Scrie și tu în caietul de impresii!

Am fost azi acolo.
E ffff frumos.
????

Am fost azi sus la Horăicioara și am rămas profund marcat.
E ffff frumoasă cu tot ce are.
Bunul Dumnezeu să- mi ajute sa mai pot merge ????

Un loc linstitor. Imi pare rau ca nu pot ajunge mai des. Un parinte lasat de Dumnezeu in acele locuri sa aiba grija de noi. Doamne ajuta!

am 21 de ani dar nu am vazut pana acum asa ceva.ff frumos traseul pana acum.astazi 18.03.2012 am fost la Manastire si am f foarte impresionata si cu bratele deschise.imi pare rau ca nu am putut ramane caci am servici .COLTUL MEU DE RAI ASA POT NUMI MINUNATIA DE ACOLO DE SUS merge-ti ca nu aveti nimic de pierdut..DOMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE.DAOMNE AJUTA.

eu cred, ... eu cred asa ca Manastirea Horaicioara este cea mai frumoasa . Eu merg foarte des acolo ,nu destul de des pe cat as vrea . Staretul de acolo Pr. Antim este un om deosebit foarte intelegator si calm .Cred ca este singura manastire cu 2 monahi. Acolo este o liniste deplina ,care te imbie ,te linisteste . Am inceput sa mergem acolo din 2002 ,si de atunci mergem cam de 5-6 ori pe an si ne simtim foarte bine.
ma bucur foarte mult cand merg acolo ,si ma bucur ca am intalnit niste oameni minunati : Pr. Antim , Pr.Iacob si sora Emilia (care din pacate nu mai este la M-re Horaicioara)

imi doresc din tot sufletul sa mai ajung la Schitul Horaicioara dar pana atunci le transmit parintilor de acolo multa sanatate , forta de munca ( stiu sigur ca au nevoie .... ) si un mic , mare pupic pentru fratele ioan de la sora lui mai mica

Un colt de rai, un loc unde totul este intr-o ordine desavarsita, unde sufletul il simte pe Bunul Dumnezeu atat de aproape... Am ajuns anul acesta pentru prima data si pot sa spun ca este un loc binecuvantat. Daca vreti sa vedeti ce inseamna binecuvantare, mergeti la Horaicioara! Doamne-ajuta!

STARET IEROMONAH ANTIM GEMANAR-TELEFON 0233246326.

Pt Claudia:

Claudia, nu stiu daca ne putem ruga pt. tine.Te-ai gandit ca poate Dumnezeu nu vrea ca tu sa mai fii cu acel barbat, intrucat el este casatorit?

ma numesc Claudia si de 2 luni sunt despartita de prietenul meu Lucian pe motiv k vb lumea prea mult de noi el fiind casatorit k sa zicem, nu stiu dak ma intelegeti, va rog spuneti o rugaciune si pt mine.

Am fost de cateva ori la acesta manastire si nu pot sa spun decat ca as dori sa revin de cat mai multe ori.Acolo realizezi cu adevarat cat de departe suntem de ceea ce ar trebui sa ... fim

Raspuns pt. Ely!

Comuna Crãcãoani, Sat Poiana, Jud. Neamþ, cod postal 617145.

Telefon: 0233/246210

As dori si eu adresa sa pot trimite acatist...sa fiti binecuvantati...

Un loc minunat, unde te simti aproape de Dumnezeu !
Anul acesta am fost in ziua de Pasti ! Se poate spune ca acolo este Raiul !

Este foarte frumoasa.
Noi am facut praznic si am dormit la acesta manastire.
Nu este prima data cand mergem.

Am citit impresiile dumneavoastra si sunt perfect de acord, cea mai multa liniste sufleteasca am simtit-o cand am ajuns acolo la Schitul Horaicioara .Am simtit acolo acea puritate pe care rar o intalnesti si chiar ca si altii dinte dumneavoastra m-am simtit ca si acasa.
Doamne ajuta!

Dintre toate manastirile din Moldova la Manastirea Horaicioara m-am simtit cel mai aproape de Dumnezeu.Acolo pe varful muntelui te simti aproape de El.Fratele Emilian este un om deosebit care m-a impresionat foarte mult.

Un loc minunat... Mi-e dor sa ajung din nou...acolo...la vulturi...

Prima data cand am fost la Horaicioara a fost a treia zi de Paste anul 2007,am fost cu toata familia pentru ai face o surpriza fratelui nostru Ioan.Acolo am intalnit si pe parintele Antim si fratele Emilian.Am fost foarte bine primiti si tratati......chiar peste asteptari.Dupa aia primul concediu care l-am avut am mers la Horaicioara,unde am stat 1 saptamana.Este ceva de vis acolo....ceva ce nu va puteti inchipui,am mers si pe munte,am si muncit de am facut bataturi in palme,am vazut ce inseamna viata in manastire...........nu voi uita niciodata acel loc si va sfatuiesc sa mergeti si nu veti regreta.Horaicioara va ramane mereu in gandul meu si ori de cate ori voi putea voi trece pe la aceasta manastire.

Daca-l cauti pe Dumnezeu si vrei sa-L vezi in creatia Sa, mergi la Horaicioara. Nu este mai multa liniste in alta parte si simti ca pamantul e sfant si vazduhul incarcat de rugaciunile parintilor nostri, care au vietuit acolo.

"coltul meu de rai..asa se poate defini schitu Horaicioara"

Schitul Horaicioara este ceva unic pentru cei ce-l cunosc.

Hramul este "Izvorul Tamaduirii"...

Din toate manastirile pe la care am mers, Horaicioara e cel mai aproape de sufletul meu si ma simt ca acasa cand sunt acolo. Nu cred ca se uita vreodata un loc ca acesta. Daca puteti sa mergeti...mergeti ca nu stiti ce pierdeti.

Scrie în caietul de impresii