronaos avea multe carti sfinte.Spiritul tanar ne-a determinat sa cumparam carti,cruciulite,vederi.S-a creat destul de mult zgomot.Un parinte ,intre doua varste,ne-a chemat in naos,unde a tinut o predica "ca pentru tineri".M-a impresionat vocea puternica,ferma,usor taioasa.Spunea insa,lucruri de un adevar ,care lua proportii gigantice.Tot ce spunea intra in inima ,si pe loc parca imi faceam un proces de constiinta.M-au infricosat cuvintele profetice pe care le spunea atunci.Acum ma infricoseaza faptul ca ele se intampla intocmai.
Dumnezeu sa ne ierte,ca suntem pacatosi.....

am fost cand traea parintele partienie .sant nepot dealu varlan victor frumoasa manastire la secu .cand vineam acolo uitam de toate rasuna padurea de pasari si liniste si traditie doamne ajuta

Am vizitat cu voia bunului Sumnezeu aceasta Sfanta Manastire in August 2007. Aici ca si on celelalte Manastiri din Neamt am simit ocrotirea Prea Sfintei si de viata facatoarei Treimi. Dumnezeu sa-i ajute si sa-i binecuvanteze pe toti cei ce viziteaza si pe toti cei ce locuiesc in aceasta Sfanta Manastire.

cum se poate ajunge la aceasta manastire cu ce masina

Este foarte frumos.

HRISTOS A INVIAT!!!
Aceste cuvinte cuprind tot sensul existentei noastre. Moartea devine acum doar usa spre vesnicie, iar HRISTOS nadejdea invierii noastre.
Multumim pentru rugaciuni.
Parascheva. Chisinau.

AM FOST VIETUITOR A ACESTEI SFINTEI MANASTIRI SI REGRET PROFUND PLECAREA DIN MANASTIRE FARA DE SABUINTA,DORESC DIN TOATA INIMA INTOARCEREA MEA CA VIETUITOR IN MANASTIREA SECU SI SPER CA BUNUL DUMNEZEU SA MA AJUTE SA REVIN CAT MAI CURAND.

Am vizitat aceasta manastire in 2002 nu am sa uit acele clipe niciodata. Nu credeam ca exista raiul pe pamant dar bunul Dumnezeu mia descoperit acest lucru, am stat la aceasta manastire 3 zile si a fost ceva de vis. Mereu imi aduc aminte zilele acelea minunate. Am vazut lucrarea calugarilor care era neincetata. Erau precum furnicile. Am cunoscut si un calugar tanar pe nume Visarion, iar daca se poate sa ii spuneti ca eu, Constantin de la Giurgiu nu l-am uitat. Va rog sa ii transmiteti. El m-a declarat fratele lui intru Hristos si cum spuneam, dupa ce am plecat de acolo am vrut sa ma fac preot si acum sunt elev in anul 4 la seminarul teologic din Giurgiu si asta datorita parintelui Visarion, ca el mi-a deschis ochii spre credinta si bunul Dumnezeu sa va ajute si sa va dea sanatate si Maica Domnului sa va ocroteasca....astept si eu un mesaj de la sfintiile voastre. Un pacatos va scrie cer ertare pentru deranj.

Scrie în caietul de impresii