Scrie și tu în caietul de impresii!

Doamne ajuta Preacuvioase Parinte Staret,
Ma numesc Parintele Alin Ioan Popa si sunt preot misionar in parohia Sölvesborg ,Suedia. Va scriu cu toata credinta si nadejdea in Dumnezeu ca poate o sa ne raspundeti.
Cu ajutorul Lui Dumnezeu am primit din partea primariei din orasul nostru un teren de 2500mp pe care dorim sa construim o Bisericuta modesta din lemn in stil traditional Maramuresan. Aceasta Bisericuta va fi prima din Europa de Nord de acest fel de aceea avem mare nevoie de ajutor ca sa o putem construi. Avem o situatie destul de grea pentru ca slujim intr-o capela funerara protestanta si suntem nevoiti sa ne strangem de fiecare data toate lucrurile din Biserica dupa fiecare Sfanta Liturghie. Ne dorim foarte mult sa avem un lacas propriu de inchinare care va fi o oaza de liniste si pace pentru toti romanii care vor veni sa se inchine. Indraznim sa va cerem ajutorul si poate ne puneti si pe noi in legatura cu niste sponsori care ne pot ajuta cu cat de putin indiferent sub ce forma va veni donatia.Ea poate veni si sub forma de materiale de constructie.Pentru mai multe informatii despre noi puteti intra pe site-ul parohiei noastre www.parohia-solvesborg.se
Tel.0046737742841 Pr.Alin Ioan Popa
Daca este nevoie de acte care sa certifice ca existam putem trimite tot ce este nevoie.Noi o sa trecem la ctitori pe cei care vor ajuta si ii vom pomeni in permanenta la Sfanta Liturghie. Va multumim mult si Bunul Dumnezeu sa va intareasca si sa va daruiasca sanatate.
Va multumesc mult si va rog sa ne pomeniti si pentru noi.

COD-227295

STARET ARHIMANDRIT PAVEL NICOLAESCU.TELEFON-0252342565.

Scrie în caietul de impresii