Scrie și tu în caietul de impresii!

Am fost astazi 24 mai 2022 la mănăstirea Turnu din Vâlcea și în afara de peisajul superb,nu pot spune că am rămas impresionată
Am vizitat mănăstirea dar nu am văzut nici un program cu slujbe,probabil nu se țin,; era istoricul mănăstirii și atât.
Nici lumânări nu am putut cumpăra,nu era nimeni
Langa mănastire se mai construiește o biserică

Pelerinaj la manastirea turnu rosu jud sibiu grup 4persoane cu plecari din jud Timis caras severin in fiecare duminica Adrian 0727932947

Este un loc parca rupt din rai, mai ales ca eu am avut duhovnic pe parintele Neofi ,un om deosebit care a adus la mantuire multe suflete napastuite si de care vad eu ca nimeni nu aminteste!!!

As dori si eu sa iau legatura cu FRATELE DUMITRU DE LA BUCATARIE.
florynsmart@gmail.com

vreau sa ajung acolo pana la Craciunul 2012 sa cer iertare parintelui Damaschin si staretzului pt ca nu le-am rezolvat mai repede problemele.

sper sa nu va suparati, eu nu am fost la manastirea turnu,dar eu cred ca desi ar fi adevarat ce spune dl. doru,Dumnezeu se uita la sufletele acelor calugari,care dupa cum s-a precizat mai sus,se roaga pt noi toti pacatosii,ci la sufletul lor si la trairea lor .cati dintre pustnici si alti mari traitori faceau dus in fiecare zi? la judecata cea de obste oare ce vom fi intrebati?poate ca or avea hainele murdare, dar sufletul le este curat,nu ca al nostru.multa pace sufleteasca tututror.

Cum ajung din Fagaras la manastirea Turnu

Doamne ajuta!
Merg la manastirea turnu la slujbele sf maslu.
Rugamintea mea este daca cineva ma poate ajuta cu o informatie despre plecarile din ploiesti la manastirea cotmeana dupa data de 10 oct 2011.
elenastoicad@yahoo.com
va multumesc

PARINTE DORU: AM IMPRESIA CA VA MIROSEAU PACATELE PERSONALE, NU CALUGARII MANASTIRII (MANDRIA SI INGRIJIREA EXCESIVA DE TRUP, DE IMAGINEA PERSONALA);

OBISNUITI SA CAUTATI MAI MULT LA CELE EXTERIOARE, DECAT LA ESENTA (LA CEEA CE ESTE MAI IMPORTANT)

VEDETI PAIUL DIN OCHIUL ALTORA SI NU PUTETI VEDEA BARNA DIN OCHIUL PERSONAL.

CINE NU-SI PRIVESTE PROPRIILE PACATE VEDE PE ALTII PACATOSI

M-REA SAMBATA DE SUS - CURTEA DE ARGES ––TRANSFAGARASAN
25-26 iunie
Ziua 1: Plecare la ora 06:00 pe traseul Bucuresti – Pitesti – Curtea de Arges – Vidraru – Transfagarasan – Balea Lac – Sambata de Sus – Calimanesti – Rm. Valcea. Obiective de vizitat: Corbii de Piatra – Hram Sf. Apostoli Petru Si Pavel, M-rea Curtea de Arges – Moastele Sf. Filofteia, Cetatea Poienari, Lacul Vidraru, Balea Lac si Cascada, M-rea Sambata de Sus – cazare (intre 10-15 ron/pers).
Ziua 2: Participare la Sf. Liturghie si se continua traseul spre Palatul Bruchental din Avrig, Defileul Oltului, M-rea Cozia, M-rea Turnu. Sosire - Bucuresti in cursul serii.
SERVICII INCLUSE: - transport cu autocarul; - ghid din partea agentiei; - insotitor de grup;
SERVICII NEINCLUSE: – cazarea (intre 10-15 ron/pers)
PRET: 95 LEI/PERSOANA
DETALII LA: http://www.alidaholiday.ro Adresa: Sos. Pantelimon, nr. 227, bl. 70, sc. 2, ap. 59, interfon 59, sector 2, Bucuresti Telefon: 021.250.83.33 E-mail: office@alidaholiday.ro rezervari@alidaholiday.ro

M-REA DEALU - PESTERA IALOMITEI – CABANA BABELE
03 septembrie
Ziua 1: Plecare la ora 06:00 pe traseul Bucuresti Targoviste –Fieni – Sinaia – Ploiesti. Oprire la Cetatea si M-rea Dealu Participare la Sf. Liturghie, Izvoarele de la Scropoasa, Cheile Orzei si Cheile Tatarului, Pestera Ialomitei – Biserica in munte, Cabana Babele din M-tii Bucegi, M-rea Sinaia, M-rea Turnu. Sosire - Bucuresti in cursul serii.

PRET: 65 LEI / PERSOANA

DETALII LA: http://www.alidaholiday.ro
Adresa: Sos. Pantelimon, nr. 227, bl. 70, sc. 2, ap. 59, interfon 59, sector 2, Bucuresti

Telefon: 021.250.83.33
E-mail: office@alidaholiday.ro
rezervari@alidaholiday.ro

SERVICII INCLUSE:
- transport cu autocarul;
- ghid din partea agentiei;
- insotitor de grup;

MANASTIREA-TURNU,LOC.CALIMANASTI-COD-245600

STARET IOANICHIE TRIFA.TELEFON-0250750851.

Manastirea Turnu este una dintre cele mai frumoase Manastiri din Valcea, cu oameni calzi si primitori, conditii de cazare foarte bune pe timp de vara. Preotii sunt extraordinari si primitori si calzi. Merita sa mergeti, eu fac pelerinaje acolo de cateva ori pe an si oamenii pe care i-am dus au ramas impresionati. Pelerinaje_ro@yahoo.com

"Am fost la manastirea turnu si nimic nu este adevarat din ce a spus acel domn,Doru.Nici manastirea nu este jegoasa nici calugarii jegosi.Am vazut in jur de 17 calugari,am vorbit cu parintele staret o jumatate de ora si nu am vazut nici un jeg.Aveti grija domnule Doru ce vorbiti,mai ales daca sunteti preot.Si chiar daca ar fi fost adevarat nu trebuie sa judecati.E mare pacat sa judecati niste calugari care ziua si noaptea se roaga pt. intreaga lume.Hristos a pus calugaria in varful Scipturii.Va rog sa nu mai judecati."

Anul trecut (2007) la sfarsitul verii am fost la Manastirea Turnu.Am plecat pe jos de la Cozia, din ultima statie de autocar.
Pana sa ajung la manastire a trebuit sa ma impotrivesc si sa rezist unor curenti foarte puternici de aer ce strabateau printre stancile Coziei si purtau cu ei un nisip ca de stanca faramitata. In timpul calatoriei, fata imi era biciuita de acest nisip putrat de curenti, de parca toate pacatele pe care le facusem pana atunci se impotriveau ca eu sa ajung la manastire.
Cand am ajuns si am intrat in curtea Manastirii, am simtit o pace foarte linistitoare. Am vizitat manastirea, am vazut chiliile, am urcat la etaj acolo. Totul era foarte de linistit iar urechile mele inca mai vuiau de la drum. Mi-am cumparat o psaltire si am plecat din manastire, privind inapoi.
La intoarcere, curentii parca incercau sa ma poarte pe aripile lor...
A fost o experienta de neuitat!

jalnic,daca un preot are un asa limbaj ce pretentii sa avem la oamenii simplii noi pacatosii?sa fim seriosi!e posibil ca un preot sa "Judece"niste bieti calugari?rog oamenii care au vizitat aceasta manastire asteptam imprasii!refuz sa cred ca ce este scris mai sus este adevarat.

am fost in urma cu doi ani acolo cu un grup de elevi si am gasit cel mai mare jeg din toate manastirile din sud pacat manastirea ii faina calugari jegosi puteau nespalati vai de ei
parintele staret sa ia masuri nu fac cinste biserici ci rusine
fratilor spalati-va

Scrie în caietul de impresii