Mănăstirea Văratec

Văratec... unul dintre multele \"tinde ale raiului\" cum frumos denumea Parintele Teofil Paraian manastirea. Am vazut cu ochii si am simtit cu fiinta. Sarace ar fi cuvintele care sa incerce sa spuna despre culmile de simtire pe care ii poate fi dat sufletului sa ajunga, aici la Varatec, ori la Neamt, ori la Sihastria, ori la Prislop si in alte multe, multe locuri. Fericiti cei care au inteles frumusetea si adevarul vietii monahale. Dumnezeu sa-i ocroteasca si sa-i bucure nesfarsit, iar noua, celor din lume, sa ne dea discernamantul si vointa de a ramane mereu pe calea binelui.

Mihaela, 24 martie 2006


Scrie în caietul de impresii

Ultimele 10 impresii

Vezi toate impresiile
 1. Mănăstirea Văratec
  Doresc să merg eu cu mama mea în pelerinaj, pentru 2zile la această :"SF.MÂNĂSTIRE VARATEC"! Și doresc dacă cineva mă poate ajuta cu un nr.contact, pentru a obține informați dacă putem fi cazate 1-2nopți ? Vă mulțumesc anticipa, să vă fie asculate rugăciunile și pași numărați din pelerinajurile pe care le faceți la Sf.Mânăstiri, ce sânt perlele din Raiul Sfânt.
 2. Mănăstirea Văratec
  Doamne ajuta,
  Dorim sa venim in vizita la manastire in luna Iunie, nu stiu exact ziua, aducem cu noi(familia noastra compusa din sot, sotie si 2 fete) un parinte batran din strainatate care vrea sa viziteze .Am dori sa ne spuneti daca putem dormi o noapte la dvs si la ce ora este Vecernia , de obicei.
  Multumim anticipat
  cu iertare
  Rodica Bondar
 3. Mănăstirea Văratec
  O oaza de liniste si har divin. IISUS in "CELULA"....
  Un paradis al frumoaselor flori de "NUMAUITA".....O GURA DE RAI.
  Imi doresc sa revin ....si sa raman DEFINITIV.
  Astept raspuns.
 4. Mănăstirea Văratec
  Vrem sa ajutam maicutele prigonite
 5. Mănăstirea Văratec
  Am fost la Manastire si am gustat din serbetul gustos pe care il prerarati dupa o reteta secreta...nu ne impartasiti si noua acest secret...
 6. Mănăstirea Văratec
  doresc ajutor de la dumneavoastra vreu sa vin cu familia in perioada 31 iulie 1 august 2014
 7. Mănăstirea Văratec
  PT MIRELA
  ADRESA MANASTIRI ESTE:
  MANASTIREA VARATEC NEAMT
  COM AGAPIA
  SAT VARATEC COD 617013
  JUD NEAMT...TEL 0040233416333
  DOAMNE AJUTA!!!
 8. Mănăstirea Văratec
  Este intradevar un loc binecuvantat de Dumnezeu, oricat de ateu ai fi, in momentul cand ajungi in acest loc mirific, te strabat fiorii puterii Celui de sus. Am vizitat de nenumarate ori manastirea si totdeauna mi-am incarcat bateriile aici. Un singur regret am si anume ca si aici, exact ca si in viata noastra civila, viata maicutelor nu este chiar ceea ce pare, si aici este o lupta permanenta pentru PUTERE, si aici sunt maici carora le-ar sta mult mai bine in viata civila... MARE PACAT.
 9. Mănăstirea Văratec
  As dori va rog frumos o adresa sa pot scrie din italia,parintelui de la manastirea Varatec.Va multumesc!
 10. Mănăstirea Văratec
  este un loc mirific!!!sa aiba d-zeu grija de acest loc binecuvintat si de preafericitul parinte catana constantin!!!sa ajunga 100 de ani!!!

 Vezi toate impresiile

Scrie în caietul de impresii