Scrie și tu în caietul de impresii!

Este manastirea sufletului meu. Aici merg sa ma inchin si sa ma rog de fiecare data si binenteles sa cant la cor. Este locul unde ma intalnesc cu Dumnezeu si imi regasesc linistea sufleteasca. Ma rog pentru iertarea pacatelor familiei mele si tuturor crestnilor si pentru sanatate, pace si buna convetuire intre oameni si popoare. Dumnezeu sa ne binecuvanteze si sa ne dea ajutor la toti.
Doresc tuturor monahilor, preotilor, slujitorului si nu in ultimul Inalt Preasfintitului parinte Pimen multa sanatate si putere de a sluji si a se ruga pentru noi credinciosii in liniste si pace. Aceasta manastire este si locul unde te intalnesti cu istoria si neamul Musatinilor. Sunt un privilegiat ca traiesc pe aceste locuri si pot merge de fiecare data la slujbe si inchinaciune.

Manastirea aceasta este casa sufletului meu.Este un loc sfant.

Buna ziua !
Cu mare evlavie ma rog Sf.Ioan cel Nou atunci cand am o suferinta si totdeauna mi s-a implinit rugamintea si doresc sa trimit un pomelnic pe adresa Sfintei Manastiri ,dar nu am gasit publicat numnele staretului si nici nr de telefon .
Am trimis anul trecut un pomelnic prin posta cu aviz de primire ,dar nu am primit confirmarea .
Va multumesc ! G.B

sunt foarte impresionata de toate aceste manastiri as vrea mai multe poze;)

Buna ziua,
As vrea sa urez sanatate calugarului pe care l-am intilnla Avignon in anul 2004 de Duminica Floriilor, aflat in pelerinaj in Franta.
Eu aveam pê atunci o fetita si acum voi naste peste citeva zile o a doua fetita. Am fost fericita sa vorbesc cu un calugar din Romania.

Scrie în caietul de impresii