Scrie și tu în caietul de impresii!

Buna seara,
Va rog frumos, ma poate ajuta cineva cu o informație , in ce zile se face slujba și de la ce ora se tine ? Slujba cât durează? Se poate merge și cu Bebeluș de 4 luni? Va mulțumesc . Un nr de contact se poate?
Doamne ajuta .

...ceva de vis! Impresionant tot! Multe lucruri bune mi s-au intamplat de cand am fost acolo! Foarte frumos mesajul de la primire si adevarat, la plecare. Multa sanitate si sper sa ne revedem ...

cine are vre-un nr de tel de la manastirea aceasta?

Un loc deosebit,in mintea mea asa se intuchipeaza RAIUL.Mergeti oameni buni VDETI si SIMTITI ! Acolo mi e gindul f.des numai ca locuiesc la aprox.700 km

Cu voia Bunului Dumnezeu am păzit pe aceste locuri de mai multe ori.L am cunoscut pe vrednicul de pomenire părintele staret Visarion care a trecut la cele veșnice mult prea repede decât ne-am fi așteptat.Era un om în primul rând apoi un călugăr deosebit.Îi regret trecerea la cele veșnice asa de repede pt. că era deosebit.La el găseai un cuvânt bun la momentul potrivit când aveai cel mai mult nevoie.Lângă el te simțeai ocrotit.cuvintele lui erau de aur.
....
Acum mergem din când în când ori de cate ori putem si bineînțeles la mormântul părintelui lăsăm o lacrimă di o rugăciune.
....
Vă îndemn să mergeți...nu veti regreta...ci veti fi cu siguranță folositi.

As vrea sa va intreb daca stiti cat este un pomelnic de un an de zile

4/12/2014 15:02 "buna ziua as dori sa ajung la manastirea frasinei cum pot sa ajung" Autor: ADRIAN
daca nu ai aflat inca
trebuie sa ajungi in Ramnicu Valcea , si de acolo din autogara sunt autobuze aproape din ora in ora, eu am avut o urgenta si am mers cu taxiul din gara cu doar 25 sau 30 lei, cu autobuzul e doar 5 sau 6 lei Doamne ajuta

buna ziua as dori sa ajung la manastirea frasinei cum pot sa ajung

Vasile spune-ne cum putem lua legatura cu parintele Gherase ??

Raspuns pentru Luciana despre fratele Gheorghe fratele Gheorghe era la inceput acum nu mai e frate e preot si e un adevarat slujitor al lui Hristos spun asta deoarece il cunosc foarte bine am slujit impreuna ne-am ostenit impreuna si ce pot sa spun cu toata fiinta sa traieste in Hristos in ascultare in smerenie nevointa si multa dragoste eu chiar de sint nevrednic totusi Bunul Dumnezeu m-a invrednicit sa cunosc astfel de parinti si de ce zic parinti pentru ca nu numai parintele Gherasim ci toti parintii de la pojorata traiesc o viata in sfintenie iar eu nu am avut curaj sa ma calugaresc deoarece am 5 operatii printre care si operat de cancer si mi-a fost foarte greu si am plecat insa parintii toti si parintele staret ma vroiau asa bolnav cum eram dar din pacate am plecat insa parintele staret mi-a zis ca eu ma v-oi intoarce si acolo o sa mor peste un an doi trei cinci cind ma voi intoarce ma va primi poarta a-mi va fi deschisa caci locul meu e acolo si nadajduiesc la mila lui Dumnezeu ca cuvintele parintelui staret se vor infaptui.

Ne-a ajutat Dumnezeu si am ajuns la inceputul acestui an acolo si va marturisesc ca pentru mine a fost una dintre cele mai frumoase experiente! Sf Liturghie, care a inceput la ora 2, m-a imprersionat cel mai mult! Cu adevarat divina!

buna Vasile.Ce ne poti spune despre fratele George Gherase de la schit?

Adevarat este ca e un colt de rai dar daca ne punem intrebarea de ce: concluzia e lesne de inteles; 1-rugacune2-osteneala multa3-disciplina4-multa dragoste de Dumnezeu si de oameni eu spun asta deoarece am vietuit acoolo dar din nefericire pt. mine m-am reintors in lume neavind curaj sa devin calugar din cauza neputintelor mele trupesti si sufletesti dar in inima mea a-i port pe calugarii de-acolo cu care m-am inteles f. bine si am nadejde ca ma pomenesc si pe mine pacatosu in rugaciuni.

Vara locuiesc cu familia (nepoti si copii) in comuna Vama .Cea mai frumoasa si mai asteptata excursie o facem , obligatoriu , la schit . Dupa ce ne nevoim sa urcam coasta abrupta a Raraului ,ne tragem sufletul la mica fantana si pasim obositi dar multumiti in sfantul lacas .Pacea si linistea sufleteasca iti umple sufletul .Asteptam emotionati intalnirea cu parintele Paisie a carei blandete si smerenie ne vace sa ne simtim nevolnici si slabanogi in credinta dar plini de speranta ca vom reusi sa fim mai tari .Il stim de mult , bun pedagog , talentat si daruit tamplariei , multe lucrari de la schit poarta urma mainilor sale .Modest cum este nu vorbeste nimic despre ceea ce inchina cu drag Domnului .Veniti la schit , popositi macar o zi si veti intelege de ce este mare pacat sa nu cunosti aceasta ctitorie .

MANASTIREA POJORATA-CORLATENI,COM.POJORATA COD-727440-JUD.SUCEAVA-HRAM-SFANTA TREIME,SFANTUL IOAN IACOB.

Imi doresc din suflet sa ajung si eu in acest loc...sa simt linistea, frumusetea si sfintenia locasului...

STARET PROTOSINGHEL VARLAAM BARSA.TEELFON-0765010867

Tin sa precizez ca hramul bisericii vechi este de SF TREIME iar hramul bisericii noi este de IOAN IACOB HEZOVITUL. Mai tin sa adaug ca de la SF. TREIME hramul bisericii vechi si pana la SF. IOAN IACOB HEZOVITUL se fac slujbele in biserica veche iar de la SF. IOAN IACOB HEZOVITUL pana la SF. TREIME se oficiaza in biserica noua.

Va rog sa-mi dati si mie adresa postala a schitului.

Foarte frumos lacas de cult si calugarii foarte amabili, noi le am dus una alta de ale gurii si dumnealor ne-au servit cu o ciorba si mancarica de post foarte bune.

Acest schit ma ipresionat.Darcel mai mult mau impresionat Biserica veche si noua.Frumoasa este si Icoana Maicii Domnului.

Un loc binecuvantat de Dumnezeu.

Nu se ascunde lumina sub obroc ci se pune in sfesnice asa lumineaza traiul monahilor de acolo de acea ma simt mustrat prin fuga traiului meu de acum o fuga care n-o va castiga nimeni

Atata liniste ,atata frumusete si sfintenie nu mai vazusem de mult . Am fost de doua ori acolo si de fiecare data as mai fii vrut sa mai raman,dar asta e poate ca nu am chemare .
Nu am cuvinte sa va spun cat dor imi este de acest loc .

Scrie în caietul de impresii