1. Prin utilizarea acestui site, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos
  Accesarea si folosirea site-ului www.ortodox.ro se face tinand cont de acesti Termeni de Utilizare, precum si respectad legile si reglementarile in vigoare. Daca nu sunteti de acord, sau nu acceptati in intregime acesti Termeni de Utilizare, va rugam sa parasiti acest Site.
 2. Drepturi asupra continutului
  Site-ul si intregul continut, format din (dar nu exclusiv din), toate textele si imaginile, numite mai departe "Continut" se afla in proprietatea www.ortodox.ro sau a altor proprietari in afara de cazurile in care este precizat altfel. Orice continut care reprezinta o marca, un logo sau orice insemn comercial este protejat in virtutea Legii Dreptului de Autor si nu poate fi reprodus fara consimtamantul prealabil al proprietarilor. Folosirea oricarui Continut, cu exceptia celui din acesti Termeni de Utilizare, fara acordul scris al proprietarului este Strict Interzis.
 3. Informatii personale
  Orice informatii personale (de exemplu: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de email) pe care o trimiteti catre Site prin intermediul postei electronice sau prin alte mijloace vor fi folosite de catre www.ortodox.ro in conformitate cu Politica de gestionare a Informatiilor Personale a acestui Site. Orice alt material sau informatie pe care o transmiteti acestui Site, cum ar fi: intrebari, comentarii, sugestii si altele asemenea, vor fi tratate ca informatii neconfidentiale si fara drept de copyright.
 4. Garantii de folosire
  ORICE ELEMENT DIN SITE ESTE SUPUS SCHIMBARII IN ORICE MOMENT, SI VA ESTE OFERIT CA ATARE, FARA NICI O GARANTIE EXPLICITA SAU IMPLICITA, INCLUZIND DAR FARA A SE LIMITA LA, GARANTIILE IMPLICITE ALE UNUI PRODUS SAU FOLOSIREA INTR-UN ANUMIT SCOP.
 5. Limitarea responsabilitatii
  FOLOSITI ACEST SITE PE PROPRIA RASPUNDERE. NICI www.ortodox.ro, NICI VREUNA DIN SUBSIDIARELE EI, ANGAJATI SAU MANAGERI, PARTENERI SAU ALTI TERTI IMPLICATI IN CREAREA, PRODUCTIA, SAU PREZENTAREA ACESTUI SITE, NU SUNT RESPONSABILI PENTRU NICI UN FEL DE DAUNE, DIRECTE SAU INDIRECTE, PUNITIVE, ACCIDENTALE, SPECIALE, SAU ALTE CONSECINTE ORI PIERDERI CA URMARE A FOLOSIRII ACESTUI SITE, SAU CARE POT FI IN VREUN FEL LEGATE DE FOLOSIREA ACESTUI SITE SAU CONTINUT FIE CA ESTE IN BAZA UNUI CONTRACT, SAU ALTFEL. Va rugam sa tineti cont ca sub anumite jurisdictii, nu este posibila excluderea anumitor daune, asa ca o parte din limitarile de responsabilitate de mai sus s-ar putea sa nu se aplice in cazul dumneavoastra.