Scrie și tu în caietul de impresii!

Dupa anii 90 , acoperisul a fost foarte afectat si stricat ,ajutorul a venit si printr un olandez care a adus lumanari si cruciulite ,medalioane care sau vandut , sa strans o suma de bani consistenta cu care sa reparat renovat in intregime acoperisul bisericii. Dumnezeu sa binecuvinteze pe toti cei ce au contribuit la repararea acoperisului ,iar cei ce nu Mai sunt , Dumnezeu sa ierte si odihneasca sufletul lor .

doamne ajuta
am o mare rugaminte sunt mama unei fiice de 19 ani pe nume antoaneta-nicoleta, am rugaminte respectuoasa a ma ajuta a va ruga cu putere alaturi de mine mama iuliana pentru vindecarea si intoarcerea fiicei mele catre familie, mama bunici matursa cu bunatate sa comunice cu noi sa nu mai minta sa nu se mai ascunda sa nu mai mearga sa aiba legaturi cu dl adrian si dna ioana sa isi gaseasca linistea sufleteasca si drumul ei in viata la facultate sa se departeze de adrian si ioana sa isi gaseasca locul ei in societate si la facultate, va rog mult ajutati ma. am dat peste tot rugaminte, as dori sa trimit acatist pentru rugaciune si la dvs am nevoie de multa rugaciune si de multa putere duhovniceasca ca sa salvez starea de sanatate in care se gaseste fiica mea antoaneta nicoleta sa o pot indeparta de acesti oameni adrian si ioana sa isi poata reveni si vindeca de starea in care se afla . doamne ajuta nr meu de tf este 0727862514, iar email meu iulianacpopa@yahoo.com

Nasol ca v-ati facut o idee atat de gresita despre crestinism si felul in care trebuie aplicat in vietile noastre. Mai bine ati face sa incepeti sa citii adevarata biblie si nu tot felul de traduceri care au deviat de tot de la adevar. Doar unul dintre ele fiind faptul ca prin termenul care la noi s-a tradus "virgina" in scrierile vechi era echivalentul cuvantului fata tanara - sau fetita...astfel totul s-a inteles gresit. Aveti grije ce credeti si nu luati totul de a gata fara a cerceta putin.
Va doresc numa bine:)...si fie ca lumina adevarata sa iese la suprafata!

as vrea sa trimit un salindar ( imi cer scuze daca nu am scris corect dar nu am facut niciodata pana acum) pe un an de zile pentru tata care a murit pe data de 5.11.2004, si nu stiu cum sa procedez.
Va rog sa-mi spuneti pasi, si binenteles daca se poate.
multumesc

Scrie în caietul de impresii