Scrie și tu în caietul de impresii!

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace pe parintele Arsenie Papacioc!A fost un mare duhovnic al Romaniei!

Blagosloviti si iertati! tare mult as dori sa ajung la Manastirea SF. MARIA, si sa iau si eu o binecuvantare de la PR. ARSENIE PAPACIOC.II doresc sfintiei sale multa, multa sanatate, multi ani!!!!!!!!!!! avem toti nevoie de sfintia sa si de rugaciunile sale. cu ajutorul acestor mari duhovnici ne mai tine Dumnezeu si pe noi..........iiertati-ma. as dori sa stiu cand va primi lume sf sa.

Pe data de 11 august 2010 am ajuns la Manastirea Sf. Maria si Dumnezeu a vrut sa primesc binecuvantare de la parintele Arsenie Papacioc. Dansul a implinit pe 15 august 97 de ani. Sa-i daruiasca Dumnezeu sanatate si putere sa se roage in continuare pt. noi pacatosii. Andreea

STARETA STAVROFORA SEMFORA GAFTON-0241735614-0241735449.

01/09/2008 19:35 "Salvati-l pe Matei Vasile
Matei Vasile are numai 8 ani si sufera de leucemie acuta limfoblastica.
El este deja sub tratament cu citostatice.
Posibilitatea lui de vindecare este in mana tuturor semenilor nostri.
Va rugam, daca puteti, sa-l ajutati, dupa posibilitati, cu o suma de
bani pe care o puteti depune prin:
Fundatia “Sfantul Ierarh Calinic”
Cont: Lei RO46 RZBR 0000 0600 0638 3620
EURO RO61 RZBR 0000 0600 0638 3641
Raiffeisen BANK – Ag.Apusului, Bucuresti, Romania
“Pentru Matei Vasile”
Telefon de contact:
FIX: O372939069;
GSM 0726/488.768;
E-mail: sfantul_calinic@yahoo.com
Vom face public in presa gestul si numele dumneavoastra.
Cu respect, Eugenia Enescu

Cautati pe Google Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic"" Autor: Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic"

Lumina de pe chipul Parintelui,blandetea si bunatatea sa,ne fac sa fim smeriti si sa ne plecam genunchii si fruntile in fata unui ma re duhovnic si slujitor al Biserici noastre ortodoxe Veniti la Mrea.Sf. Maria pentru a va incalzi sufletul si trupul la "candela vie" aprinsa de Parintele Arhimandrid Arsenie Papacioc care la cei 94 de ani nu pregeta in a asculta neputintele si nevoile fiecaruia si a da sfatul potrivit.


va rog sa-mi faceti o slujba tare ca Andras sa se intoarca la mine cit mai repede si sa-si rezolve datiriile citre firma daca nu risc sa rimin fara casa.
va rog-am mare nevoe de ajutorul dv, urgent,ca casa mea este in pericol din cauza lui .
Daca va trebui sa fac si eu ceva dinacast scop va rog scrieti-mi ori sunati-ma prin telefon Va multumesc

as dorii si eu niste litografii, cu sfinti

Duhovnicul Sfintei Manastiri cu hramul Adormirea Maicii Domnului este din anul 1976,Prea Cuviosul Parinte Arhimandrit Arsenie Papacioc unul dintre marii duhovnici ai Ortodoxiei,nascut in 1914 in satul Misleanu,comuna Perieti,judetul Ialomita.
Daca ajungeti pe litoral,ganditi si la sufletul Dumneavostra,si din Eforie Nord dupa 3 km. veti intalni la Techirghiol, Raiul!
Pelerinaj binecuvantat!
Pr. Vasile Cristian
Parohia Cosambesti, Jud.Ialomita

vreau si eu o icoana cu sfinta paraschiva...

Frumos.Iti da o senzatie de liniste cand ajungi acolo. Merg acolo sa ma spovedesc. Vad o gramada de oameni credinciosi, cuprinsi de spiritul locului si iti transmit starea aceasta. Mama mea mi-a spus ca mai demult a fost sa se spovedeasca la Pr.Arsenie si la sluja Sf. Liturghii se uita la Parintele ce oficia slujba. A avut un moment cand i s-a parut ca are fata de inger(cu aura), cu ochii rosii, o privire patrunzatoare. Mama a ramas marcata. A zis si altora insa multi sunt necredinciosii. Eu o cred. Pr.Arsenie nu mai e ca in tinerete(fizic), insa in privirea dansului a ramas acea sclipire vesnic tanara. Mie, nu stiu de ce, mi-e rusine sa ma uit in ochii dansului. Cred ca ma sint prea pacatos sa o fac. Concluzia e ca de fiecare data cand am plecat de acolo eram mai usurat sufleteste si mai vesel.Plecam razand de bucurie. Doamne ajuta!

manastirea aceasta stiu sigur ca are ceva deosebit.atat biserica cat si restul incintei ofera atmosfera si echilibrul de care ai nevoie.Biserica fiind destul de mica provoaca la o intimitate unica si irecuperabila.Ce e drept nu stiu in ce fel te primeste cuvioasele maici dar cred ca Harul Sfantului DUH daruieste obstei putere sufleteasca si trupeasca.Eu am ramas surprins in mod placut,sunt si teolog,cand m-am rugat acolo in 2003.Am vizitat muzeul Manastirii si mi s-a dat dovada ca acolo sigur este un focar religios plin de intelepciune,dragoste si cultura.Dumnezeu sa ne ajute.eu sper sa am parte si de trairea unei sfinte slujbe aici.Intregii obsti monahale-HRISTOS CU NOI.

Scrie în caietul de impresii