Scrie și tu în caietul de impresii!

Numarul de telefon, cel cu 062 la sfirsit este postat gresit.

Numărul de telefon este greșit.

30 de lei pe noapte de persoana

Buna ziua, as dori o informatie:in urma unor presiuni morale si pshice suferite la serviciu , am ramas cu niste ´´rani'´ launtrice care nu-mi mai permit sa ma rog , sa ma ´´conectez'´la Hristos.as vrea sa stiu daca se poate ramane pentru o "retragere" pt o perioada mai lunga la Sfiintiile voastre la manastire.
Va multumesc din suflet.

Buna ziua,

Doresc sa fac o logodna in data de 12 februarie in cadrul manastirii si as dori sa stiu daca este posibil.
As mai dori si un nr. de telefon la care sa pot vorbi cu o persoana din cadrul manastirii mai multe detalii.
Pot fi contactat la nr.de telefon:0748499062
Multumesc.

As dori sa stiu daca as putea sa fiu cazarea in cadrul Mănăstirii pentru o perioada de reculegere,multumesc.

Multumesc Sfintilor Arhangheli Mihail, Gavriil si Rafail pentru ajutor.Doamne ajuta!

UMBRA CRUCII

PE MUNTE SUS IN CARAIMAN,
CRUCEA DOMNULUI ESTE INALTATA,
DE ANI CA SA PAZEASCA,
SI-N LUMINA ACUM ESTE IMBRACATA.

LA FIECARE SARBATOARE,
CU DRAGOSTE TOTI SA-NALTAM,
PE CER A NOASTRA CRUCE,
DE LUMINA SI NADEJDE.

SI DOMNUL DIN AL SAU TRON,
CU HAR NE LUMINEAZA CALEA,
PENTRU A PASII PE-AL VIETII DRUM,
IN PACE SI INTELEPCIUNE.


AMIN

MIHAI FERARU
In prag de moarte si foarte saraci, o familie de romani cu boli cardiovasculare grave se lupta sa-si salveze zilele, Singura lor speranta este Dumnezeu si ajutorul concret al crestinilor de pretutindeni.
Sa intindem o mana de ajutor acestei familii!
Bunatatea si milostivirea lui Hristos este in fiecare dintre noi, si prin actele noastre de milostenie si caritate, fata de semenii nostri ne vede Mantuitorul si ne va aduce mantuirea. Contactati familia FERARU Tel: 0761887298
Contul ce la deschis ptr a primi ajutorul de la handicap in valoare de 33,5 lei este la RAIFFAISEN BANK,


* in LEI: ro93rzbr0000060001059026 ,si in euro ro72rzbr0000060004438690 cod swift rzbrrobu

Domnul Mihai Feraru a trimis Redactiei Las Vegas Romanian Journal copii dupa documente care dovedesc starea precara a sanatatii dumnealui si a sotiei, precum si scrisori semnate de Preotul Bisericii Ortodoxe din satul in care locuieste . Iata mai jos scrisoarea prin care Dl. Mihai Feraru ne cere tuturor ajutorul:
Sunt un om foarte bolnav , eu si sotia mea suntem 2 cardiovasculari, partial sunt paralizat, varsta noastra este de 52 ani, si singura sursa de venit a familiei noastre este doar o pensie pe caz de boala foarte mica si alte venituri nu mai avem, eu cu sotia nu putem efectua nici o activitate, numai Bunul Dumnezeu stie de viata noastra de aceea fac apel pe aceasta cale catre toti oameni cu suflet pentru oameni si care il iubesc pe Bunul nostru Dumnezeu, sa-mi ajute si familia mea greu incercata de atata necaz, Va rog, in numele lui Dumnezeu sa va ganditi ca cineva in grea suferinta asteapta ajutorul dumneavoastra. Dumnezeu v-ar putea ajuta atunci cand veti avea mare nevie pentru ceea ce veti face . Pot dovedi cu acte in regula. Diabetul este f mare imi fac zilnic 2 feluri de insulina de 4 ori pe zi..Dorim sa mai putem merge pe la clinici medicale ptr investigatii si tratament, ori-ce fel de ajutor la noi va fi bine-venit, sub ori-ce forma ar fi.Doamne ajuta , Multumim Anticipat. A-R

STARETA STAVROFORA JUSTINA POPOVICI-TELEFON 0252361991.

Bolnav de cancer la 24 de ani
“Mã numesc Magyara Rudolf Leonard, am 24 de ani ºi bani prea puþini pentru a-mi permite medicamentele necesare tratãrii afecþiunilor de care sufãr.

Nu am pe nimeni, am crescut, de la un an, în mai multe case de copii din Sibiu, iar de la 18 ani sunt pe drumuri. Acum dorm la un adãpost de noapte din Sibiu ºi nu pot muncii pentru cã medicii mi-au interzis efortul fizic.

Sufãr de cirozã hepaticã, ulcer, leucemie ºi scoliozã toracicã ºi am nevoie, lunar, de medicamente în valoare de aproape cinci milioane de lei pentru a putea urma tratamentul prescris de medici.

Mã adresez oamenilor cu suflet ºi credinþã în Dumnezeu sã mã ajute pentru a putea continua acest tratament.

Cei care doresc, mã pot ajuta cu mici donaþii în contul deschis la BCR RO36RNCB0231088855520001 (lei). va rog ajutati-ma daca nu pot sa mor

Contact:

E-mail: rudolfleonard@yahoo.com
Telefon: 0757205495

Va multumhesc anticipat

me: rudolf leonard
E-mail: rudolfleonard@yahoo.com
Telefon: 0757205495
________________________________________

olnav la 24 de ani Mã numesc Magyara Rudolf Leonard, am 24 de ani ºi bani prea puþini pentru a-mi permite medicamentele necesare tratãrii afecþiunilor de care sufãr. Nu am pe nimeni, am crescut, de la un an, în mai multe case de copii din Sibiu, iar de la 18 ani sunt pe drumuri. Acum dorm la un adãpost de noapte din Sibiu ºi nu pot muncii pentru cã medicii mi-au interzis efortul fizic. Sufãr de cirozã hepaticã, ulcer, leucemie ºi scoliozã toracicã ºi am nevoie, lunar, de medicamente în valoare de aproape cinci milioane de lei pentru a putea urma tratamentul prescris de medici. Mã adresez oamenilor cu suflet ºi credinþã în Dumnezeu sã mã ajute pentru a putea continua acest tratament. Cei care doresc, mã pot ajuta cu mici donaþii în contul deschis la BCR RO36RNCB0231088855520001 (lei).
va rog ajutatima daca nu pot sa mor va inplor din inma ajutatima sa continui tratamentul va inplor va multumhesc anticipat


_______________

Bolnav la 24 de ani

Mã numesc Magyara Rudolf Leonard, am 24 de ani ºi bani prea puþini pentru a-mi permite medicamentele necesare tratãrii afecþiunilor de care sufãr. Nu am pe nimeni, am crescut, de la un an, în mai multe case de copii din Sibiu, iar de la 18 ani sunt pe drumuri. Acum dorm la un adãpost de noapte din Sibiu ºi nu pot muncii pentru cã medicii mi-au interzis efortul fizic. Sufãr de cirozã hepaticã, ulcer, leucemie ºi scoliozã toracicã ºi am nevoie, lunar, de medicamente în valoare de aproape cinci milioane de lei pentru a putea urma tratamentul prescris de medici. Mã adresez oamenilor cu suflet ºi credinþã în Dumnezeu sã mã ajute pentru a putea continua acest tratament.

Cei care doresc, mã pot ajuta cu mici donaþii în contul deschis la BCR RO36RNCB0231088855520001 (lei). Mã puteþi contacta ºi la numãrul de telefon 0757.20.54.95 sau la adãpostul de noapte din Turniºor.

Bolnav la 24 de ani
(scor: +12, voturi: 12, ai votat:

Am vizitat Sfanta Manastire in 1993, in primul an de facultate fiind in practica pe meleaguri dunarene.Trairea profunda si linistea, frumusetea naturala m-a purtat cu gandul la necesitatea curateniei sufletului.
Doresc sa ma intorc in acest an, dar cu mine si alti credinciosi( parinti si copii- elevi), un grup de 52.As dori daca se poate sa ne spuneti daca putem fi cazati , o noapte, in data de 27 august, seara, pana a doua zi. Cei 52 de calatori, venim dintr0un circuit prin tara tot de la manastiri.Daca se poate sa ne comunicati si conditiile ( pret eventual etc).
Va multumesc ,

La ce ora incepe slujba noaptea la Manastirea Sf Ana? Si cand se termina?

As dori sa va contactez pentru a obtine cazare pentru elevi din clasele V-VI in data de 13 iunie 2009(sambata).
Va rugam sa ne lasati un mesaj daca este posibil sau nu si in ce conditii.
Va multumesc!

Am fost la Sf Ana unde am si stat o perioada alaturi de pictorul Grigore Popescu. Eram unul dintre ucenicii dansului, am urcat pe schela, am stat in chilia nr 33...
Au trecut anii...dar nu am sa uit niciodata perioada petrecuta la Sf Ana, cea mai frumoasa a vietii mele, cand m-am simtit cel mai aproape de D-zeu. Imi doresc mult sa revin... Pana atunci as vrea sa trimit cateva acatiste si in plus as vrea sa primesc sfaturile duhovnicesti ale maicutelor. Se poate? Cum? Astept raspuns grabnic. Doamne ajuta!
Eduard Tomaziu din Pitesti

Stimate d-le om bun , va trimit alaturat un document care rezulta starea mea de sanatate, daca va mai trebuie si alte documente puteti sa mi-le cereti si eu va trimit, sunt tare bolnav ,iar saracia este ca peste tot la ia acasa,, eu traesc din medicamente, sunt persoana cu handicap accentuat, ma rog bunului dumnezeu sa va dea sanatate si sa va rasplateasca asa cum stie el, pt ajutorul pe care il veti face pt mine, si va cer iertare pt deranj, Doamne ajuta,, am cont la raiffaisen bank cu nr ro93rzbr0000060001059026 in lei , mihai feraru.
tel 0764807565

As dori si eu cateva informatii despre cazare,daca se poate.....va multumesc...DOAMNE AJUTA!

Hristos a Inviat!
Manastirea Sfanta Ana este situta in Orsova,fiind ctitorita de vestitul gazetar interbelic Pamfil Seicaru ca multumire lui Dumnezeu pentru salvarea sa minunata petrecuta in acele locuri in timpul luptelor desfasurate in primul razboi mondial.
Este minunata!
Pr.Vasile Cristian Nita www.faptelecredintei.ro/pelerinaje.php

Aceasta manastire Sf.Ana e una din cele mai frumoase manastiri. As vrea ca fiecare dintre voi sa viziteze aceasta manastire.Doamne ajute!!!

neconcludent,mai multe info
episcopia severinului?

Scrie în caietul de impresii