Scrie și tu în caietul de impresii!

Am nevoie de un raspuns sigur sau de un numar de telefon de la cineva care a fost la manastire de curand si stie sigur daca parintele Siluan Ionascu este acolo.

27 oct 2014,am fost ieri acolo,fiind sarbatoare mare,din pacate a avut loc un incendiu destul de mare la chili,au ars 8 camera,s ar parea de la central termica,si aceasta a ars,asa ca vine iarna si nu stiu ce vor face....scuze,chiliile sau camerele de la etaj

Aceasta manastire exista datorita preotului Antonie lita si a tuturor crestinilor care l-au sustinut pana la capat si al sustin si in continuare la construirea altei manastiri cea din Com Silistea Gumesti din jud Teleorman.pt ca a fost silit ca plece de acolo din cauza Ps Teodosie Snagoveanul pe timp acela era ex patriarhiei acm este ps tomisului,si asa sa ajuns la schimbarea staretului.acum nici nu se mai pom de de el,rusine tuturor care cred ca aceasta sf manastire sa construit de alti ctitori....

eu consider ca parintele Antonie Lita a avut un aport URIAS la construirea Manastirii.Dumnezeu sa-l binecuvinteze,sa-l tina sanatos si sa se roage pentru noi pacatosii.

Nu stiu ce se intampla la aceasta manastire. Unde este staretul Lazar? A fost schimbat?

La Manastirea Sfantul Antonie cel Mare din Malaesti este foarte frumos. Se fac slujbe frumoase, se construieste, mai e mult de munca. Staret este protos. Lazar Nan, un calugar energic, deosebit.

Primul staret al Manastirii Sfantul Antonie cel Mare de la Malaestii de Jos a fost Antonie Lita, care provenea din obstea Manastirii Crasna, judetul Prahova. Este un lacas special.

In localitatea unde se aflã manastirea a existat un castru care dateaza din vremea stapanirii romane.
Manastirea Sfantul Antonie cel Mare din satul Malaestii de Jos, judetul Prahova este un lacas deosebit, asezat pe malul Varbilaului, intr-o vale frumoasa. S-au realizat multe aici, dar la fel de adevarat este ca e mult de munca. Dar obstea e tanara iar staretul PETRU este un om cu mare dragoste de cele sfinte si nu ma indoiesc ca va reusi.
La aceasta manastire se poate ajunge foarte usor, din DN 1A, fiind aproape de manastirea Zamfira, cea cu pictura lui Nicolae Grigorescu. Se mai poate ajunge de la Slãnic Prahova ºi dinspre Plopeni.

Scrie în caietul de impresii