Scrie și tu în caietul de impresii!

Doina, din cate sstiu un mirean poate citi cam o catisma pe zi maxim 3 ,dar totusi sa aiba blagoslovenie de la duhovnic, pentru ca sunt oameni care citesc fara povatuitor pasltirea cu gand rau, pentru ca sunt psalmi adresati impotriva vrajmasilor si un nestiutor se poate ruga pentru raul celor cu care a avut anumite neantelegeri, cand de fapt acele pasaje sunt impotriva dracilor, adevaratii nostri vrajmasi si nu a semenilor nostri.

http://www.manastireaviforata.ro/arh_dosoftei.html

Va rog, dac[ puteti sa ma lamuriti si pe mine cum trebuie citita Psaltirea. Am inteles ca se citesc doar un anumit numar pe zi, in ce zile, la ce ore, cine iti spune ce sa citesti?
Cand si unde poti da Psaltire la Manastiri, cand se citesc ele, sau tot ce puteti sa-mi spunetie binevenit.
Doamne ajuta!

Adevarat ca este o Sf. Manastire foarte frumoasa. Am vizitat acasta manastire cu foarte multi ani. Si azi mai pastrez pristolnicul cumparat de acolo alaturi de amintirea unui loc minunat.

rectific la rd. 2 si 3: ”tatal meu, care era impotriva spovedaniei”.

Am fost primiti foarte bine de maicutele de la Viforata de Pastile 2011.
Dar cel mai imporatnt este ca s-a intamplat o minune: tatal meu, care nu era impotriva spovedaniei, dupa o vizita prin cimitirul manastirii, a mers si el si s-a spovedit la parintele manastirii.
Multumim lui Dumnezeu pentru aceasta minune, si maicii starete Mihaela, impreuna cu maica Ileana, pentru primire.
O sa revin aici pentru a arata si altora acest loc frumos :)

ICOANA SF.GHEORGHE-FACATOARE DE MINUNI.PARTICELE DIN MOASTELE SF.GHEORGHE,SF.VLASIE,SF.HARALAMBIE.

COD-137007HRAM-SFANTUL GHEORGHE,SFANTUL PROROC ILIE-paraclisul.

Manastirea Viforata, situata aproape de Targoviste, este o bijuterie a artei eclesiastice din Tara Romaneasca.
Istoric, amplasare, muzeu, icoana facatoare de minuni a Mare Mucenic Gheorghe.

Site oficial: http://www.manastireaviforata.ro/

STARETA STAVROFORA MIHAELA GRAJDEAN.TELEFON-0245226548.

E o manastire extrem de frumoasa,un loc de liniste sufleteasca!

Viforata este manastirea inimii mele. Si eu am simtit aceeasi senzatie de plutire dupa spovedire acolo. Cine imi poate spune mai multe despre preotul Modest care a slujit la manastire imediat dupa Revolutie?

Am pasit cu smerenie in acest lacas de spiritualitate ortodoxa si sper ca multi dintre semenii nostri sa descopere acest loc sacru.
As dori sa aflu mai multe amanunte cu privire la scrierea aflata pe o piatra dreptunghiulara, postata pe peretele exterior al bisericii."Scrierea cifrata" prezenta pe piatra tombala mentionata poate constitui un element de atractie turistica pentru calatorii romani sau straini ce vor poposi aici.

Dan

La Viforata m-am spovedit impreuna cu prietena mea la un preot calugar de acolo ,am inteles ca a fost la muntele Athos ,s-au ceva de genul asta.cert este ca odata iesiti de la scaunul spovedaniei ,efectiv pluteam si parca nu mai calcam acest pamant. Am promis ca mai mergem in apropierea craciunului sa ne impartasim.

Un adevarat colt de rai. Ne-a invrednicit Domnul sa ne inchinam in acest Sfant lacas si sa ne bucuram de dragostea soborului de maici.

Cu toate ca sunt din Targoviste nu am ajuns inca la Manastirea Viforata insa imi doresc foarte mult caci am auzit ca este foarte frumos acoo.Sper sa pot ajunge

Aici la manastirea Viforata se afla o icoana facatoare de minuni a SF. Gheorghe. Ce impresii mai poti sa exprimi dupa o astfel de intalnire.... Bunatatea cu care este intampinat orice calator face din aceasta manastire un adevarat colt de rai. Eu din nestiinta si din graba am stat doar 15 min acum 5 ani, dar amintirea acesei vizite ma urmareste de fiecare data cand ma gandesc la o manastire. Daca sunteti in apropiere de Targoviste merita vazuta aceasta oaza de spiritualitate.

Scrie în caietul de impresii