Scrie și tu în caietul de impresii!

DOAMNEA AJUTA,Va rog sa ma ajutati cu un nr'de telefin a unei persoane cu care sa pot lua legatura daca se poate mai repede ,ca sa va expun necazul meu si sa ma puteti ajuta .Amin.

Exista posibilitatea de cazare pe aproximativ 3 luni in schimbul muncii si niste bani(putinul pe care il am sa dau) doresc sa tin post cu apa prelungit pentru vindecare(sanatate). De asemenea daca exista posibilitatea de cazare exista dusuri(apa calda) la aceasta manastire?Multumesc anticipat!

impresia e foarte buna,urmare vreau o noua vizita pentru mai mult timp. pentru detalii vreau un nr de telefon de la schit pt a lua legatura mai usor. multumesc mult!

STARETA MONAHIA MARIA POPA.TELEFON-0788039183.

Imi cer iertare ca indraznesc, dar nu am gasit alta forma de a lua legatura cu Sfintiile voastre. Va rog din suflet, daca vreti sa ma ajutati. As dori sa imi dati si mie slujba Sfintului Antonie de la Iezeru Vilcea. Stiu ca se praznuieste peste citeva zile dar poate nu e totusi prea tirziu...Daca aveti in format electronic cred ca ar fi usor pentru toti, daca nu, daca va rog din suflet sa mi-o trimiteti prin posta...Va platesc tot ce aveti nevoie. Va rog!
Si va rog sa ma iertati de indrazneala!
Silvia-Georgiana

Scrie în caietul de impresii