Scrie și tu în caietul de impresii!

In acestă manastire se simte prezenta Divină!!! Am fost in multe manastiri ,dar aici e unic!!

E un loc minunat, cu adevărat duhovnicesc!

In acest moment,cind scriu aceste impresii,totodata urmaresc si filmul despre schitul Sihla si va dau cuvintul meu ca vars lacrimi ,de dor cred, pentru aceste locuri minunate.Cind am ajuns pentru prima data aici ,am crezut ca visez, nu imi mai venea sa mai plec.De atunci am mai fost de citeva ori si de fiecare data bucuria a fost de nedescris.In ultimii ani nu am mai ajuns,dar sper ,cu ajutorul lui Dumnezeu,sa vizitez cit de curind aceste locuri binecuvintate.Daca aveti posibilitate,vizitati aceste locuri si nu veti regreta.Domnul sa va binecuvinteze si sa va indrepte pasii spre Sihla.

Va rog frumos,am nevoie si eu de adresa si de nr. de telefon.Vreau sa ajung si eu la Schitul Sihla.Adresa mea este ;eurocristea@yahoo.com Va Multumesc.

e un loc rupt din rai..un loc mirific,fara cuvinte.Desi a trecut cateva luni de cand am fost si am vizitat Schitul Sihla,pot spune ca peisajele,linistea si frumusetea locului,o pastrez si acum in suflet.Si dincolo de toate acestea,mai pot spune ca si calugarii fac ca toate aceste lucruri sa ramana vii,odata cu trecerea timpului.. Acolo simti cu adevarat ca Dumnezeu este cu tine.Sper sa mai am ocazia sa mai merg..

Am vizitat schitul de curand si am ramas peste noapte, pe 27 august. Cu toate ca am 18 ani si poate nu am mers cu destula credinta, pt ca inca mai caut calea spre Dumnezeu, am simtit ceva deosebit si...inexplicabil dar atat de frumos, pace sufleteasca, liniste, parca divinitatea coborase pe pamant. drumul spre pestera are niste peisaje de-a dreptul magnifice. eu l-am facut dupa-amiaza si am prins un apus printe copaci, stanci extraordinar de frumos. pt ceea ce am simtit cand am ajuns la pestera chiar nu cred ca exista cuvant. in concluzie, oamenii, peisajele, locul, istoria toate sunt deosebite. am incercat sa-mi exprim sentimentele in cuvinte si sunt sigura ca si-au pierdut din intensitate si din adevarata valoare asa ca va indemn sa mergeti si sa simtiti pe "propria inima". cazarea a fost acceptabila, era foarte curat si nu era prea plin, mai erau cateva familii.

DOAMNE AJUTA!DE MULTA VREME IMI DOREAM SA AJUNG LA SCHITUL SIHLA!AM AJUNS,SI AM SIMTIT CA AM ATINS UN COLT DE RAI!ESTE MIRIFIC,DAR UNDE A TRAIT SF.TEODOR,AM SIMTIT,PREZENTA SFINTEI !!!!!AM SIMTIT CUM SF.MA PRIVESTE!AM SIMTIT SFINTENIE!!!!!!!!!!!DUCETI-VA MERITA!!!!!!!!!!!

Imi este nespus de dor sa ajung iar la aceasta minunata manastire .Merg aici , lasand deoparte modestia, de cand eram copil cu bunica mea si plecam in grup de la Sahastria, pe jos prin padure pana la Sihla.Totul a fost si va fi mirific pentru mine. Cuvioasa Teodora si-a mai aratat inca odata ,pentru mine ,bunatatea,iubirea de care noi pamantenii suntem straini si ajutorul si am mai adus pe lume un copil pe care il cheama bineinteles Teodor, va rog , nu va sfatuiesc ci va rog sa mergeti si sa vedeti ce minunatii puteti vedea.

am ajuns pentru prima data in acest loc in luna august 2010 si pana la sfarsitul anului Dumnezeu mi-a ajutat sa mai ajung de 2 ori.Si fiecare plecare de la schit este insotita de dorinta reintoarcerii in acest loc.Aici simti bucuria si dragostea. Nu-mi gasesc cuvintele sa descriu frumusetea si sfintenia locului si a celor ce traiesc aici .

STARET PROTOSINGHEL PAHOMIE CATANA-TELEFON 0744513879

Un loc in care as vrea sa-mi traiesc ultimii ani de viata, pentru a realiza cat de inutil si efemer a fost tot zbuciumul dinainte...

ceva nemaipomenit de frumos si linistitor pentru suflet.Merita osteneala de a vizita atat schitul cit si pestera.

Buna ziua si DOAMNE AJUTA.Am fost si eu in vizita la Schitul Sihla.Este o oaza de liniste.Te simti mai aproape de Dumnezeu.ce pot sa va mai spun cazarea si masa sunt ireprosabile.Te simti cu adevarat iubit.

am fost si aici in vara anului 2008 si am ramas surprinsa de frumusetile acelea de acolo...am fost cazata 2 nopti acolo si mi-au placut foarte mult camerele am fost cazata in camera unui calugar si a fost foarte curat si placut acolo!mi-a placut manastirea de acolo.....MANESTIREA SIHLA e tot ce inseamna pentru mine cuvantul .....DUMNEZEU....am vizitat stanca de unde a baut apa SFANTA CUVIOASA TEODORA si pestera unde a trait ea.!am mers acolo cu verisoarele mele MARIA si TEODORA care au 3 si 7 anisori si cu matusa mea NICOLETA si unchiul meu GEORGEL(beby)imi place MANASTIREA SIHLA!

drumul de la Manastirea Sihastria prin munte mers pe jos cam 3 km spre Sihla este o minune .Indemn pe toti cei care vor citi acest scurt mesaj sa se intereseze cum pot ajunge pe jos prin padure sus la Sihla.Iar cand ai ajuns sus si vizitezi Schitul si ajungi si la pestera Cuvioasei Teodora nu mai vrei sa pleci de acolo si iti doresti sa ajungi acolo macar odata pe an.Sa incercati acest experiment si va promit ca veti avea numai de cistigat .sper sa citeasca cat mai multi si cei care citesc ii rog sa transmita si la rudele si cunostintele lor ca sa putem creste in credinta cat mai mult .sa ne straduim si noi putin .

O oaza de liniste,cu adevarat o poarta spre Cer

O oaza de liniste,cu adevarat o poarta spre Cer

O oaza de liniste,cu adevarat o poarta spre Cer

O oaza de liniste,cu adevarat o poarta spre Cer

O oaza de linist,cu adevarat o poarta spre Cer

Aceasta manastirea ma fascinat printr-un singur lucru ca se afla in natura e inconjurata de brazi copaci flori parca e inpadurita.

un loc minunat in care m-am simtit extraordinar.merita o vizita pana acolo si urcusul putin anevoios de la sihastria la sihla.M-a impresionat foarte mult pestera in care a locuit Sfanta Teodora.domnul sa ne ajute sa ajungem in acel loc de vis.

am descoperit-o printro viziune,vizitati-o aveti ce vedea DOAMNE AJUTA!!!

Am fost atat de aproape de acest loc.... Nu am meritat insa sa-l vad cu ochii si sa-l simt cu fiinta.

Scrie în caietul de impresii